Produktiv!

Ikväll uppdaterar jag mycket? OCH jag är klar med psykologin! Hääärligt(:
Åh, kolla den mysiga tröjan jag köpte förra veckan, älskar den♥



Posar lite i hallen^^

Psykkkk

Skriver sista svaret på psykologi VG uppgiften nu. Känns härlligt att veta att efter ikväll är mina psykologi studier öööver!:D men ska bara orka fokuser en timme till-.- Men är sååå mycket roligare att göra allt annat!!

Åh, längtar efter att få höra om alla mina vänners höst so far imorgon:D

Kärlek till er♥



Att leva med en kock,

Haha. Börjar fundera om det var så klokt i alla fall? Jag menar supergulligt att bjuda på lunch på resturanghögskolan, eller hur? Supergulligt ända fram tills man får reda på att det som serveras äääär den suuper delikata gormet rätten, trummvirveeel: Kalvtunga! Hade jag inte kunnat drömma om att jag någonsin skulle äta. Men nu är det gjort. Tror mitt psyke inte är starkt nog för sådant och har trängt undan upplevelsen åd jag inte kommer ihåg hur det smakar. Eller kändes. Haha! Men detta gott gör han sedan då ha ngör en hemgjord middag bestående av underbar och mummsig kyckling!

Mmm, ser gott ut eller hur?

Kanske inte är en sådan dum idée efter allt(: Hihih♥


Imorgon åker vii heeeeeeeeeeem:D:D hihi längtar!
PUSSSS♥

mais oui,

Hejsan sötnosar!

Idag har jag lärt min pojkvän att använda en tvättmaskin, redovisat om TBC, köpt biljett till insparken, tagit kort på ankor och handlat ur vår käära godisautomat för första gången! Ser ni vilken effektiv dag man kan ha trots att man är lite småsjuk? Ska väl snart laga nå mat också men vet inte vaaad än... Hm, kanske ska googla lite på nya recept till kotletter då Oskar inte vill ha mina favoriiiter^^,

Pussissar♥

Haha,

höjden av att vara ensam måste vara när man sitter och sjunger för sig själv ENDAST för att få höra/säga något^^, Det är vad jag gör just nu, blandat med statistikrapport och att skratta åt mig själv!

Ha en trevlig kväll allaaa, Pusss♥

Lista

10 FAVORITER
Färg: Alla sorters rosa och ljust, nästan silver grått.
Mat: Kyckling! I alla dess former♥
Band: Oj, hm kan inte bestämma mig^^, hihi
Film: Haha, måste säga love actually! En av de enda filmerna man kan se om och om och om igen. Speciellt på julen!
Bok: Var så länge sedan man läste annat än kursliteratur. Men vi kör på klassikern Harry Potter(:
Sport: Sport. Hm, gillar träning men hatar bollsporter. Får väl säga risport(: hihi
Årstid: Svåårt! just nu kanske Höst men i vinter blir det vinter och i vår blir det vår. Men jag säger höst då.
Veckodag: Fredag.
Glassmak: Gräddkola.
Tid på dygnet: Gillar tidiga mornar, när man är pigg och solen skiner, då man går ut och känner sig som ensam i världen, det är mysigt. Annars sena sommar kvällar på en terass eller grusväg med några roliga vänner så man får ont i magen av skratt.

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Sjukling men glad(:
Smak: Sweet fruit.
Kläder: Rosa mjukisbyxor, duntofflor och "I'm an excellent driver" t-shirt.
Bakgrund: Soffa.
Nagellack: au naturel.
Tid: arton tjugo.
Omgivning: Vårat vardagsrum.
Irritationsobjekt: DNA för att de inte har världensfinasteskor i min storlek.

