Påsk

Har fått fina påskhälsningar på posten i dagarna! Tack så mkt till mor och far, farfar och Ulla❤


Podcast

Kanske är seg, kanske bara inte haft tid eller inte känt mig lockad nog men har nyligen börjat lyssna på podcasts och I like it! Lyssnar på lite olika men som en lite öppen en som jag tror alla gillar: Filip&Fredrik! Härligt tidsfördriv helt enkelt, lagom att ha i bakgrunden när du städar, lagar mat, går, åker buss you name it!

Pusss


Soldag

På flera sätt! Har för första gången i år ockuperat uteplatsen för solning UTAN jacka, i linne!! Så underbart. Lägenheten är städad och dagen har helt enkelt bara skinit! "MAJ" för att citera min favorit stylist/designer/businesswoman/mor/osvosv Rachel Zoe.

XOXO


Blomman

Den här gerberan köpte jag för att ersätta mina orkidéer som bara dör hela tiden, inget funkar vad jag än gör med dem! Söt är den nya, vi får se hur länge den klarar sig i mina händer😊


Sooool

Har njutit av solen till 100% idag! Underbart!

Det har även gått bra för Oskar för dem som var nyfikna, duktig pojke❤

Torsten har varit mindre duktig och kliat upp nya sår idag då vi tog av huvan. Dumma katt! Fattar han inte att han slipper den om han sköter sig liite^^,

XOXO


Godmorgon

Enligt tradition slås tvåan på på helgmornar här hemma för att se på morgonpasset i P3 men vad får vi se! Centerstämman?!? Nää, svtplay blev räddningen. En kopp kaffe lite gröt och #mpip3 en solig lördagsmorgon, då är livet fint!

Nu har Oskar lämnat mig för lite tävling i Skellefteå, håller alla tummar och hoppas han får det grymt kul!!

Pusss


Äntligen fredag!

Som jag sett fram emot denna helg, har egentligen ingen anledning men just bara för att den kommer vara som en ordentlig helg(efter 21.30 ikväll) och solen skiner och kursen är snart slut och examensarbetet börjar snart och det är snaaart vår... Ja, allt detta hänger på denna helg. Eller så känns det just nu i alla fall och jag är fylld av en varm, lycklig och hoppfull känsla! Jag ser ljuset i framtiden!

Pusss!!


Transfusionsmedicin

Fick idag äntligen klartecken att mitt blod är godkänt för blodgivning! Dock har jag lite begränsningar. Maximalt 1ggr per år. Haha bättre än inget kanske man kan säga?


Torsdag

Föreläsning i ekonomi blir det idag. Spännande att se vad det kan vara! Ingen aning om vilken ekonomi den ska handla om men det får jag se snart.
Min lediga helg fick åter igen ännu lite jobb, det skulle de kanske gilla på föreläsningen! Att jag jobbar på min ekonomi liksom^^, men är bara fredag kväll än så länge så det blir nog bra det med.

Puss på er!


Vårdagsjämning

Ha! Trodde det var ett skämt när de sa det på tvn imorse. Men nej det är idag. Jag har länge intalat mig att NU ÄR det vår. Punkt slut. Snön gör bara ett litet gästspel och är inte här på riktigt. Får det ofta påpekat av folk i min omgivning, att våren inte är här än men det örat lyssnar jag inte på. Men att det faktiskt ska vara vår, borde vara riktig vår får mig att skratta lite halvpsykopatiskt i hopplös desperation.😂 Men snaaaaaaaart så!!


On a happier note

Hade jag en helskön outfit idag, inspirerad av våren!


Förlamad

Guuud! Var hos tandläkaren idag och laga lite tänder, är nu förlamad i halva ansiktet, fortfarande. Helt sjukt, men fick ju dubbeldos eftersom första inte riktigt tog. Jag som hade planer på ett snabbt mellis och ett löppass! Men vi får se hur det blir, vill ju inte riskera något med min stackars mun^^,


Glossy box

Har ju provat GLossy box i två månader nu och förra månaden fick jag en produkt som jag bara ÄLSKAR. Tänkte rekommendera den till er alla: Maria Nila Swedish therapy oil: Lingon. Luktar så sjukt gott och håret får ett helt nytt liv när du använt det. Låter som värsta reklam inlägget men jag ville bara dela med mig av en ny favorit. Ska nog slänga i några droppar innan jag drar mot skolan. Ciao!

Måndag

Tjoho då kör vi igång en ny vecka. Jag är taggad, är ni med?!

