Torsdag

Ny dag, nya uppdrag! Ska få lära mig nya maskiner i labbet idag: ACL topparna som de kallas. Koagulations maskinerna. Kanske inte låter så spännande men alltid kul att lära sig något nytt!

Pusss

Oslo

Hälsade på min finaste syster i helgen<3











Tisdag

Tror det är tisdag? Min måndag var jag som en zombie eftersom jag kom hem från Oslo på natten närmare 2 istället för 9 som planerat-.- så känns fortfarande som måndag! 

Det är konstig hur mkt roligare det var att blogga när jag pluggade, fanns kanske mer tid och dagarna hade större variation så inte konstig alls egentligen. Saknar att plugga jättemycket! Inte för att jag inte trivs på jobbet utan bara för att jag älskar det. Saknar tentor. Helt seriöst. Så kan det vara.




Nu sitter jag på tåget påvägen hem från Köping och ska till gymmet med Oskar för ett pass med kettlebells, så kul!

Pusssss på er<3



Fredag

Ojoj vad tiden kan gå fort och långsamt på samma gång. Svårt att förklara men känslan måste nog upplevas för att förstås. 

Ikväll åker jag iaf helt spontant till Oslo för att hälsa på min kära syster<3 ska bli superspännande! Kan inte ens föreställa mig hur Oslo ska se ut, vara eller upplevas. Sen är det ju iof Emma jag åker dit för att träffa så staden blir som ett litet extra plus i kanten!

Pusssss

Mobilen

För er som varit olidligt nyfikna på vad som varit problem med mobilen var det endast ett batteribyte som behövdes! Att de inte kunde säga det redan första gången utan då försökte sälja på mig en ny mobil? Men nu håller vi tummarna för än så länge funkar allt fint(:

Äntligen

När man tar sig fram lite halvspringande mot friheten genom sjukhuskorridorerna och dörren öppnar sig i samma stund som "If i'm James Dean, you're Audrey Hepburn" slås på i hörlurarna kan man inte annat än spricka upp i världens största leende och smådansandes ta sig ner till tågstationen. Det är fredag!! 

Ett besök på gymmet med Oskar väntar och sen en kväll i fredagsmysets tecken, eller det börjar ju redan där liksom! Fast helt ärligt har det redan börjat. Sitter och myser ända in i själen. 



Pusss på er<3

RSS 2.0