5 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Nej.
Brutit mot lagen: Ja, varje dag(a).
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Ja.
Varit med på TV: Nej, inte vad jag vet^^,

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Åh, här kan jag inte bara välja 3 men måste skriva min syyyster♥
Du tycker om: Risk för att låta som på sina lunar/bdb: Ni vet vilka ni är♥ hihi
Du inte gillar: Vadå 3 pers? haha har inte lyckats med det på någon^^, men säger alla rasister, mobbare och tjuriga-busschaförer.

2 VAL
Kaffe eller te: te♥ Chai och ingefärs te, mmmm!
Vår eller höst: Nu: Höst(:

1 ÖNSKAN:
Att det blir fredag snaaaart.

Uppe med tuppen

Har varit vaken sedan kvart i sju och började direkt skriva psykologi. Ja, ibland är man morgonpigg!(:


Kontraster,

Hi,
Idag har jag varit lite bortskämd och retlig. Jag tyckte att jag levde enligt murphy's law(om något kan gå fel kommer det att göra det). Så när jag satt på bussen hem, lite små sur och tycker synd om mig själv, hör jag ett samtal. Den här killens far hade dött av en hjärtinfarkt för någon vecka sedan. Han hade kämpat mot cancer i hela kroppen, blivit frisk och dog i en hjärtinfarkt. Sånt sätter saker lite i perspektiv. Jag och pojken klev av på samma hållplats och jag kan säga att jag gick skamset några steg bakom och beundrade hans styrka att fortsätta, då jag knappt klarade av en crappy day.

Puss♥

Sjukdomar ur ett genus och jämlikhetsperspektiv

Joo ser ni, det är vad jag jobbar med just nu. Sitter och skriver om TBC ur detta perspaktiv. Ganska trevligt faktiskt! Mycccket roligare än psykologi:M hihi ja, TBC har ju inget med genus att göra utan är mer en jämställdhets fråga mellan u- respektive i- land!



Jag önskar jag hade tagit kort ut genom fönstret varje dag sen jag flyttade hit! haha hade kunna satt ihop värsta coola timelapse då ju! För ser sig verkligen inte ett dugg likt ut idag som ibörjan. ALLT är gult numera och det ger ett mjuk ljus trotts den gråa himlen(:

Well, I should continue my woork!
Babaaaa! Kissess♥

En dag fylld av händelser!

Konnichiwa,
Denna dag har vart fylld av roliga, alltså på andra sätt komiska händelser! Och även mindre roliga.. Den började dåå med en lektion i att göra kontroll diagram i excel och, förlåt far, men det var inte det roligaste jag gjort^^, gick iaf bra! Sedan blev det några kilometer på hightec-crosstrainern-med-inbyggd-tv i ett annars folktomt rum, då en 40+are började köra maskinen bredvid, frågade vad jag såg, svar: top model. Földfråga: "är det inte du som är top model?" var på jag skrattade honom i ansiktet och fortsatte springa medans han gav upp^^, Jag cyklade därefter hem och höll på att bli överbackad av en grävmaskin.Jag kom hem levande(!) till en korridor där lampan i slutet har fått ryck á la the grudge, käkade, läste psykologi, kolla lite tv, handlade och åkte sedan in till stan för att möta Sanna för ett grupparbete. När jag kom fram utspelade sig följande: Jag kollar ut över torget och tänkte "Om jag såg någon med en blommig hatt nu borde det var Foki." Vad tror ni händer? Jag ser Foki komma gående hand i hand med Ricky och iklädd en blommig hatt^^, Var det slumpen eller är jag synsk? Vad tror du mor? hihi(:

Nu har jag iaf avnjutit lite kina-takeaway och skall läsa lite mer psyyyykkkologi!

Pusspusss på er där hemma(=
SAKNAR ER♥

kawaii,

Hur sött är det inte när en liten, liten tjej med rosa cykelhjälm och guld lockar lite mummlande säger "and..and...after a while... then I.." med engelsk accent♥ hihi man kan inte annat än le(:

Nu, åter till psykologin och beslutsprocesser!

