Solen

Alltså kärlek till solen!! Att denna vecka har känts som sommar är det ingen tvekan om! Graderna börjar sjunka nu men bara att se solen lysa värmer hjärtat. Vilken kraft och energi det ger!

Puss på livet<3

Påsken

Har haft en underbart mysig påsk i Idre med sol, snö, skidor och min familj<3

Nu är det tillbaka til verkligheten! Den är ganska fin den med, träning sommarväder och jobb. Låter väl inte helt fel?

Pusss

I'm back

Såååå skönt att kunna träna igen! Har kört två pass och idag var det ganska hårt att andas, flåset är ju det förstasom försvinner när man vilar längre tid. Men det går nog fort tillbaka igen!

 Älskar att träna i färggranna kläder!! Gör mig lite lycklig i hjärtat ♥
 
Puss på er!
 

Host host i Oslo<3

Har haft hosta, feber osv i veckan så träning har legat på is. Jag har legat på is. Men nu i helgen åkte jag och körde ett återhämtnings läger med Emma i Oslo! Vi har bara njutit av livets goda och tagit det lugnt. Fint har det varit!

Nu ser jag fram emot 3 dagar av träning som antagligen kommer bli plågsam efter 1 veckas uppehåll och restslem i lungor och näsa efter förkylningen, men jag klarar inte att hålla mig borta längre!! Haha

Nu har jag en massa timmar på tåg framför mig, wohooo! Vi ses och höra i Västerås(:

Pussssss!

Måndag

Nu: dricka kaffe och äta päron 
Snart: kika på akutlab på serologin
Sen: pull up, pull up, pull up!! Och lite wod.

Låter väl ok??

Puss

Helgen min

Började bra och har fortsatt minst lika fint! Middag på allstar i fredags med lite croasfit människor, boxbesöjk i etuna och borgby på lördagen varav borgbybesöket mynnade ut i en löpwod: whitten: 

22 kb swing 16kg
22 boxjump
400m löpning (i backe!)
22 burpees
22 wallballs 6kg

Jag och Mickan tog oss igenom den på cirkus 46 min! Svettigt blev det!

Idag har jag varit på massage med mor, ginger renewal hette den och det var varmt gosigt fräscht och skönt.

Sen tog jag mig till boxen där jag stretcha lite i väntan på att Oskar skulle träna klart och sen sprang jag de 2km hem i solskenet. Lite improviserad mysträning sådär och nu sitter jag med mina pojkar i solen och myser!

Och får inte glömma att min köra syster var hem på snabbvisit också, puss på det!

Pusss på er alla!

Torsdag

Drar en snabb uppdatering innan jag somnar!

Har tränat idag! Crossfit! Överraskad? Tänkte väl.

Blev iaf en hel del over head squats vilket var lite små läskigt. Sist tappade jag nämligen känseln i ena armen typ en vecka efteråt, ville inte köra någon repris idag. Men fick till en fin position på axeln till slut och fick upp 30kg ändå! Så jag är nöjd, även woden gick bra, körde 25kg där istället för 30 på hos men det var värt det. 

Pusss godnatt!

RX

Wohoo! Körde rx på båda vår mina AMRAPs idag((: alltså den rekommenderad vikten på övningagrna, brukar oftast behöva skala några kg. Dock var det inga tunga vikter men alltid något!

Började med teknik på power clean, frivändningar. Gick jättebra tycker jag själv, fick en bra känsla i övningen och har fått till mycket snabbare armbågar än i början. 

Sen 2 stycken korta AMRAP(as many rounds as possible) på 8 min:
1.
8 power clean (35kg)
8 lateral jumps
1 wall climb
  
2 min vila 

2.
10 deadlift (35kg)
10 wallballs (6kg)
10 sit ups

Jag han med 5 varv av första och 4+26reps av andra. Inte flest varv men gjorde mitt bästa och fick till ett jämt tempo iaf!

Sen kollade jag på Oskar och några andra som kör en ny programmering i vår tävlingsgrupp, därefter blev det spicyyyyyy! Har börjat variera mig för att testa andra rätter än bara 13c så idag fick det bli 14 direkt ur kartongen<3 mumms!




Pusss på er<3


Lunch

Tänkte variera mig och lunchblogga lite! Sitter på jobbet efter en fm på hematologin där jag jobbar med maskinen, analyserar blodstatusar med mera(:

Direkt efter jobbet så tänkte jag åka ner till boxen för ett pass, har linser och extra energi med mig idag! 

Pusssss<3



Tisdag

Igår skulle jag ha kört open 14.5 men gick runt med feberfrossa hela dagen och sov på soffan så fort jag kom hem från jobbet istället. Vaknade idag och kände mig fortfarande lite varm och skakig men efter en toppen morgon på jobbet kändes allt mycket bättre och jag bestämde mig för att dra till boxen när jag slutade.

På schemat stod:

Teknik: Sumo Deadlift High Pull - i princip ett marklyft där du står mer än höftbrett isär och håller ett smalt grepp på stången och när själva marklyftet är över drar du explosivt upp stången till brösthöjd.

Min version av dagens WOD:
3 varv på tid:
12 Pull ups (Lila/grönt band)
12 Sit ups
12 Mountain Climbers
12 SDLHP (30kg)
12 Wallballs (6kg)

Jag var klar på 10 min blankt.

Inte nöjd med min prestation men med tanke på att jag var så utslagen igår tänker jag inte hänga upp mig på det. Det var heller ingen pulshöjande uppvärmning inför woden så pulsen sköt ganska snabbt upp i taket vilket gav en känsla av att andas eld genom första halvan.

Passet avrundades med plank-intervaller: Sida-Sida-Vanlig (30s stå-10s vila x2, 60s stå-30s vila) och därefter stretch.

Det jag är nöjd med är: 1. Jag kom i väg överhuvudtaget 2. Jag fick till kippade pull ups med bandet helt ok 3. Kroppen kändes stark och inte klen även om jag inte var 100(+ att jag var blind då jag inte hade linser med utan kom raka vägen från jobbet)
 
Trodde någon att jag ogillade rosa??
 
Pusssss

RSS 2.0