Nu är det mycket

Har varit en väldigt intensiv men på många sätt underbar period nu. Skolan har väl egentligen varit hemsk. Men på den väldigt mycket övervägande positiva sidan har ju min Emma varit här och gjort allt bättre!
Igår åkte hon hem igen vilket var tråkigt. Skolan är fortfarande hemsk, men kanske inte så psykisktpåfrestande som förra veckan var. Nu känns det mesta ändå under kontroll. För er som inte vet är det individuell laboratorie metodik nu vilket betyder att vi får en hel hög med uppgifter för en tre veckors period och sen ska vi planera och lösa allt själva. Det kan bli lite små kaos och stressigt vill jag lova!
Men nog om det. Jag lever och allt flyter på,
Pussspusss och Happy Halloween♥

The booomb

Emma kommer hit på Tisdag:D sjuuuukt lycklig tjej här! Japp!
<33


Haha

Alltså, läser en del "hästbloggar" och det är så sjukt mkt skitsnack i hästvärlden! Fattar inte att folk orkar, men så har det ju alltid varit och kommer väl aldrig att ändras? Hästmänniskor är.. Speciella;) Den delen av det hela saknar jag INTE även om det finns mkt med hästlivet jag saknar.
Pusss<3


Allra sista dagen

Ja, ni sitter jag i bussen påväg till sjukhuset för en sista dag på blodcentralen. Blandade känslor då jag trivts bra där! Men nu hägrar 3veckor på skolan... Har hört första veckan ska bli ganska lugn vilket känns bra då mågot fantastiskt händer på tisdag((: vänta ni bara!
Pusss<3


Sista veckan på denna praktik placering

Nu är jag inne på min sista vecka på blodcentralen och där har jag trivts helt okej! Nästan alla är trevliga och arbetet verkar ganska trevligt det med.

Igår när jag skulle ut och springa så kom det ett snöfall! Det var underbart och pepprade lite extra vilket resulterade i ett bra tempo genom hela rundan, sånt gillar vi!
Puss på er<3


Matkomadelux

Ligger heelt däckad i soffan av matkoma. Tror inte jag ätit så mkt på år och dar! Har både blivit mat, popcorn, chokladmouse och nybakat dinkelscones((: massa energi inför imorgon då jag ska jobba (tror och hoppas jag??) och meka med bilen. Nu blir det antigen en powerwalk eller powernap;)

Puss på er!


Torsdag

Stan för lite förnödigheter, några km i solnedgången, en outfit ihopplockad för morgonens finsittning. Nöjd helt enkelt!
 
Puss!
 
Saknar min systeryster

Bodycombat

Time to fight! Pusss<3

AIDS-loppet

Anmälde mig tidigare i veckan lite spontant till en 5km välgörenhetsrunda i nydalaspåren. Kan säga att 5km spår är sjukt mkt jobbigare än 10km skog. Tur jag hade en tjej att kriga med hela vägen annars hade det inte gått särskilt fort där på slutet! Men kul var det(: nu ska jag ta ut mina bröd ur ugnen sen blir det bowling med ett gäng ikväll!
Pusss<3


Vilken dag

Ja jag vet inte alls vad jag ska säga om den. Känns som att jag inte har något grepp om dagarna längre. Har inte hänt något speciellt men jag känner mig.... Mållös, just nu? Allt bara sker utan kontroll eller plan. Jag som alltid vill ha koll och veta vad som ska hända och när orkar inte ens tänka ut frukosten i förväg, dagens aktiviteter eller ens när och hur jag ska ta mig till sjukhuset. Kan det vara någon form av höstdepp? Jag som älskar hösten!
Det är ett mysterium men något måste jag göra åt saken för så här kan jag inte ha det.
Pusss♥

RSS 2.0