Söndag

Om jag kände mig trött tidigare kan jag nu göra det med rätta! Tog tag i att städ lägenheten som blir dammig superfort nu när Torsten är innekatt med strut och hårar lite extra. Sen blev det milen för första gången på mitt nya träningsschema inför att springa distansen av en halvmara! Eftersom jag glömt några kompendium som ska vara lästa till föreläsningen imorgon fick de vara min underhållning på löpbandet de första ~6km. Därefter storhandling med Oskar som avslutades med att fixa kök. Nu ligger jag utslagen med Torsten på soffan iklädd min rosa mysdress och tänker absolut inte röra mig en meter till. Så det så.

Pusss!


Trött

Känner mig lagom trött idag. Tänker bara njuta av min ledighet!

Puss<3


Lördag

Då var även denna jobbhelg över! Bara några minuter att sitta av här innan jag kan gå, finefine. Det var väl ungefär så mkt jag orkade skriva^^,
Pusss!


Fredag!

Härligt med en ledig dag i solen tänkte jag! Planerade in ett body pump pass, promenad längs Nydala och kvällsaktivitet med tjejerna(: men blev det så? Nej, nu blir det jobb istället. Hade ju kunnat tacka nej men har fått jobba så lite på sistone så kändes nästan tvunget att hjälpa till lite när chansen fanns. Men är ju rätt trevligt på jobbet också! Så två kvällar på jobbet även denna helg får det bli.
Plus att jag och Sanna var duktiga ändå då body pump blev av i alla fall!

Puss mina nära och kära❤


Nytt in

Blev en oplanerad runda på stan efter tandläkaren och då fick dessa oväntade men ack så chilliga skor följa med hem för att leka. Så kan det gå!


Produktiv Tisdag

Denna vecka har gått så otroligt segt! Men det kanske är det som medfört att jag fått så mycket gjort? Jag sitter nu i medicinska biblioteket och har upptäckt, efter 3år när jag nästan är klar, att detta var en otroligt skön platts att sitta med datorn på och skriva lite uppgifter. Det är aldrig försent att hitta nya ställen att hänga på, har ju hela examensarbetet kvar!
 
Har desutom tagit första steget mot att bli blodgivare, gått igenom min projektplan med min handledare och ska snart till tandläkaren. Allt detta efter en fm av föreläsning i förbättringsarbete. Jag kände nästan att jag var den enda där som tyckte detta kan ha varit en av årets intressantaste föreläsningar, jag älskar förbättring och organisation! Inget jag har satt mig in i så mkt direkt men så fort vi har föreläsningar eller får information ifrån exempelvis vårdhygien tycker jag allt låter så himla interessant. Kanske kan vara något område att söka sig till i framtiden, vem vet.
 
Nu: skriva ihop projektplanen lite snabbt så jag hinner lämna in den i tid.
 
Pusss♥
 

Testing

Provar min "nya" dator för att se hur den håller måttet som bloggdator! Har fått låna en större dator av min snälla far. Jag har efter noga övervägande och med stor sorg i hjärtat kommit fram till att det inte kommer gå att skriva examensarbete på min lillarosa, figurer och diagram får knappt plats på skärmen. Men denna känns lovande. Me like! Vi kommer nog kunna ha mycket kul tillsammans, jag och stordatan.
 
Pusspuss♥

Sådär!

VG på sista salstentanför utbildningen. Det var det. Bara slutspurt och examinering kvar nu då. Låta tiden springa på och försöka hinna med!


Tack

Ibland måste jag älska mitt jobb. Efter att ha spenderat hela helgen med att upprepat få förklar att ingenting negativt blir bättre av att låta det ta över all tid och tankar. Positiv ska man vara! Då blir även det hemskaste lättare så börjar jag nästan tro det själv! Eller ja, det vet jag ju egentligen men inte alltid lätt att komma ihåg. Så tack alla mina tanter för den insikten!

Puss


Solen skiner ibland

Då kan man åka skidor. Tänker inte skrivaså mk mer, lika bra det.


Karma?

Ibland undrar jag vilken hemsk människa jag måste varit tidigare för att förtjäna alla härliga motgångar som bara dyker upp efter varandra hela tiden. Hade tänkt publicera ett inlägg om hur mkt energi jag fått av min Åre helg men redan igår kväll/natt började världen ta den ifrån mig igen. Hade tänkt att den skulle räcka ändå fram till examen men nu är jag glad om den tar mig igenom veckan..


Åre

Som ni kanske vet befinner jag mig denna helg i Åre! Hälsar på min syster och har även träffat min kusin, sjukt mycket Markgrenare här i Åre för tillfället alltså.
Det har varit STORM här i helgen, men vi har haft kul ändå! Inte ska lite vind få stoppa oss? Idag har Emma jobbat så jag har drällt omkring här i lägenheten och roat mig med skolarbete, matlagning och bakat kokos-blåbärsmuffins med smultopping!
 

Snart kommer nog Emma hem också hoppas jag.
Pusss på er, XOXO

RSS 2.0