Tenta rutiner

Nu har jag packat en fikapåse och en "pennpåse" i vanlig ordning inför tenta. Måste ju vara beredd på allt så mkt att äta, en obligatorisk Vitamin well focus ska jag komma ihåg att köpa(note to self!), pennvässare, blyerts, stiftpenna och sudd. Måste väl räcka?

Nu blir det sängen och kanske nått avsnitt av nån serie för att kunna sova! Pusspusss♥

YES!

Äntligen färdig städat! Eftersom vi beger oss nedåt på Fredag har dagen ägnats åt att storstäda hela lägenheten. Nu äntligen är vi klara(: Så här rent har det nog inte överallt varit samtidig sen vi flytta in då vi har städat varenda liten vrå, i alla skåp, på väggarna och grovskrubbat toaletten!

Jag firar med ett glas iskall saft, min favorit och en av de enda safter jag faktiskt tycker om: funlight green tea and kiwi♥ Mumms!

Puss♥

GG

Åh! har precis ätit världens godast middag och dne bestod utav... lax! Det ni(: Fisksmaken blev som borttrollad efter nån timmes marinering i soya, ingefära, sesamolja, sambal och citron. Sen lite härliga nudlar till det. Mumms!

Nu tar jag en paus i plugget och kollar ett gammalt gossip girl avsnitt, guuud vad små alla var! Haha så söta(:



Puss på er♥

Puuh,

Gick idag att läsa på frukostera.se:

"Tänkte bara på en sak, ditt bmi är väldigt lågt (enligt definition undervikt?) och din fettprocent är OTROLIGT låg! Är detta bra? Har hört att tjejer ska ha en fettprocent på 20% för att menstruation mm. ska fungera... Är du nöjd med din kropp, eller kan du tänka dig gå upp/ner?
Vill bara göra en sak klart för er – vågen var trasig när jag gjorde testet! Ska göra om testet nästa vecka! BMI stämmer, men fettprocenten stämmer INTE. Jag är nöjd med min kropp, men skulle gärna ha lite mer muskler på armar och axlar."

Nu kan vi sluta tänka på det(: Även om hennes BMI faktiskt snuddar på undervikt... Men hon lever och har mer än 2,4 kg fett på kroppen! Fast tycker det var lite löjligt att lägga upp testet utan att skriva vågen var sönder? Men hon kanske ville ha reaktioner^^

Skor

Tänkte tävla om några, sisådär en 40 par skor!
Tävlingen finns här om ni är sugen.

Det är TLC och Brandos.se som har tävlingen(:

Sista helgen

Har haft en fin sista helg här i Umeå, inte vädermässigt men vad spelar väl vädret för roll när man har roligt folk att umgås med? Blev ett försök till bränbolls kollande i fredags men regnet öste så vi drog hem till Sandra och firade hennes 22årsdag istället vilket var mycket roligare(: Och varmare!!



På lördagen trampade Oskar och jag ner på ängarna och kolla finalen och sen blev det filmkväll här hemma. Vi såg True Grit. Bra film men somnad typ hela tiden under sista halvan:p Duktigt!

Idag blir det kanske lite plugg eller seiemaraton, varför inte båda?? Regnet fortsätter ösa ner utanför fönstret så motivationen är ju INTE på topp direkt.

Jaja, puss på er♥

Godmorgon!

Har precis avslutat ett pass "Indoor walking" här på IKSU. Var ett nytt passa som hade premiär i måndags och jag ville pröva innan jag drar hem, men var fullbokat typ alla där förutom nu på morgonen så blev en morgon "promenad". För så mycket walking var det ju inte! Det är som ett spinning pass men på cross trainers och jag gillade det! Tycker alltid cyklarna är så obekväma på spinning så det här funkade bättre(:

Nu är jag sjukt trött! Kunde inte ta någon bild med öppna ögon för såg för sliten ut då^^ Blir försök till tidig sovning i kväll så jag orkar med morgondagen som även den skall startas tidigt med "VIP frukost" på H&M!

 

Pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssss♥


Sjuukt!

