Städastäda

Håller på med en rejäl storstädning här hemma! Har rensat ur gardeoben och slängt trasiga, slitna kläder och donerat fula,opassande kläder till Myrorna. Tvättade igår och har nu hängt ut alla filtar och liknande på vädring. När jag druckit upp mitt te är det dags för dammtorkning, dammsugning och moppning av golven.

Är dock lite orolig just nu. I Torsdags kväll kom Torsten in med en levande liten mus. Den sprang in bakom sängen där jag inte kunde komma åt den, försökte mota ut den i ca 1h innan jag gav upp pga trötthet då det var runt 23tiden. Igår försökte jag flytta sängen för att få ut han men orkade inte det själv... Så han har suttit där enda tills inatt. Nu vet jag inte var han är längre. Vill ju inte dammsuga upp han eller mosa han om han är bakom något jag flyttar på. Har haft dörren öppen hela dagen så förhoppningsvis har han hunnit smita ut nu men vi får väl se!

Pusss

Fredag

Bokade precis tvättpasset 18-22 och är på väg mot gymmet i skrivande stund. Det känns som Fredag i luften! ^^,

Pussss!!

Garage

Idag ska jag ut till Jennys stuga och städa deras företags garage! Har laddat upp med löpning och en rejäl frukost så det ska gå fint, kommer orka hela dagen på det här. Har gått och fått "sommarlov" nu kan man väl säga, enda jobbat jag har kvar är (förutom mitt extrajobb hos attendo) städningen av garaget och eftersom vi gör det tillsammans ska det nog bli roligt och mer som ett tidsfördriv. Hoppas på det iaf;)

Pusss♥

Huvudvärk

Aj vad mitt huvud spränger! Så går det när dagarna inte har någon ordentlig rutin, ibland jobba kväll och ibland dag, kanske ledig någon dag här och där, vara på resande fot, behöva äta jobbmat istället för att laga egen, inte hinna dricka ordentligt och träna lite huller om buller istället för strukturerat och uttänkt. Det är det värsta med sommaren. Mår nog aldrig sämre än då faktiskt. Visst, det finns ljusglimtar när man har härliga sommardagar eller mysiga grillkvällar men dessa innehåller inte tillräckligt många av sommarens dagar för att kompensera för huvudvärken, illamåendet och den allmänna obalansen. Nu låter jag som världens tråkigaste men har nästan alltid tyckt så och i år känner jag av det mer än någonsin. Ska bli så skönt att det snart är höst och skola så att vardagen kommer igång igen.

Nu går jag liksom inte runt och är sur för det utan man får göra det bästa av situationen helt enkelt och vara glad för det som funkar och går bra.

Pusss!!

God natt!

Slut efter mitt första riktiga jobbpass på Attendo. Nu blir det sömn för imorgonbitti ska jag tillbaka på mer inskolning.

Pussss♥

Nydalasjön runt

Ett av mina mål denna sommar vara att med mitt knä kunna springa nydala sjön runt och idag klarade jag av det! En sträcka som på pappret mäter ca 8,5 km men min mobil säger närmare 10. Dock är min mobil inte att lite på men med ett fel val av väg som resulterade i en omvändning skulle jag ändå vilja tro på en närmare 9-10 km i alla fall.

Superdupernöjd är jag i alla fall. Nu blir det strech och proteindrink. Ikväll yogar jag eventuellt för att sträcka ut mig lite extra.
 
Pusss♥

Helgen från helvetet

Fy. Fan. Det är allt jag kan säga om denna helg. Jag och Oskar råkade ut för matförgiftning i fredags påvägen hem från Idre. Fredags natten kan ha varit den västa i mitt liv, jag skojar inte! Mår bättre nu men kan fortfarande inte tänka på mat, dricker vatten hela tiden men är ändå sjukt uttorkad. Händerna är typ vita av flagnighet och mitt huvud spränger så fort jag rör mig. Usch vill bara vara back to normal.
 
 
Hoppas ni andra har det bättre än mig!
Puss♥

RSS 2.0