Back

Nu är jag tillbaka i Ume igen! Oj vad hungrig jag är, glad att Torsten skötte sig gryyymt och lycklig att få träffa min fina pojke igen:D

Nu väntar kycklingpaj!
Pussssssss alllllaaa underbariingar♥

Njuter

Av vädret, saknade människor, att vara lite bortskämd så där som det är att bo hos sin mor o far, kunna ligga på en filt och sova några timmar i solen, kycklingrulle på bryggan och bara livet i allmänhet. PUSSSS<3

Nervositetens uppkomst

Jag tror jag har kommit fram till min nervositet. Lite har med att Torsten ska flyga att göra men mest tror jag det beror på en sak jag inte tänkt på tidigare. Jag kommer sakna mitt Umeå. Jag har ju bara tänkta på vad jag åker TILL, att jag åker "hem" till allt och alla som jag saknat. Men jag kommer ju faktiskt också att åka IFRÅN och lämna något. Jag tror att det är detta som legat och gnagt som en nervositetskänsla! Men nu har jag kommit på det så det känns redan bättre, och jag kommer ju faktiskt inte vara borta jättelänge.

Så nu Jenny och Sandra får ni uppdatera bloggen rejält så jag kan hålla koll på vad som händer här uppe under min vecka i söder! haha

En gladare Malin!
Pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss♥

Onsdag

Okej idag går flyget hem. Jag är nervös? Konstigt. Kan verkligen inte focusera på något, går bara runt med fjärilar i magen. Hur ska det gå på flygplatsen? Kommer Torre ha panik? Kommer jag glömma något? Vad häner hemma? Tänk om jag packar övervikt? Ska ja ha springskorna på mig då de inte får plats i väskan? Hur ska jag klara va föreläsningar hela dagen? Nä jag tror jag hoppar över eftermiddagen. Fan. Kom precis på att jag inte kan ta med böckerna hem då de väger 4kg st och man har bara 10 kg handbagage. Jaha, hur ska jag plugga dårå?


Wellwell, nu måste jag packa skolväskan och försöka lugna ner mig^^,
Pusssss♥

Tvätttvätt...

Såhär kul är det att vänta på tvätten:


The fortsättning

Dagen fortsatte lika fint! Vandrade tillbaka till en smärtfri föreläsning, tog bussen hem(fy skäms!) och gick ut lite med torre medans kycklingen står i ugnen. Mina skor som pajja totalt efter två användningar får bytas vilket betyder nya vårskor typ på köpet! Härligt(: Snart börjas dock tvätt/pack/städ kvällen vilket är som ett litet moln påväg in över solen som varit min dag. Men men sånt kan man leva med!

Min lunch i solen!

Pussss♥

Tisdag

Åh ännu en solig dag närmare flyget hem! Har haft en redovisning imorse som gick bra så nu sitter jag i solen på waynes uteservering och njuter som belöning. Godaste mackan någonsin är precis uppäten och en kopp somrigt te står framför mig(: i kväll blir det tvätt/städ/packning så måste passa på att njuta! Haha har även gått en sväng på stan för att fylla på mitt guldsmyckes föråd. Härlig dag<3

Lockar och Leopard


Så ser jag ut när jag ska trampa iväg mot ålidhöjd för lite klassfest! Pussss♥

Fredagsmyyys

Igår hade vi ju tjejmys här hemma med massa smaskigt! Grillat, Bellinis, chokladtårtan(!!)och äppelpaj på det, låter det inte awesome? En intressant cykeltur och snabb utgång hanns också med. Bra fredag(:


Såg bättre ut irl men håll med om att den ändå ser smaskig ut?!

Fina flickor! (:

Pusss♥

CHOKLAD!

Hittade denna på blogg.se framsida! Dör vad god den ser ut:D

Recept finns här!


Torsdag

Ja! Äntligen slutet av veckan, som jag längtat. Iofs så har det varit fint väder hela veckan och man har kunnat sitta ute i solen efter skolan och bara njuta av livet i allmänhet. Idag har jag även hunnit med att städa lite hör hemma då jag får fin besök imorgon! Några tuffa tjejer hade tänkt titta förbi och utnjyttja min grill och uteplats(: Vi får hoppas vädret håller i sig!

Njuter av vårsolen! (dock mindre snö idag då bilden är från början av veckan!)

Nu: te och knäckemacka!
Pusss♥

Ny vecka!

En ny vecka. Nya möjligheter. Nya erfarenheter. En vecka närmare hemresa. Sista hela föreläsnings veckan på denna kurs. Sista veckan innan Oskar drar till sthlm och tävlar. Nyttiga veckan. Halvdagar helaveckan veckan. 15+ idag veckan. Kommer bli en härlig vecka!


Rastlös

Ja just nu känner jag mig rastlös! Men vad finns att göra åt det klockan 8 en söndagskväll?? I vanliga fall hade en promenad lockat men har redan gått morgonpromenad och löpband i gymmet så känns inte allt för lockande. IDEER?? FORT! haha


A weekend summary

Jag är sjuuktmätt! Har precis käkat lunch iform av korv med bröd med en twist. Oskar har gjort korven i skolan så det var grymt god nötköttskorv med en bädd av quinoa och paprika på ett rågbröd och lite sweetchilli på det. Mycket gott och mättande!

