Jaha

Blev 1h pw istället... 5 min in på det alldelles underbara spåret kändes det iknäet. Precis likadant som det känndes för 3 veckor sedan så det har inte blivit nå bättre heller. Men den här gången la jag iaf när jag kände att det gjorde ont så smärtan gick över ganska direkt när jag började gå. Smärtan sitter som precis på sidorna av "gångjärnet/knäleden" om ni förstår, skulle trö det är nå muskelfästen där? Jag vet inte. Får väl fortsätta min löparvila-.-

En helt underbar kväll är det iaf här i umeå idag. Jag njuter bara jag kollar ut genom fönstret! Men så sitter jag här hemma helt själv. What to doo what to dooo..

Pusssssss♥

Ut i naturen

Nu är det dags att testa om mitt knä håller för lite lätt joggning! Som ni kanske vet så fick jag ont i knät när jag sprang under min sista tid hemma i kbk. Jag misstänker att det beror på att jag sprungit relativt mkt på assfalt så sedan dess har jag bara cyklat och joggat på crosstrainer för att avbelasta. Men nu längtar jag ut i spåret igen. Håll tummarna för oss!

Ciaaooo♥

Onsdag

Godmorgon!
Idag vaknade jag tidigt av mig själv och inte av nå byggarbetare. De verkar som tur är lysa med sin frånvaro sedan i måndags och det gillas.

Nu ska jag gå och blanda ihop en liten frukost! Har längtat hela natten då vi igår köpte mango som kommer bli underbart att ha i min youghurt blandning(:

Pusssssssssss♥

Tänker jag fel...

.. eller känner jag skaparen av hemsidan för detta företag:



?????

Hittade dessa under en morgon promenad i helgen^^,

Yet another day of shopping

Så, nu är vi äntligen hemma efter lite mer shopping! Fast det jag köpte idag var "bara" ett par underbara höstskor♥ sen blev det även matshopping... Det var inte kul. Vi gick hem ifrån coop men alla kassar höll på at gå sönder, mina handtag gick av direkt utanför dörren så jag fick bära min påse som amerikaner i filmer och oskar kämpade med sina som skar in i händerna på han, men vi kom hem! + mina biceps fick sig en statisk typ 15min träning^^,

Anyways, här har ni iaf lite bilder på min shopping:


Mina skor! Jag sa till mig själv att jag hade för mycket svarta skor och på något vis har jag lyckats att bara köpa bruna i sommar. Men jag gillar det(:

Oskars present: En ny träningsväska! Sen har vi mitt "löparställ" som jag köpte till mig själv. Har letat långa tights hela sommaren så nu är jag nöjd!

 

Pussssssssss♥


Noooo

Trodde nästan byggarbetarna var otroligt tysta och smidiga eftersom byggställningen här ute har stått uppe sen vi flytta hit men icke... Imorse klockan 8 drog radion igång på högsta volym utanför vårt sovrumsfönster. Sedan dess har de sprungit omkring och kastat stålbjälkar från taket ner på marken, kört upp en lastbil på vår uteplats och härjat runt utan tröjor i solen... (Okej det sista är jag avundsjuk för jag vill också njuta av den sista eller iaf sällsynta solen men inte har man lust att sätta sig där ute när dom är där?) Anyways, Vi har gardinerna fördragna och vågar inte ha fönstrena/dörren öppen eller släppa ut Torsten heller. Han kan ju bli mosad av deras bilar/stålbjälkar/grävskopor!!

Jag flydde därför fältet under förmiddagen och köpte träningskläder, en present till Oskar och lite nödvändigheter.

Nu tillbaka till Entourage maraton här i mörkret.
Pusss♥

Shopping and more

Igår var jag och Sandra in till staden för att shoppa lite som jag tidigare nämnt och här är vad jag kom hem med:

Det jag köpte av outfiten var jackan och blusen, skorna är från i sommras men har inte visat upp dem tidigare. Det var dem som blev mina i Nora! Förutom kläderna köpte jag lite ansiktstvätt, bodylotion från the body shop och sånt.

