Utmaning så här i sommartider

 
Idag har jag lämnat in mitt examensarbete för opponering. Spännande! Så fort tiden har gått.
 
För att avleda min nervositet och utmana er att bli av med den tillsammans med mig tänkte jag rekommendera Ida Wargs armhävnings utmaning denna vecka:
 
 
Någon som känner sig manad?
 
Pusss!

Helt otroligt

Ibland får jag ett sånt otroligt sug efter att rida!

Helt ärligt så kan jag se en bild på en häst och bara bryta ihop av känslor - total lycka så att det känns som att hjärtat ska brista ungefär blandat med hopplöshet, med brist på bättre ordval, över att jag inte har möjligheten att gör något åt saken just precis NU.
Det jag saknar är ju absolut inte bara ridningen i sig, vilket jag upptäckte då jag red på ridskolan här i Umeå, utan allt runt omkring. Bara känslan att få vara i stallet, pyssla med utrustning, planera sin egen ridning, umgås med stallkompisarna och sin häst! Att rida ut på sommarkvällar, trimma i paddocken i kvällsol med lite mindre flugor och bromsar för att sedan tvätta av en svettig häst som luktar varmt och sommar! Att åka på träningar sena kvällar för att somna helt slut i kropp och själ med ett stort leende på läpparna.
 
Vad jag är lycklig över att jag har haft möjligheten att få uppleva det!!♥


Sunday every day

Önskar jag hade mer att skriva om men mina dagar är sig lika, inget jag klagar på egentligen bara inte så inspirerande blogg material.
Har köpt ny bikini som fått hänga med mig en hel del i helgen och även idag. Gillar den! Men när ska jag lära mig att jag inte går ihop med vitt? Spillt kaffe på den två gånger och lyckats sätta mig på något? Haha men den är fin så länge man inte kollar för noga(:

Puss!


Friday = SUNday

Nu är det tamefan sommar! Så sjukt varmt ute, satt i solen en stund på lunchen men det blev ju nästan för varmt med kläder på.
 
Skulle kunna, och vilja, ta helg nu så funderar starkt på att göra det. Väntar bara på svar från min lärare angående utkast 2 av ex.rapporten och ju senare hon svarar desto mindre kommer jag ändå hinna göra idag och kan lika gärna göra det på måndag eftersom jag ändå inte kommer att kunna fixa figurer då.
 
Så snart går jag på helg, hoppas ni också gör det!
Puss&kraaaam♥
 

Tjoho

Idag tyckte jag att det fick räcka med slem i lungorna. Kroppen känner sig i övrigt frisk och efter endast lite lugnare styrka+flow nu till början av veckan gav jag mig ut på en pulshöjande löprunda! Solen sken så det var super varmt och jag flög fram över grus och asfalt i ett årsbästa på 5km - det ni! Så kan det gå när man tar 1,5 veckors ledigt(ofrivilligt men ändå). Vila och variation är verkligen viktigt i träningen, glöm inte det alla ni #fucklagom#aldrigvila människor! Brukar nästan alltid prestera som bäst efter en kortare vila. Var nog en blandning av längtan och laddning inför att få springa igen och att kroppen fått återhämta sig ordentligt.

Nu, duschen för jag håller på att avlida av värmeslag!
 
 
Puss på sommaren och puss på er♥

Måndag

Då var den igång. Den nya veckan.
Jag är ensam hemma för första gången sedan... Jag kommer inte ihåg! Det har ju så klart varit helt underbart att få ha både Emma och Agnes här i omgångar och även Oskar som ju alltid bor här. Huvudet kan dock slå av på ett alldeles speciellt sätt när man befinner sig i en tom, tyst lägenhet som också behövs ibland. Men då menar jag ibland också, får inte bli en vana - då kommer mina tankar driva mig tokig på direktöversatt svengelska!

XOXO

För gammeldags snyggt

Något sådant var temat på vår sittning förra lördagen. Jag tolkade temat: 20-tal! Tolkningen kom genom en garderobsrensning där jag försökte sätta ihop något gammaldags och jag blev nöjd. Tråkigt att jag inte fick någon outfit bild av det hela men lyckades ta några egopics i en spegel(:


Regn

Mmm. Sitter här mätt och belåten efter en underbar lunch! Utanför fönstret faller regnet ned och jag hostar som en kråka men är ändå nöjd och glad i tillvaron(:

Så, ville bara kika in och hälsa det!
Puss<3


Långhelg?

Låter ju underbart!
Röd dag på Torsdag och min handledare är ledig fredag så hon tyckte väl egentligen att jag också kunde vara det. Jag känner dock att jag vill kolla till mina celler och få in ETT experiment åtminstone denna vecka då jag varit sjuk i början, men det går fort. Så jag har nästan fredag idag jag!
Ska snart styra hemåt tror jag och sola en stund och sen kanske ta en lugnare promenad för att få komma igång och röra på mig igen!

Pussss♥

Blä

Haft feber och ont i halsen sedan i söndags!! Febern är nu över så sitter på bussen mot sjukhuset, kände inte för att cykla med mina rosslande lungor. Extra tråkigt är detta då Emma är här och hälsar på! Inte tråkigt att hon är här, att jag är sjuk när hon är här. Men jag får friskna till nu med en gång liksom, så vi kan ha det mys de sista dagarna och sen kommer också Agnes! Så passar inte alls att vara sjuk nu dumma hals, hör du det va?!

Pusss!


RSS 2.0