Är för seg för att skriva om allt som hänt i helgen men drar en sammanfattning:

Spelkväll-bowling-o-middag at Jennys place (och bowlinghallen) i fredags. Kulkul! Jag är sämst men kom tvåa med 1p en gång och gjorde flera strikes! Grill + blackswan i lördags efter en mysig och nyttigdag i solen. Idag.. då har det väl inte hänt något speciellt. Blir bodybalance senare iaf och kanske lite löpning på bandet innan det, men har sån träningsverk i ryggen så vi får se!

Det var det, en trevlig helg helt enkelt(:
Pussspussss♥

Fredag

Idag hade jag tydligen tänkt åka in till skolan en timme för tidigt. Bara så där! Men precis när jag skulle gå ut genom dörren kom jag på att vi började 10.15 idag^^, Haha så blev lite extar tid över att fördriva här på morgonen. Efter skolan tänke jag dra direkt till iksu så har väskan full med träningskläder och jag har laddat upp med ett mummsigt mellanmål för lite extra energi! Härligt(:

Ser ut att vara lite soligt ute idag!


Pusss♥

Farmor och Farfar i Umeå!

Farmor och Farfar var här nyss och hälsade på påvägen upp till skelefteå. De hade med sig mummsiga semlor från Nya konditoriet och fina tulpaner! Har velat ha tulpaner att ställa på bordet länge så det var ju perfekt(: Tacktack! Sen fick de träffa Torsten också som alltid är lite extra busig när han träffar nytt folk^^,

Fick en påse hemifrån också med lite gamla kläder jag ville ha upp. Och de satt snyggt allt ihopa! Älskar fusk-pälsvästen:D

Tadaa! Där satt de utsvängda byxorna men de ser bättre ut irl(: (Torre^^,)

Pusssss♥


Me

Jag idag:

Fixade håret lite imorse som tidsfördriv och jag gillade resultatet! Tyvärr blåste lockarna ut när jag cyklade fram och tillbaka till affären:/ Men var fin ett tag iaf! Haha


Onsdag

Idag är jag ledig. Dock sken inte solen som jag hoppats:/ Men min fm har varit fin ändå! Började med att göra bort lite saker som städa och handla food, sen kunde jag lägga mig på soffan och mysa med en cupcake! Rågcupcake med knäck fyllning och rosafrosting för att vara exakt. Mmmm... Nu: SATC! Perfect start for a great day(:

 

Pussar på er♥


Glädje!

VG på tentan, jaa! Så glad jag blev av att se de där två bokstäverna på andra sidan i provhäftet. Kan ju säga att det var verkligen inte ett starkt betyg men just nu så bryr jag mig inte för var helt säker på att det inte ens skulle räcka så långt. Så jag är glad ändå!

Blev klar med laborationsrapporten fort också så har haft nästan hela eftermiddagen ledig. Skönt skönt skönt för nyss sken solen och jag satt ute med Torsten i över 1 h och bara läste och njöt! Haha Torsten rulla sig i gräset(!) som en galning också, första gången han ser gräs ju! Även om det är vått och gult så har han ju annars bara sett snö.

Mmm, nu sitter jag och dricker en kopp te och funderar på what to do... Igår var det bio med the girls ifrån klassen. Vi såg No strings attached och den var riktigt mys(: Se den om ni vill ha en feelgoodare!

Teeee, näst sista påsen i burken:'(


Pussss♥

House of Harlow

Åh, idag har jag suttit vid datorn och blivit förälskad i House of Harlows snygga, stilrena smycken! Skulle kunna önska mig vilket som helst därifrån för alla är lika perfekta på sitt eget vis. Här har ni ett litet smakprov jag satt ihop i paint;)




Pusss♥

Frukost!

mmm, har precis mummsat i mig en skiva av mitt nybakta surdegsbröd! Det var delicious kan jag lova(:

 

Pussss på er allihopa!♥


!

Det var INGET aprilskämt att det fanns gratis Oreos på coop, var ju provsmakning så man fick bara en men det piggade iaf upp min Fredag! hihi

!

Gratis Oreos på Coop! Score:D

Friday

Så, nu var det helg påriktigt! Jag har inga planer alls för denna helg fakiskt. Har börjat med att kasta i mig awesome kyckling för jag höll på att dö av hunger när jag kom hem ifrån skolan. Sen blev det ombäddning av sängen som var fuuuull av katthår.. Vems kan det vara?

Nu då. Funderar på att rensa ur kläder jag inte använder och typ donera till myrorna eller något? Har ju inget av värde och om det vore snyggt skulle jag ju spara det så känns jobbigt att typ försöka sälja på internet. Så ska vara givmild och försöka hjälpa barn att få åka på kollo! Haha det står det iaf på myrornas dörr att deras pengar går till, men jag vet inte. Går barn på kollo längre? Känns som det var outdated redan när jag var liten. Men är säkert jättekul för de som skulle kunna få chansen antar jag!



Pusspusss♥ Time to get to it!

RSS 2.0