Påtal om BMI, när jag läste Jennys inlägg om det tidigare ikväll gick jag in och kollade min "kroppsanalys" som jag gjorde i vintras hos Lifegene och kollade över lite värden. Sen av en slump gick jag in på frukostera.blogg.se och hon hade precis gjort en likadan analys. Men det sjuka är att hon hade 5,0 % kroppsfett!! Är hon död?? Man ska ha minst 22 %! Nog för att hon är 93:a och "barn" inte ska ha samma dimensioner men 93:or är ju faktiskt 18 i år. Hon har mindre massa fett på kroppen än jag har på mitt ena ben, på riktigt! Jag förstår inte. Sen skriver hon att tränaren hon kollade sig hos sa att hennes värden var bra?

Snälla säg att jag läst hennes papper fel eller missuppfattat det som stod! Haha men blir lite orolig såhär på kvällskvisten.

Onsdag?

Jag tror hela tiden det är torsdag! Men nu har jag bestämt kolat upp att det är onsdag. Så, vad har jag haft för mig idag? Jo ser ni jag kom tidigt till skolan och hann sitta ute i solen en stund sen blev det fl och efter det åkte jag ner på stan med Jenny. Vi hade en fin picknick i parken och pluggade sen lite på biblioteket. Därefter blev det fika! Mumms(: När jag kom hem blev jag serverad kanin av min underbara pojke, och det var sjukt gott. Ännu mer mumms! Och köttyperna jag ätit bara växer på listan. Har hittills gillat de flesta, utom kalvtunga som var scary! Menmen en härlig dag har jag iaf haft med andra ord!

I helgen blire brännbolls koll och födelsedags firande! Låter inte det också riktigt härligt?
Pusss♥

(:

Ett skratt var allt som behövdes! :D Tänk vad bra det är att ha så härliga människor runt omkring sig att man även i sin ensamhet kan glömma allt som kännts jobbigt och bli glad och lycklig igen! Bara av att läsa en liten textrad. Tack!♥

Pepp

Varför känns allt så hopplöst och trist just nu? Är jag så lättpåverkad av sorgliga draman om folk med hårda liv fulla med problem eller känner jag mig bara ensam idag? Jag vet inte. Kanske en kombo. Blä, låt morgondagen komma och att låt den bli bättre!

Frukost

Sitter här och dricker en havredrink med kakao och kanel! Mmm, mummsig frukost(:
Dagen är "ledig" men ska ändå in till skolan för lite "grupparbete" läs seminarium-plugg. Annars då? Ja vad kan dagen ha att bjuda på, det får vi se!

Pussss♥

Orkar inte gå til mobilen men ska tipsa alla träningssugna, speciellt Jennie;), om en awesome app till mobilen: NTC - Nike Training Club står det för. En app laddad med träningsprogram för hemmabruk alltifrån 15 min fokuserad träning till 45 min långa pass. Sedan får man rewards när man tränar så lite extra program och recept kan man få(: Kul!!


Regn, plugg och småkakor!

En snabb samanfattning av min dag finner ni i rubriken. Regnade ett tag medans jag sitter och pluggar efter att ha bakat drömmar och chokladsnittar. Mummsigt! Har även kört ett magpass - hollywood ab blast! Så har väl haft en helt okej dag(: Nu är det dags för middagsplanering.
Pussss♥

Vad är väl en bal på slottet?

Måste också skicka en hälsning till min syster som igår var världensfinaste på sin bal! Önskar jag fått se det irl. Men puss på dig bästtiisiss♥♥

Emma står i mitten med sin underbaraprinsessklänning♥

Även Gabbi och Johanna var väldigt vackra som ni kan se!


Power to the water!!

Idag testade jag för första gången Aqua power tsm med Jenny, det var kul träning! Lite vattengympa vilket kändes härligt i armarna. Sen chilla vi lite i varma poolen och bastun också. Sköönt! Så nu känner jag mig avslappnad och väntar bara på maten innan jag drar igång md tenta plugget inför the final tent!!