Hade förövrigt på mig det på bilden när Oskar och jag senare i fredags åkte in till Sagami för sushibuffé. Den smakade mycket bra och det fanns många olika sorters sushi + andra japanska rätter att välja emellan. Så maten får fint betyg. Bordsplaceringen sämre. Satt bredvid ett gäng killar som jag hela tiden antog var runt 16 år för de skrek över hela restaurangen och var allmänt dryga men det visade sig att de var 26-25... De förstörde ju stämningen lite om man säger så.

Idag var det tänkt att jag skulle fara på spa och bad i ö-vik men så blev det inte. Så istället fick jag och Oskar äran att vara barnvakt åt mina kusiner! Snart trampar vi alltså iväg på cyklarna emot ersmark.

Pusss♥

Friday

Wohoo friday! Haha egentligen är det väl inget speciellt med det när man har sommarlov... Eller? Lön, shopping, sushibuffé och fredagskänslan som ända bara är förknippad med helgen gör det ändå till en lite speciell dag(:

Nu ska jag snart ner till bussen eftersom jag inte vågar chansa på att cykla när regnet hänger i luften och jag glömt i princip alla mina jackor i kolbäck^^ haha

Byebyeee♥


Torsdag

Måste börja inläggen med vilken dag det är eftersom jag blivit helt dagsblind under sommaren! Helt ärligt har jag inte haft någonsom helst koll utan alla dagar har i sommras blandats ihop till en enda röra. Men så blir det när man inte har någon struktur på dagarna och ibland är det också skönt. Nu är det som sagt torsdag. Oskar vispar chokladmousse till mig på beställning efter den traumatiska förmiddagen vi haft! Torsten kom inspringandes med en liten fågelunge i munnen:'( Den levde men tror inte den kunnat återhämta sig. Usch, vill inte tänka mer på det!
Det roliga med dagen är att jag fått se min lön och imorgon är det dags för lite shopping i umeå city med Sandra(:

Så, nu måste jag hjälpa Oskar i köket!
Puussss♥

Sommaren 2011 del 2

Här kommer den förhoppningsvis efterlängtade del 2:



Johanna fyllde år och alla var glada och kramades!

Vi hade en mysig sommarkväll med grill och fruktiga drinkar som akompanjerades utav vackert gitarrspel och sång♥

Såådär då! Var tydligen inte så mycket bilder kvar sedan sist, eller mängden bilder var stor men kände att inte alla behövdes för att gestallta dessa kvällar. Så nu har jag bara två avslutande bilder på två små katter kvar:


De verkar ha samma smak på sovplatser!

Onsdag

Idag är det onsdag och min far fyller år! Grattis igen till dig♥ Solen skiner ute och jag har redan varit ut på en morgon runda, käkat min underbara älsklings frukost, startat två maskiner tvätt och planerat in ett gympass till senare ikväll. Oskar ska få visa mig runt lite i gymmet då jag inte är någon expert på maskinerna direkt. Älskar konditionsträning och att gå på olika pass så gymmet är inte min starkaste sida. Men det ska de bli ändring på!

Nu funderar jag på att lägga mig ute i solen en stund och läsa lite. Men först: ny tvätt!


Snyggaste tröjan är på!
Pussss♥

Update

Torsten har varit hemma och ätit nu! Han var så söt och nöjd när han kom hem alldeles dyngsur och kelig. Men efter att torkat lite och ätit mat ville han bestämt ut igen så nu är han ute och springer igen och vi ska käka lite omelett!
Pusss♥

Update

Torsten har varit hemma och ätit nu! Han var så söt och nöjd när han kom hem alldeles dyngsur och kelig. Men efter att torkat lite och ätit mat ville han bestämt ut igen så nu är han ute och springer igen och vi ska käka lite omelett!
Pusss♥

Godmorgon!

