Pic

Slänger upp lite bilder från i fredags. Vi kan sammanfatta helgen som händelserik och vi har haft kul. Punkt. Here are the picss:


Freedag

Dagen kommer att tillbringas instängd i labbet, hej framtiden!, men bara till runt 2-3 istället för 5 som schemat angav så det gillar vi((:

Sedan vid 4 kommer jag få hämta upp en VIP gäst som kommer ända från härnösand, kul!! Senare kommer det ännu mer härligt folk hit för att grilla och mysa lite eftersom att jag fyllde år i måndags(: Så kan bli en bra start på helgen det här!

Pusss!

Labboken i högsta hugg - serious business!

 


Check

Klarade tentan från helvetet!! Nu leker livet((: ska snart ut i solen och det stilla snöfallet för skranaåkning!

Pusss<3


Frukost på sängen

Blev även mysigt uppväckt igår morse(:


21

Igår fyllde jag 21 och jag fick känna mig som en liten prinsessa! Fick så fina presenter och jag måste passa på att tacka alla åter igen <3 På kvällen blev jag bjuden på finmiddag av Oskar, den var på Viktoria där Oskar nu börjat praktisera. Det var så himmelskt gott!! Skulle rekommendera alla som tar sig till Umeå att äta där, eller åtminstone bara ta en grym bellini!

Jag åt chèvre med svartrot och Oskar delikatessplanka till förrätt. Sedan blev det vin kokt kyckling med potatispure med cidervinägersenap(??) sjuukt gott och Oskar tog pepprig, hängmörad rostbiff med hasselbackspotatis!


Helg

Världens kravlösaste helg är inledd! God mat, vila av kropp o huvud framför massa grymma serier, lite snö promenader osv det är allt jag behöver ta mig för och jag älskaar det!

Pusss


Såja,

Har glömt att visa Torstens nya favorit plats!


Konstig dag

Jag förstår mig inte på den för en sekund. Känns verkligen inte som att jag klockan 16 ska skriva tenta?? Har ätit frukost och sitter nu och repeterar alla fl med en god kopp kaffe, vivalto lungo, och planerna för dagen att ta mig till iksu efter lunch och sen köpa tenta fika innan jag beger mig mot östra paviljongen. Så det får gå som det går helt enkelt!


Stallet

Idag var jag på en ridskola här i Umeå och red en sväng. Det var en av sakerna jag såg fram emot att kunna göra nu när vi fick med bilen upp! Det var skoj, fick rida på en stor vit häst som var willes raka motsatts typ så kändes extra ovant^^, kände att alla mins olater fortfarande sitter där de ska också, varför är det så? Var ju liksom mer än 1,5 år sedan jag red sist och ändå kom dem tillbaka som ett brev på posten:] men det blir att jobba på! Även hörseln, hörde inte ett ord vad instruktören sa. Men var kul ändå! Dock fick jag ont i knät vilket tog ned min entusiasm några nivår, får hoppas det beror på ovana och inte är relaterat till min "löparskada" eller vad vi nu ska kalla det.

Menmen, nu får vi se när/om de har tid för mig i en grupp då hoppas vi på det bästa!

Pusss


Helgen är över

I helgen har vi fått överrasknigsbesök, eller ja oskar fick en överraskning, utav Carro och Lotta då Oskar fyllde 22 i Lördags(: Mycket trevligt har det varit! I fredags åt vi grillat hos Peter och Åsa, lördagen blev det massa paket och sedan bio + tapas och i söndags mös vi bara här hemma och åt tacos. En mycket trevlig helg!

Idag har jag gått upp extra tidigt för att åka in till skolan och plugga... Har nämligen lite kompendier jag behöver och min lärare ville inte maila dem eftersom hon redan skrivit ut dem så jag måste åka in och hämta dem ändå och sedan har vi dissektion så lika bra att plugga på plats.

Pussss♥

Oförklarlig spricka!

Helt plötslig dök det upp en spricka över hela skärmen på min mobil?!? Vart kom den ifrån?? Konstigt....


Föreläsning

Hela dagen har det varit föreläsning, börjar bli slut i huvudet!


Bilderna!

Gör ett sista försök med bilderna:

image description
Pappa och farfars julklapp! Tyckte själv att den var lite smått grym faktiskt;)

image description
Vår julgrans substitut här i lägenheten!

image description
Grymt god citronmarängkaka eller något liknande på Costas med Jenny innan julledigheten(:

image description
Mina, Emmas och fars marsipangrisar som vi dekorerade med på julafton. Snygga??

image description
Mina nyårsnaglar, glitterglitter!

'image description
Fix med Saaben så att den skulle klara besiktningen, var nå med handbromsen. Men de fixa pojkarna så bra!

image description
Lyckt uppsläpp på 12-slaget, så fint!

image description
Hm, vi kan ju säga att vårat lag var liite små överlägsna på med andra ord;) ( vi har de 2 banorna till vänster)

image description
Endel är övertydliga, men det är bra kan ju vara svårt att förstå!

image description
En after-ski outfit!

image description
Mina nya grymma spinning-skor! Vi ska spendera mycket tid tillsammans framöver(:


Yes, det funkade! Pussss♥

Torsdag

Höll på att skriva onsdag, tror jag blivit dagblind! Nu är det iaf mindre än en vecka kvar till nästa tenta, känns sådär. Jag laddade upp värsta bildbomben igår men den vill inte publiceras, känns sådär. Ska snart in till skolan för seminarium vilket känns sådär faktiskt, inte pga seminariet utan att jag känner att jag har så mkt annat jag skulle göra hellre.

Ska avverka någre träningsfrågor inför tentan nu innan det blir matlåde-fix!
Pusss♥


Pyssel

Har pysslat i lägenheten o handlat på Coop och sånt idag, har varit mycket mysigt. Åt väärldens godaste middag också!! Helt sanslöst god lax med mathavre, zucchini, lök och paprika med en "lemonette(?)" och sallad till. Mmmmm.
Nu, sov dags för att tagga skidor imorgon och after-ski i nordmaling efter det!
Pusss(:

Bild från en bilkö påvägen upp till umeå.


Godnatt!

Har updaterat väldigt dåligt nu men så får det bli! Nu är det iaf dags att bege sig till kojs för tidigt, tidigt imorgon bitti börjar vår hemfärd mot Umeå!! Spännande, ser fram emot att få fixa i lägenheten o så. Sen har vi ju bil med oss så det blir en underlättad vår(:

Puss på er!!

Slänger upp en outfit från nyår(:


RSS 2.0