Spänning, oreos och sex and the city

Helloo!

Grått och trist väder idag heeela dagen. Detta plus nervositet inför morgondagen har resulterat i sträckkollning av sex and the city och moffning av chokladdoppade oreos! Underbart påhitt btw, oreos är ju bäst och choklad slår allt så hur kan det inte funka?♥

Ska snart försöka sova så det blir imorgon och första skoldagen på en ny skola kan få upplevas, igeen!!

Pussspusssssssssss♥

Om norrlandsregn

Bonne nuit,
Vi är precis hemkomna från en cykeltur genom Umenatten. Turen förgylldes av de annars så irriterande regn som vi döpt till norrlandsregn. Det upplevs bäst på en cykel i skenet av gatlyckto där det ser ut som ett lättsnöfall och lägger sig som en dimma överkroppen, du blir så där genom våt utan att känna det. Helt underbart♥

Nightynightttt♥

Footbaaall

Tjaaaaa,
Precis hemkomna från en sppääänande fotbollsmatch: Ersboda vs Ersmark! Anton kämpade bra, liksom hela sitt lag(Ersmark) och det var väldigt jämnt men tyvärr kicka ersbod in ett tredje mål i slutet. Det var otroligt mysigt iaf att stå ute i höstvädret och småbusa med Alma och Erika(:



När jag vaknade imorse och borstat tänderna såg jag att min ena framtand gått sönder, en bit hade lossnat i kanten!!:(:( Hur liksom? sysn dock inte på bilden så kanske inte är så hemskt som jag gått och inbillat mig^^ hihii

Pussss♥

Yesterday

Så, angående min frånvaro igår: Jag hade som sagt fullt upp! Dagen började på stan med Oskar. Vi strosade omkring och väntade på min kusin Anton. Vi skulle leta reda på en bra present till honom eftersom han fyller hela 12år på Lördag. Vi blev klara där runt 3, då åkte oskar och jag och köpte cykel till honom(Oskar) då det kan behövas här i Ume. Därefter storstädade jag lägenheten medans Oskar plockade ihop cykeln och detta blev klart runt 21.30!!

Nu kommer det roliga! Vi hade bestämt oss för att laga sushi av vår avskedspresent som vi fick av mina tjejkompisar när jag flyttade. Detta var sent men vi satte ändå igång och fixa. Det var kul och inte alls nå svårt som vi trott(: Vi använde oss av nori, ris, gurka, avocado, lax, crabsticks, wasabi, soya och risvinäger. Tog massa fina bilder när vi fixade, vill kunna ladda upp dem!! Men vi blev i alla fall mycket nöjda med resultatet och jag kan konstatera att jag gillar sushi! klockan halv tolv var vi färdiga. Senaste middagen på länge tror jag! Haha, men gott var det♥

Idag har jag bara tvättat, handlat gott inför helgen och pumpat däck!

Så, det var dagen deeeet: PUSSSSSSSSSSSSSSSAR♥

godmorgoongodmoorgon

Mmmm, inget säger godmorgon som ljudet av lastbilar, gubbar som pratar och slår på en plåtlucka utanför ditt sovrumsfönster klockan 8.20 :D Trotts denna ljuva uppväckning kanske man bestämmer sig för att somna om och då är det perfekt att bo granne med en kyrka annars skulle man ju inte bli väckt av kyrkklockorna vid 9♥ ....
noooooooooot.

Haha, underbart va? Men jag förstår inte, jag har aldrig hört kyrkklockorna förut och just idag skulle de börja ringa? jaja, skulle ju ändå upp typ nu eftersom jag har tvättstugan om en halvtimme. Kunde bara haft ett mysigare uppvaknande(:

Förklarar senare varför det inte blev nå inlägg igår, hade fullt upp! Men nu ska jag käka frukost och kolla Sex and the City.