Pusssss♥

Fredag

I brist på annat tar vi till vara på sommaren som kikar förbi ibland och har lite grillkväll här hemma! Sandra droppar förbi och käkar lite senare och Jenny tänkte titta på. Sen blire väl lite segway åkande då Oskar kom hemåkande på en sådan för ett tag sen, otippat men rolig:D

Prövade mig på en "Carrie Bradshaw-bun" igår i håret och då blev det massa tuppérande som inte ville gå ur i duschen... Så fick köra på en sådan idag igen! Syns dock inte mkt på bilden^^


Så nu ska jag väl ta och chilla lite till.
Pusssssssss♥

Åska

Det var även åska här en stund idag! Tänkte då mysa till det med ljus och tidning då jag älskar åska men gissa vad min crazy cat gjorde dååå?? Han hoppa upp i ljuset och brände morrhåren och "ögonhåren"( de som sticker ut låånga, över ögonen).... Stackars liten! Men han blev nog bara lite chokad att det var varmt, tror inte han gjorde sig illa för verkade glad och mysig efteråt(:


Om man kollar ordentligt syns det på hans högra sida att det är lite korvigt och kort! haha♥

The flying stars!


Jennys glada häst vid namn Max!


Han var riktigt fin och de ägda alla andra på banan!! Här flyger dom över sjuka höjder!


Måste ju slänga in en bild på världensfinastponny också! Saknaar vår fina Wilton♥
(på bilden med en sommarmage^^ hihi)

Så då har vi haft en riktig hästdag!:D
Pussss♥

Torsdag

Ja, trots att denna vecka varit sjukt lååång så sitter jag nu här och njuter av en smoothie och macka på torsdagseftermiddagen. Ska kanske kolla över våra seminarie uppgifter så att det är gjort.

Sen vårat hästprat idag i skolan så blev jag troligt sugen att hälsa på lite i stallet så ska följa med till Jennys ridlektion senare, spännande!! Var ju inte igår så att säga(:

Pusss♥

Ajajaj

Mitt skavsår dödar mig!! Får ta av mig skorna och svänga mina fötter fria i klassrummet.

Nödvändig info. Check!


Sol

Ja nu är då solen framme igen, konstigt väder! Har regnat och imorse blev jag lat och tog bussen eftersom det var så grått.
Men jag känner mig lite halvkrasslig så orkar inte gå ut i solen. Känns som att minna ögon behöver sova lite för de svider:( buhuu stackars mig! haha så syndom mig är det väl inte. Har precis slängt ihop lite kyckling med massa goda grönsaker som ska in i ugnen. Ser vääldigt gott ut så jag längtar tills det blir redo att ätas(:



Schemat kom precis!

Så nu vet jag hur jag jobbar i sommar och det ser bra ut(: Vill ju jobba så mycket som möjligt när man ändå är ledig och har tid att tjäna lite pengar!



Jag har även en riktigt jobbig träningsvärk. Ni vet ju att det brukar vara skönt men jag har träningsvärk i de "tunna musklerna kring bröstkorgen", alltså typ de man andas med så det gör ont att andas "stort" om ni förstår vad jag menar. Känns lite halv kul sådär men får väl helt enkelt sitta och andas kort och grunt tills det gått över!

Pussssss♥

A first!

Jag har precis blivit bjuden på torkat-renkött av en norrlänning, har jag då aldrig varit med om tidigare. But I like it! (Y)


Coming home

Juste har fått flygbiljetter hem nu också! 3:e juni blir det... Blandade känslor att åka så fort efter att skolan är färdig men ändå skönt att komma hem lite innan jobbet drar igång. Får schemat nästa vecka så det ska bli spännande det med!


En lugn helg

Har varit riktigt lugn i helgen. Men trots det vaknade jag med litelite halsont imorse:O får hoppas att det inte utvecklas till något mer nasty som halsfluss!! Usch.

Igår kolla jag och oskario iaf eurovison här hemma och även om det gick bra för Sverige måste jag ändå säga att vi borde ha vunnit!! De två låtarna över var ju inte direkt bättre? Haha Sveriges bidrag var väl inte min typ av musiksmak men den var ju flera klasser bättre än Italien iaf och även azerbaijan(?)!

Menmen, det här ökar ändå på någotvis chanserna för att vi vinner hockeyn ikväll!! Kanske inte men känns som det iaf. Sandra and Jenny har bokat bord så vi tänkte dra ner och äta och kolla matchen på Allstar ikväll, så det blir spännande! Hoppas jag orkar med en heeel hockeymatch! Brukar ju bli uttråkad någongång under andra perioden men stämningen där kanske är medryckande(: Vi får hoppas det!

Pussspusss♥

Fredag

En ledig fredag! Underbart(:

Kan börja med att lugna er alla och säga att jag klarade tentan! Fick tillbaka den idag och den var märkt med ett fint vg så nu kan jag slappna av fram till nästa tenta.

