Saknad

Fick just ett riktigt hugg av saknad i hjärtat. Älskade Wille, som jag saknar honom! ♥

Fredag

Brukar vara början på helgen idag men nu är det söndag för mig typ. Jobb i morgon och Oskar lämnar jag snart av i Skeppsvik så han kan sova där över helgen när han jobbar. Kommer vara en dyster helg alltså, seg på många sätt. Men jag är glad ändå, eller hur! Snart är den över och på måndag får jag mina sulor och kan börja springa lite mer på riktigt! Har kört kortare intervaller för att "träna" knät på rätt belastning men inte överbelasta för fullt på en gång. När sulorna är på plats kan nog intervallerna fördelas så att en större del av dem går åt till jogging och rätt vad det är springer jag hela sträckan. Men nu ska vi inte ta ut något i förskott, jag kör på med mina intervaller för att bygga upp en bra grund. Punkt.

♥Pussss!

Ledig

Har varit ledig i 2 dagar nu, ganska skönt ändå. Har tagit på mig ett pass i helgen så får vila upp mig fram till dess. Körde en after work med tjejerna igår på Lottas vilket var helmysigt! Jag beställde en grillad, citronglaserad lax med sallad (alltså: Laxbit med salladsblad) men fick vänta typ 10 min längre på den än vad de andra som beställde olika kötträtter typ plankstek fick. Men var inte panikhungrig så det gick ju bra ändå, smakade bra också så det var värt(:

Idag ska Oskar börja jobba, lagom tills jag är ledig^^, Men jag drar iväg till IKSU för lite klättring med Jenny och annan träning för att underhålla mig.

Pusss!

Underbar

Vår midsommar igår var underbar! Vi gjorde precis vad vi kände för, när vi kände för det utan en massa stress, fix och så vidare. Jag gillade sill, vilket vi hade på vårat kanske inte fullt traditionsenliga midsommarbord. Gott var allt som inkluderats i alla fall.
Oskar är den finaste människan, sån tur jag har som har honom!

Puss!

Glad midsommar!

Jag önskar er alla en glad midsommar och hoppas ni får det jättekul och härligt! Ni kan få ha lite kul åt mig också tack, mobbad som man är sitter me and Oskar hemma själva och äter sill ikväll. Hoppas det är gott åtminstone, har aldrig riktigt vågat smaka. Vi hade en mys frukost i solen som ska lysa hela dagen så kan nog bli skönt det om inte annat!
Puss på er<3


Bildbomb

Här kommer bilder tillhörande förra inlägget:


Ojojoj

Vad jag är dålig på att uppdatera! Kör en snabb sammanfattning:
Åkte hem på Antons student vilket var mycket mysigt, träffade även min älskade Agnes och Mix, kom tillbaka till Umeå och en nyköpt bil som blivit min vän, inskolas på Solgården i Hörnefors och pendlar ca 1h varje arbetsdag, personalen är otrevlig o otacksam men gamlingarna är söta, blev sjuk och missade sista ridningen, köpt nya springskor och väntar med spänning på 2a juli då sulorna är klara, får börja springa försiktigt för sjukgymnasten, har kollat fotbollscup irl och EM på tv, har även köpt ett klättersele till outletpris så tsm med skorna är min träningssommar räddad!
Ungefär så kan vi säga att det gått till. Fixar ett inlägg med bilder senare,
Puss!!


Nu är det över

Praktiken är över för denna gång! Har trivts bra på alla placeringar, så ska nog inte bli nå problem oavsett var jag hamnar i slutändan. Dock är jag lite tveksam på höstens praktik, vet inte om klin kem verkar jättekul men man vet ju aldrig!
Bio igår med Emma, Sandra och Jenny. Vi såg hunger games och grät konstant. Mkt bra film om ni frågar mig. Lamburgar från socialize på det, inte helt fel.
Puss!


RSS 2.0