Idag är det bestämt att vår lila bäbiskatt ska bli utekatt! Han är så uttråkad i vår lilla lägenhet ibland så det var på tiden. Men sjuuktnervös kommer jag att vara. Usch! Vi får hoppas han har det kul och kommer tillbaka igen eftersom att han saknar oss. hihi
Pusss♥

Sommaren 2011 del 1

Okej, den är inte över helt än! Men jag tömmde kameran idag och tänkte sammanfatta min sommar med hjälp av dess bilder. So here we go:


Startade sommaren med en picknick på ett par klippor med mina fina vänner♥



Världensbästasyster tog studenten och vi dukade upp till mysigt långbord♥

Klipporna återbesöktes med min pojke♥


Vin, frukt och chokladdopp med mina finingar♥

Vi byggde ställning för en välbehövlig målning av huset!

Vi for till sthlm för en roligkväll med massa parkhäng, smultronvin, bar-turné och träffade massa galet folk(:

Del 2 kommer inom kort!

Måndag

Nu är det måndag, ny vecka i en "ny" stad. Denna måndag ska vi ner på stan för en mysig lunch, lite shopping av viktiga saker som t.ex en router och en comeback på IKSU! Låter det inte fint? Enda minus är blåsten och löftet om regn. Hade hoppats på en cykeltur ner på stan men verkar kunna bli en flykt till bussen istället.

Sådärdå, nu drar vi snart. Ska bara kolla klart på Stephen Hawkins universum först, de pratar om svarta hål och universums uppkomst - mycket intressant!

Pussssssss♥

Back in town!

Sådär! Nu har jag vaknat upp, ätit frukost tagit en kopp kaffe och är redo att starta första dagen tillbaka i Umeå(: den kommer att innehålla storhandling för att återfylla skåp med mat o sånt, lite uppackning och tid att spendera med min familj som skjutsat upp oss hit. Idag går jag klädd i Uggs+pälsväst, det är typ höst kyligt i luften!! Sommaren gick så fort att man knappt hann märka att den flög förbi. Jaja nu är det dags att åka iväg! Pussss<3

Skogsmullar

Igår var det en ganska fin dag ute. Detta resulterade i ett skogsbesök med tänkt svampplockning för mig, mor och Torsten medans Oskar stod nere vid vattnet och drog upp diverse fiskar (som sen släpptes tillbaka såklart). Torsten gjorde verkligen skäl för sina 20% eller nåogt av skogskatt! Han hoppade fram och pinnade på mellan stockar och sten, klättrade i träd och såg allmänt lycklig ut.
Sedan blev det fika på en sten nere vid vattnet. Mysigt att bara få ta det lungt och slappna av lite(:


Gissa om någon sov gott efter äventyret♥


Ikväll blir det mysig middag med mina fina vänner som jag kommer sakna när jag åker norrut nästa vecka. Men som sagt är ju det en hel vecka kvar!

Nu ska jag fundera ut vad jag känner för att baka till mina kollegor jag haft över sommaren, vill bjuda dem på något gott som tack(:

Pusssssssssssssssssssssss♥

Mycket som händer

Jo så är det just nu och inte allt är av det roliga slaget kan jag lova. Men vi tar en dag i taget. Jobbet för sommaren är iaf avklarat nu så lite ledighet väntar och det kan ju vara skönt!


Just nu ligger jag i sängen och har haft sovmorgon, evigheter sen känns det som! Nåväl dag, bring it on!

Massa kärlek♥

Jobbjobb

Sitter nu på jobbet och väntar på mitt nästa uppdrag! Ogillar skarpt när någon bakat något grymt gott när man har tid över och alltså inget att göra, det kan resultera i ett oerhört sötsug!! Vilken tur att det blir till att träna ordentligt ikväll, en bra motivation till att inte mosa i sig hela kakburken:D Ja annars då, sommaren är tillbaka och vi har finbesök från Umeå! Snart bär det även av ditåt för vår del. Hade min första lediga helgdag för sommaren förra veckan! Den tillbringades med Agnes och Mickan ute i sommarnatten med fina fruktdrinkar och qwarn besök! Pusssss<3

RSS 2.0