Dagen till ära har vi haft fin främmande på Ystarvägen utav Jenny och Sandra och vi har fått lyxuppassning av Oskar som lagat mat och gett oss massa gott fika, alltid trevligt!

Här har vi finbesöket!

Ikväll är vi hembjudna till Peter och Åsa på grillat så dagen av lyx fortsätter:D

Det var väl allt för nu, Pusssss♥

Torsdag

Dagen har gått åt till skola och när jag var klar med det har jag bara slappat i soffan. Ska åka och kolla på en dansföreställning som Jennys kompis är med i senare så det är bara väntan kvar! Men snart så kan jag trampa iväg på min lilla cykel(:

Har förövrigt varit soligt idag trots varningar om regn så jag har litet hopp om morgondagen också då jag är ledig!!
Men jag är Innteeee avundsjuk på min syster som nu befinner sig i turkiet-.- NEJ!


Pusssss♥

Mysterious ticking noise

Ungefär var 7e sekund, ibland med längre intervaller piper datorn. Något förslag på varför?? Ibörjan föstod jag inte ens att det var datorn så satt beredd på att närsomhelst skulle lägenheten explodera!! Men nu är jag bar nyfiken på vad darorn vill mig!

Puss♥

Now and then

Nu sitter jag och kollar på "The sweetest thing" och tänkte ladda upp lite bilder på maten jag käkade igår! Haha tog kort på den så tänkte ni kanske ville se nu när jag ansträngt mig och allt(:

Måndags lunch:

Måndags mys middag:

Blev middags sushi vid älven då jag fått vänta liite för länge på Oskar vid skolan;) Mys!!

 

Pusssssssssssssssssssssssssssssss♥


btw

Ofta filmen "Snygg, sexig och singel" heter "the sweetest thing" på riktigt?? Haha varför blir svenska oversättningar så fel mot orginalet alltid?

just wondering!

Lalalaaa

Så har dagen kännts. Har varit i skolan, jobbat grupparbete och sen besökt iksu men dagen känns fortfarande sjuukt chill. Kanske beror det på värmen, kanske solen, kanske att jag fick jobb i kbk bååda perioderna i sommar? Hon ringde idag och sa det så det blir naijsss(:

Förövrigt tror jag torre kännt sig övergiven idag då han följde mig som en skugga och vägrade äta om jag inte stod och kolla på honom när jag kom hem från skolan idag. Detta hindrade mig från att följa med Oskar och grilla med hans klasskompisar:/ Men fick en lugn kväll med torsten så jag överlever(: Fast var sjukt taggad på grillat! Som alltid då solen skiner! haha att det kan vara så gott??

Har precis sett glamourama som körde ett "ruffy" pass, det är i sånna stunder man saknar hsk med Mickan lite extra mycket! Men iofs är det bara 3 veckor kvar på skolan här uppe innan jag på något vis tar mig nedåt i Sverige.

Jaja, hur ofta slutar jag inte med den frasen? Men nu blire väl nån serie eller något jag hittar på för att fördriva tid! Pusssssssssssss♥

Stal bilden från Sandra o Jennys blogg! Ifrån fredags då vi i regnet cyklat till Allstar! Askulkväll:D

Måndag

Hejhej!
Guuud vad jag är mätt. Har precis satt i mig en tomatsoppa och mozarella-sallad jag slängde ihop nyss. Jag är såå glad att en ny vecka börjar nu. Fattar inte vad som hände denna helg? Fick i mig 3(!!) mat portioner samanlagt och däremellan åts choklad, fika och nachochips... Åt iaf ordentliga och nyttiga frukostar men så här dåligt har jag aldrig ätit! Men nu är det ju vardag igen så äntligen ordentliga mattider. haha!

Ny kursstart idag, spännande.
Pussssssssssss♥

Fredag - Lördag

Ja vi kan ju börja med att konstatera att jag överlevde tentan. Härligt! Förhoppningsvis klarade jag den också men sånt vet man ju aldrig i förväg så vi får se.