Pusssssssspåerrr♥

Träningsverk och frånvarande bazar-ägare

Tjohoo,
Idag har jag träningsverk. Styrkepasset tog mer än jag trodde! Idag blev det bara några lätta yogaövningar men dessa tog emot lite då stelheten från träningsverken gjorde sig uppmärksam. Men jag får se på den som att jag är påväg i rätt riktning(:

För övrigt är denna dag en sorglig dag, därför hade jag tänkt tröstäta några kilo choklad och fem ton chips! Låter sunt kanske ni tänker, bästa sättet att tackla sådant på. Men då är det ju så att bazaren 100m ifrån lägenheten har tillfälligt-stängt!! Sitter en lapppå dörren " Kommer åter 15.30", klockan var då ca.17. FAAN säger jag och blir självklart arg... Men min kära far kom med den fullt logiska iden att något allvarligt kanske till och med något hemskt kan ha förhindrat den i övrigt så gulliga gubbe om jobbar där! Detta slog ju aldrig mig-.- Så nu känner jag mig guilty för att ha varit arg på honom så tänker därför ställa mig och steka amerikanskapankakor att trycka i mig för att muntra upp mig efter dagens alla händelser.

Nii är allaa saaknade som 17!! ♥
(Även min mor och far som nu har hittat hit:D Älskaar er♥)

Time for some training

Åh vad jag kommer sakna alla Tisdags och Torsdags träningar i Hallsta med Micccaa!! Älskade dem veerkligen♥(:

Jag har definitivt legat på latsidan med träningen under sommaren, har väl blivit ett antal powerwalks, rundor i spåret, cykling, styrka hemma framför träningsprogram i datorn men absolut inte i den utsräckning jag är van vid. Men detta ska vi ändra på! Haha, sån klycha(?) men det är sant! När jag börjat skolan är det dags att skaffa träningskort på IKSU- Europas största idrottsanläggning:D Hoppas på att hitta några roliga pass och maskiner som kan träna upp mig igen och transformera mig till en BIFF! haha

Som en liten uppvärmning inför detta har jag och Oskar varit ute på en powerwalk som följdes av styrka i den blivande matsalen!


Pussssssssssssssssssss♥

Kiiiiiitcheeeeeen

Åh, köket gick bättre! Här komer the first pictureee of our new hoome:



TADAAAA!

Även denna var lite mörk men man ser iaf vad det ska föresställa hoppas jag(: Svartafyrkanten i hörnet är en mikro^^, Man skymtar också mina seeexydiskhandskar där i högra hörnet! Haha, de används iaf flitigt:m

Så detta var vår lägenhet del 1. Mer kommer(:

Tjoheej pussspastej♥

Behind the mask



Hihii, försöker ta bilder av vardagsrummet men blir så konstigt motljus genom våra stoora fönstar så det blir typ bara svarta bilder. Ni får därför en morgonruffsigmalinpuss istället!

PUUSSSSS♥

Sleeping beauty




Haha, insåg just att webcambilder är mindre än vanliga så därför får ni nu en hälsning från en Malin iklädd ansiktsmask! Kändes som om jag behövde en uppfriskande och rengörande mask för att förbereda mig inför min sista lediga vecka innan skolan börjar. Ska hoppa in i duschen snart så jag kan möta veckan toootalt heel och reen(:

Eftersom det nu funkar att ladda upp cambilder kanske det kommer upp flera sådana på lägenheten nu då! Spännande va?

Godnatt mina sötnooosisar♥

Goodmorning

God morgon på mina sötnoosar(:

Sitter nu i vårt ljusa vardagsrum och myser i soffan medans min fina man tar hand om disken♥ Hihii Jaa, vad ska man hitta på idag då? Fortfaranda samma gråa utsikt ifrån fönstret plus fler fimpar-.- Men min snälla grannemedhunden somk också drabbats tänker ringa till hyresvärden och klaga så det kanske blir bättring på fimpfronten iaf!

Ska se vad jag kan ta och hitta på nuu, kanske fixar över bilderna till Oskars dator och kollar om hans internet pallar att ladda upp dem(:

Pusss tillsvidare(: MISS YOU!♥

LOST, Dexter and True blood

Som mina käääa vänner kanske vet, är jag ganska intoo serier. Jag har många serier som jag följer/sträck kollar men det är finns endast tre serier som left me so emotianally touched som LOST, Dexter and True blood♥. Jag menar hur mycket jag än tycker om de andra serierna så är dessa de som kommit mig närmast, eller jag vet inte hur jag ska uttrycka mig. Men de har fått mig att känna både glädje, spänning, en stoor sorg och fullt med andra känslor under dessa säsonger. Sånna serier är grymma! Serier som får dig att känna med eller emot storyn och sedan ändra dinna känslor för dem. tillslut är du fast. Då vet du att du älskar den.

