God jul <3

Önskas ifrån Idre!


Ber en bön

Om att tåget inte ska ställas in imorgon! Norrtåg mellan Umeå och Sundsvall har nå fel på sina bromsar så om det snöar kommer dessa tåg ställas in... Men jag åker ju direkt till Stockholm via Sundsvall så hoppas att mitt tåg klarar sig. Sedan därifrån till Västerås är det ett annat tåg som tydligen också kan vara inställt om det händer något. Men vi får hålla tummarna allihop!!
 
 
Pusss♥

Hur?

Hur packar man för nästan 2 veckor, varav en i Tokyo, med alla högtider emellan? När man ska åka tåg med katt och sen eventuellt flyga tillbaka med denna katt? Den som lyckas med det är ganska duktig, jag kommer antagligen ta med för mycket och lite samtidigt^^,

Tar en paus framför TVn med Torsten<3


Inte 100

Hade tänkt rivstarta dagen med ett multi-training pass på tenton vid 9 men har inte känt mig så pigg idag. Lite små förkyld/febrig men inget ordentligt. Tyckte iaf inte det var värt att riskera något så åkte till iksu för ett core+yoga pass istället! Efter en vitaminrik lunch hoppades jag på bättre känsla i kroppen men tyvärr är läget oförändrat. Så ska ligga i soffan med en tekopp resten av dagen skulle jag tro(:

Pusss!


Fredag

Har kört konstant jobb 13-21.30, eller juste hade 10min att trycka i mig middagen på också! Så satt inte helt fel att Oskar fick ledigt och väntade på mig hemma när jag slutade(: nu blir det väl förtjänt sömn innan en hittills planfrihelg!

Puss


Flow

Crazy hair efter att håret varit uppsatt under ett flow pass! Tidigare idag testade jag mina nya "broddar" på löpar skorna också vilket resulterade i en 5km löprunda utan halka med ett säkert grepp, me like! Över förväntan alltså och glad är jag över att kunna träna utomhus igen vilket jag hållet mig ifrån sedan snön kom. Var dock i kallaste laget, -11 tror jag, så när det blir kallare får jag väl hålla mig o gymmet ändå.
Pussss<3


Fredag

Hallå!

Stolpar över dagen:
  • Labrapport
  • Nytt pass
  • Axlar/rygg-gym
  • Makrill med matvete lunch
  • Dammsuga-dammtorka
  • Ängelfix
  • Julförfest @ my place
  • Julsittning
  • Osvosv

Låter väl som en bra dag? Sa jag att Oskar kommer hem och är ledig över helgen också? Toppen ju!

Pussss♥

Hundägare

Idag leker jag hundägare och åker hem på lunchen för att släppa in min "hund" eller ja, katt. Han vägrade komma in imorse och tyckte inte att det var tillräckligt varmt med -10 för att han skulle få vara ute hela dagen! Fast katter kanske klarar kyla bra? Men nu är han innne i alla fall och nöjd över sällskap också. Oskar har ju börjat "veckopendla" och bor nu i skeppsvik för att servera julbord.
 
Jaja, back to school så fort jag ätit upp min lunch!
 
Har på mig en silvrig haircuff idag också, gillar den! Piffar liksom upp en vanlig hästsvans(:
 
Pusshej♥

Brudar,

När kör vi repris??

RSS 2.0