Igår var det menat att me, Jenny and Sandra skulle elda upp hennes julgran och grilla korv men vad händer? Jo regnet öser ner hela efetrmiddagen/kvällen. Fint väder innan och idag är det soligt men just när vi skulle grilla regna det. Jaha men inga problem tänkte vi och grilla korven på balkongen och käka i soffan istället. Sen blev det en rolig spontan utgång som blev kvällens sysselsättning istället. Fick låna en mycket fin outfit av Sandra då jag var grillaiettkyligtregnklädd. Vi hade väldigt kul men jag tror McDonalds har något emot mig. När jag skulle gå på toa efter att väntat hur länge som helst så ligger det en däckad kille på golvet där inne som måste eskorteras ut och när jag kommer tillbaka till bordet har de kastat/städat bort min hamburgare-.- Jag som var sjuukt hungrig! Så då fick Oskar, som vi mötte upp efter hans sittning, och jag lämna tjejerna och gå hemåt.

Så såg jag ut! Fast mycket gladare(:



Det var gårdagen det. Idag är det som sagt sol och senare blire tårta för att fira min kusin Alma som fyllt hela 9 år! Mysigt(:

Pussss♥

Tentadax!

Japp snart tar jag fram cykeln och trampar iväg mot östra paviljongen. gaah! Önska mig lycka till^^, hihi det lär behövas!!

Lite välbehövligt tenta-fika! mummss

Pusssssssssssss♥

Solsolsol...

Sitter ute i solen i shorts gör att vänja mina små ben vid solensstrålar! Underbart väder!! För underbart för att sitta inne och plugga men med tenta imorgon kanske jag borde. Men har gjort klart alla instuderings uppgifter så tyckte att läsa lite ute i solen inte kunde skada!(: men resten av dagen vet jag inte vad som händer... Är ensam till sent ikväll så får väl börja planera middag typ:p hade hellre gjort nå kul men tenta imorgon som sagt. Tagga Malin! PUSSSS<3

Återigen en tentavecka

Igår och idag har jag faktisk pluggat överförväntan! Verkar nästan som att jag tycker det är skönt att vara lite tillbaka till verkligheten. Även om det är underbart att komma hem och träffa er alla gryyyyymma människor så, ja jag har sagt det förut tror jag men det blir som en annan verklighet och på någotsätt så är det numera som att resa bort. Men det är väl inget man klagar på att få göra heller! Har då aldrig hör någon tjura över att få semester;) Men nu är det plugg som gäller då tentan ligger där borta på fredag och väntar på mig.

Konstigt att det snöar också? Men verkar som att det snöar i kolbäck också, ännu konstigare! Där låg jag ju typ i bikini och sola för mindre än en vecka sedan!



Jaja, back to the books! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS♥

Påsklovet

Här kommer den, booooom:


Startade resan med en grymkycklingmacka på flygplatsen

Torsten låg så snällt och sov i sin bur hela vägen!

Årets första glass! Tror jag?

Var ute och sprang med emmsi och far(:

Käkade gott grillat!

Spelade alfapet, och vann såklart^^, hihi

Torre gilla emmas säng!

Mys med sallad i vasaparken!

Fiiiina träd i kungsträdgården på vår trip till shlm!

Varör inte grillat till lunch mitt i veckan??

Fick träffa emmas katt! eller badanka??

Avslutade med en chokladkaka!

Sen åkte jag och Torsten ensamma hem på flyget vilket gick grymt bra!

Såå då, har hunnit med mer kul med mina kära vänner men de bilderna ligger såklart på kameran som är kvar i kolbäck^^,
Pussssssssssssssssssss♥

Jadå

Dagen bara försvann? Hur gick det till! Var ju valborg igår vilket firades med Jenny och Sandra i nordmaling tsm med lite lokala invånare. Trevligttrevligt! Vaknade runt 10, typ längsta jag sovit sen..ja vet inte! Men efter frukost, rundtur på byn och pizza begav vi oss mot umeå igen. Där handlade jag lite saker på coop så att jag skulle kunna laga tacos tsm med Oskar som vaknade betydligt senare ändå(3! men då somnade han iofs runt halv 6 imorse^^). Men sen fösvann dagen och nu är ju klockan liksom 10 snart!! BLir så förvånad när jag läser folks bloggar och ser allt de hunnit med idag. Hur undrar jag?

Jaja, nu blire väl nått mer avsnitt av glamourama och ett glas vatten. Är proppnätt efter att moffat vindruvor!!
Pusssssss♥
PS. imorgon blire(förhoppningsvis) bildbomb på min vecka i söder!

RSS 2.0