Saknar er där hemma, men snart kommer jag och hälsar på♥

sunny daay,

Härligaste känslan måste vara att cykla hem efter en lååång skoldag och nån timme på gymmet när dagens sista solstrålar lyser upp den färglada höst världen. Du känner den kyliga vinden mot dina kinder och kan mysa ner dig i en stor och mjuk halsduk och bara njuta. Finns ingen bättre tid att tänka och reflektera heller, man får så många nya tankar och ideer(: Lycka! Att sedan komma hem till sin egen lägenhet där ett mål härlig mat står och väntar är bara som den smälta chokladen på popcornet!



Hoppas alla är lycka glada och har en trevlig kväll idag! Pusss<3

...

Jimmie Åkesson och SD ger mig obehagliga rysningar! Hur tänkte Sverige?

3

Idag har jag och Oskar varit tillsammans i 3år! Helt otroligt, vad fort det gått(:
Har firat lite hela helgen, fick en fin middag av min kock igår och i fredags var vi ju på bio. Idag ska vi ut i det fina vädret och bara mysa och ladda upp inför en ny tuff vecka♥

Älskar dig!

PUSSSSSSSS♥

Fridaaay,

Goood morgon?

Hihi, känns som lördag idag för igår var min fredag då jag inte har nån skola idag(: Det är mysigt med långhelg!
Igår satt vi uppe och kollade på politikdebatten efter idol, måste ju bestämma sig någon gång! Men idag blir det till att se något helt annat, vi har nämligen bokat biljetter till Resident evil 3D :) Såg senaste filmen igen på tv för någon dag sen så vi blev vi ju bara tvugna att boka!

Mmm, så nu blir det en sväng till IKSU och lite gym!

Pusspusssspåer♥

Awesomee

Juste, jag köpte ju nya träningsbyxor för någon dag sedan så jag tänkte visa dem!

Snygga va?:D

Nu är det bara dessa som fattas för en coompleete tränings-outfit:


Jaa, det var väl det jag tänkte på(:

XOXO♥

lunchiing



Efter en runda i spåret och många försök till plugg, som slutat i en mycket ren och fin lägenhet, sitter jag nu och mummsar på en god liten röra av grönsaker, bönor och nudlar som jag stekte på nyss(: Mycket gott! ska käka upp och återgå till plugg,

Pusssssar♥

Låång dag!

Hejsaan,

Idag har varit en riktigt lååång dag, men jag klarade mig igenom vaken! hihi nästan iaf, råkade somna i ca 30s på statistiken:D haha är riktigt förvånad att jag klarade sitta upprätt vid en bänk och sova^^, jaja, ledig imorgon! iaf inge skola men blir nog plugg ändå(: Sen har jag bokat tvätt-tid kl 6.00.... Hur tänkte jag? haha men det behövs iaf så det blir nog bra!

Förövrigt trivs jag fortfarande och allt är bra! blalbablaaa som vanligt liksom, har inget mer interessant att komma med för tillfället eller joooo! Vi har upptäckt att vi kommer ha en bok i nästa kurs som kostar 1,8 :O det är del 2 sen har vi del 1 i samma prisklass och sen 2-3 övriga böcker runt 500-700st :D haha kul att lägga ut över 5000 på böcker? NEJ! vi ska reda ut saken, för så kan vi ju inte ha det:M hihii Det var nog allt jag hade för idag,

PussPusss och lita aldrig på kvaliten av coop X-tras fiskpinnar(: ♥

Faddersittning

Hade också faddersittning igår med tema rock. Hittade en fin bild på Amandas FB. Hihih enjoyy:


Elin, Jag och Jenny

sluuuut

Hejhej!

Har idag varit på mitt andra besök på IKSUs gym(: Var och handlade lite träningskläder igår så blev himmla taggad att sätta igång på riktigt! Så nu är jag sådär varm och trött i kroppen, häärligt♥

Börjar blir riktig höst här nu också. Löven har massa härliga färger och börjar trilla till marken. Underbart!! Ni som känner mmig kanske vet hur mkt jag älskar hösten, så jag går runt med ett stort leende på läpparna så fort jag kollar ut genom fönstret eller öppnar dörren:)

Lycka till med köörningen nu agnes! :D:D Hejjar på dig!!

