Återförening

Träffade dessa två snyggingar över en middag o film igår kväll! Puss på er(:


Biomys

Idag har varit ännu en blåsig dag. Emma och jag tog en promenad och hälsa på lite hästar, det var urnsättning för farmor idag också o efter det for vi alla hem till oss för att fika. Därefter åkte mor, Emma o jag till Västerås för sushi och bio - new year's eve blev det, lite små mysig(:

Nu sitter jag i soffan. Ojoj!
Puss<3


Ikea

Körde en sväng på erikslund idag, blev en del på Ikea! Men det är härligt, ny blir lägenheten som ny när vi kommer hem(:


God jul!

Har försökt uppdatera om veckan i flera dar nu men inlägget vill inte upp! Så då har jag inge mer att göra än att önska er en riktigt god jul<3


4:e advent

Så, nu är det snart dags för jul! Jag njuter av en kopp choklad framför tvn med tända ljus, 4st såklart(:

Igår var det mysig hemmafest hos Jenny, hela denna helg har varit mysig och bra!

Puss på det(:


Lilla julafton

Ikväll har vi lilla julafton här i Umeå! Jag åker ju söderut på tisdag så klapparna måste ju delas ut innan dess, mysigt(:

Snart åker jag iväg mot Jennys place!
Pusss♥


Julbak

Har hunnit med lite julbak i omgångar i år, lussebullar i kbk och häromdagen blev det knäck o pepparkakor! Mumms! Slänger upp en bild på mina här, vill ni se vår sameby bl.a. Så kolla in Sandra o Jennys blogg;) länk finns i menyn till höger (går ej att länka i mobilinlägg)

Puss på er alla, hoppas nu funnit lite jul stämning!<3


Fort!

Vad fort tiden går! Helt sjukt, känns som det var nyss jag kom tillbaka till Umeå och nu är det mindre än en vecka kvar innan jag åker igen.
Jag och Jenny gjorde klart vår redovisning idag som vi ska hålla på måndag, den handlar om barncancer. Har hittat många fina klipp och artiklar om små kämpar som tillfrisknat. Det blir nog bra!

Nu ska jag ge mig in på IKSU för att springa lite på crosstrainern innan jag beger mig ner på stan för att inhandla årets sista(!) julklapp! Det har dock börjat regna nu så julstämmningen som höjts flera grader med snön smälter sakta bort med regnet. Men julen är ju så mycket mer än snö så den innfinner sig nog snart igen!

Pusss♥

Snart är det jul

Och det har verkligen kännts denna helg. Den har varit precis lugn och julmysig! Har kännt att det passat mig perfekt just nu.
Idag var vi dock över till kusinerna och bland annat så åkte lite "skrana" i "skranbacken"^^, Detta var lite mer energikrävande men väldigt kul! Är inte ofta man kommer iväg på sånnt nu för tiden:)
Näästan alla julklappar är inhandlade och inslagna, ligger en stor hög här på golvet och det ger en liten extra touch till julpyntet!

Nu ska vi nog se en film/serie för att runda av helgen med.
Puss på er♥



Morgon

Godmorgon på er! Jag har ett enda seminarium kvar innan det är helg. Det börjar 13.15 så jag tänkte passa på att åka till IKSU över förmiddagen. Först blir det Aqua, det är så mysigt att bada i det tempererade vattnet!

Puss på er!


Ledighet

Dagen har spenderats i och runt omkring stan med Sandra och Jenny. Vi gick i lite affärer, promenerade i snöfallet och käkade pizza på KEBABneKAISE... namnet, men gott vare!
Kvällen kommer att spenderas i ro här hemma. Resan hem över jul är bokad nu också så vi kommer hem både vi och Torsten!

Ja, vad mer kan jag säga? Jag ska njuta av lunget(:
Pusss♥

Vinter

Jag älskar doften av kyla och snö, doften av vinter. Den får mig att minnas när man som barn åkte skridskor och pulka och ibland även slängde fram längdskidorna för att ta några varv på gården. Den får mig att minnas frostbitna rosig kinder efter långa äventyr ute på åkern där vi helt orädda, åtminstone till synes orädda, kastade oss ut på bäckens istäcke för att få lite spänning på vår upptäcksfärd. Den får mig att minnas skidbackarna i Idre och värmen av en kopp choklad när fötterna varit så kalla att man trott de blivit isbitar.
Inte konstigt att doften gör mig sådär härligt lycklig och rofylld!


Buss, igen

Tyvärr måste jag åka buss typ vart jag ska och skolan är inget undantag. Igår morse gjorde den vanligtvis 25min långa bussfärden i mörkret 7.30 på morgonen mig så trött att jag sov till och från hela färden. Mot min vilja. Detta gjorde mig rädd att missa hållplatsen! Idag tog jag därför en 10min promenad i kylan för att åka en annan buss jag bara behöver sitta på i ca 9min! Det ska bog hålla mig vaken, först en promenad sen kortare buss tid(:


Snö!!

Igår kväll föll flingorna när jag kollade ut genom fönstret, men de blev vatten så fort de nudda marken. Förstå då min förvåning när jag vaknade och såg ett tunt snötäcke på marken! Ni skulle sett Torstens lycka när han fick springa ut och leka i den! Han fångade nog varenda snöflinga på uteplatsen(: så sött!


RSS 2.0