Jag skulle varmt rekomendera alla dessa serier till er, och ge inte upp efter de första avsnitten utan när du lär känna dem måste du bara kolla vidare! Så känns det och så involverad kan man bli! Ni borde ge dem en chans(:

Jaja, det var mitt för ikväll:) Har precis avslutat säsong 5 av Dexter och är ganska påverkad av den såå därav min insperation.

Pusssssisar på er♥

Oh rainy day

Goodmorgon mina små läsare!

Har precis ätit upp min frukost och fixat morgon disken och tyvärr ser denna dag inte ljus ut! När jag kollar ut ser jag att det är hotfullt grått på himlen.. Men det måste väl komma regn ibland också, vi har ju varit bortskämda med sol senaste tiden. Så idag blir en inne dag(:

En annan fin syn jag fick när jag kollade ut genom fönstret var att min nystädade uteplats är full av fimpar, cigarettpaket, en ölburk och schweppes(?)flaska... Grannen över oss har haft fest^^ Så det var ju trevligt! HEHE
Jaja, är väl bara till att sopa igen, men det tar jag en annan dag.

Pussochkraam på er kolbäääcksbarn!!♥ hihi (antar att det är ni som läser, hihiii:m)

Omeleett

Tjaaaa,

sitter nu och mummsar på en otroligt god omelett som min fina man gjort åt mig(: Detta gav en välkommen paus i storstädningen! Har rensat ogräs och sopat vår uteplatts så nu är den mysig och fin så kanske ska ta och sätta mig där ute i SOOEN och VÄRMEN som vi har här uppe och käka:M hihiii

Joo meen städa, handla, tvätta och utforska Umeå det är väl det jag gör mest om dagarna här uppe nu innan skolan börjar. Ska bli så spännande att börja univerisitetet och se vad som väntar mig i framtiden! Längtar till att få träffa klassen också och se vilka personer jag ska spendera min dagar med(: Bara en vecka kvar nu ju!

Juste, har precis bokat biobiljetter till ikväll också, blir Inception!

Ne nu ska jag äta upp den där gooda omeletten som ligger och ropar på mig,
Vi hööörs!
PUSS♥


pizzaandwine

Heeej sötisar(:

Har varit ute och handlat hela förmiddagen idag, lite påfyllning i kylen och ett fiskespö blev det! haha spöt var ju tvunget att invigas så en sväng längs kusten blev det också(: Fick dock ingen fisk... Men jag är glad ändå! Vet ni varför? Joo, för idag är det den 19:e Augusti vilket betyder min and Oskars daag! Hihihi och nu är det bara en månad kvar tills vi firar 3 hela år tsm, helt otrooligt♥ Detta firas såklart med pizzamys:) Skall återgå till detta nuu meeen:

PUSSPÅERDÄRHEMMA:D ♥

Karma?

Hmm, det visar sig att grannens internet går sniiigelsegt-.- Detta förhindrar mig såklart från att ladda upp bilder från våra mysiga mat kvällar, fina fiskedagar och allt annat.. Jag återkommer med detta när det funkar igen helt enkelt!

Kissees♥

Umeboo

Tjooho min vänner(:

Jag är nu glaaad umebo som sitter hemma i min nya fina lägenhet och skriver mitt första inlägg här i bloggen! Har inte kunnat skaffa internet tidigare men har hittat ett oskyddat nätverk ifrån någon unsuspecting neighbour hihi(: Så, har nu uppfyllt allmänhetens önskningar i att skaffa en blogg där jag kan hålla mina käära uppdaterade om mitt liv "Up here"!

Snart kommer lite bilder från dagarna då jag och min SAMBO, haha, har bott in oss här i Umeå♥ Ska bara upp och kolla till tvätten först,

Puss och kraaam på er, ni är saaaknadee!!♥

RSS 2.0