PUSSSSSSS♥♥

vaaaaaaaaaarmt !

Tjohoo,
Ska bara säga er en sak: kvällsol är inte alltid en bra sak! Just nu sitter jag och håller på att brinna upp isoffan:O Men min fina poojkvänn gjorde mig nyss en underbar päronmilkshake så jag tror jag kommer överleva♥ Fast det fanns egentligen en annan anledning till att han gjorde milkshaken och det är att vi nyss varit och storhandlat! När vi kommer hem, gissa vad vi upptäcker? Jo, att det är vääldigt trångt i frysen! Så varför då inte slå två flugor i en smäll och använda upp all glass? awesome(: hihi


Jaag påvägen till affären iförd mina nya, mysiga skoor! Fina va?(: så nöjd!



Älskling offrade sig och bar de sjuuukt tunga kassarna, men han var inte glad eftersom det gjorde ont i axlarna:(♥


Det var lite bilder ifrån dagen det(: Kanske kommer bildbomb från lägenheten någon dag. Vem vet? Hihii
Puuuss på er allihop♥

In my schoool

Haha, ja jag sitter här vid min lilla söta laptop under vår 5min bensträckare från statistiken och tänkta slänga in en update! Vet inte riktigt om vad men vi kan ju köra på att vår lärare: Viking Wikström(! namnet^^,) är rätt så virrig av sig.

Nu börjar vi igen!

Pussshej♥

hej soetnosar :*

Jag sitter just nu i soffan och pluggar kognitivpsykologi. Inte världens roligaste ämne så jag har myst till det lite under min rosa fluffiga filt, en kopp blåbärste med massa honung och tända ljus. Då går det lite bättre(:

Har fixat och donat i lägenheten hela eftermiddagen och är alldelles slut efter första dagen på en ny skolvecka. Har inte haft så mycket föreläsningar idag men att börja ställa klockan, cykla till skolan och allt bidrar till att man blir tröttare än vanligt. Speciellt cyklingen! Haha, men om jag har cyklat tidigare har det ju blivit hem till Agnes och stallet, ca 3km utan de minsta terräng. men HÄR! det är den dubbla sträckan och vi har inte bara flera backar utan även ett ombyggnations område där man får cykla bland stenar, grus och sand! Härligt med rejäl vardagsmotion dock såå ska inte klaga(:

Jag gillar min klass, finns många snälla och glada människor där! Så det här känns fortfarande som det kommer gå bra, I stay positive:)



Nu ska jag fortsätta här, PUSSSSSSSSS♥

Teeeesting

Har fått vårt internet nu! Ska se om  det klarar snygga bilder:D haha



Weiii det funka:D:D tog dock bara en random bild men detta var en myskväll med chips framför tvn(:

See yaaa♥

noollning,

Tjohooo,
Det som har tagit upp mest tid under kvällarna hittills är nollningen! Haha tänkte visa upp min fina tröja(:


Snygg va? Malin, lag 5, kommer ifrån KBK! Vi har varit ute och gjort uppdrag, haft sittning, bastubad osvosv iförd dessa snygga tröjor. Ikväll är det dags för hemmafest(:

Få se om jag hinner skriva nå fler ord imorgon om själva skolan kanske!

Haa en fiin helg allihopa:D Pusssssssssssssssar♥

Mycket nuu,

sorry att jag inte uppdaterar så ofta just nu men är väldigt mycket i och med skolstarten, insparken, lägenheten osvosv!

Jag har det iaf jättebra och det känns som om det här kommer funka! hihii, Kommer med mer updates kanske imorgon eller till helgen(:

PUUUUUUUUSSSSSSS♥

RSS 2.0