Jobbjobb

Cyklar runt i kylan, borde köpa handskar!


Klar för denna kurs!

Det är jag förhoppningsvis nu, för tentan kändes helt okej! Har lyxat till det med att äta siklunch på Rex med Oskar och sen införskaffat mig ett par nya höstskor. Helt klart en värd dag. Nu ska jag till gymmet och sen röja lite här hemma och ta det lungt inför en helg av Attendo-jobb.
Pussss♥

Tentadax

Sådär, tar strax cykeln ner till ÖP för lite tenta! Önska mig lycka till♥
 
Ville även visa mitt älskade halsband jag fick av Oskar på vår 5-årsdag♥

Sötnosen

Lille Torsten ligger och snarkar<3 är det normalt för katter?? Låter sött iaf!


Värdelösaste 200kr i mitt liv

De är vad jag just spenderat. Har haft ett utslag på ett ögonlock sedan i maj som under sommaren blev större och spred sig till det andra. Nu är de riktigt stora båda två, svider för det mesta och gör RIKTIGT ont när man tränar/på kvällen när man ska sova. Det ena har blivit som en stor förhårdnad så ögonlocket viker sig annorlunda när jag kollar än vad det brukar. Så tänkte att nu, en gång för alla ska jag kolla upp vad det kan vara. Så jag bokade ett läkarbesök.
Jag möter min (gigantiska) gamle farbror till läkare och vad säger han? Han ber mig berätta och kollar skeptiskt på mig hela tiden, säger efter att ha kollat på dem - de syns inte så mycket, så ser inte farligt ut, skulle du kunna tänka dig att avstå från smink? Det hör till saken att jag ALDRIG sminkade mig på hela våren/sommaren till vardags. Nu har det hänt typ 5 ggr. Det vet ju inte han men när jag förklarar det säger han förvånat "Jaha, vad ska vi då hitta på....... Du kan gå till appoteket och fråga efter en salva, blir ingen ekonomiskvinst i att få ett recept så gå och fråga efter något med kortison i."

Visst, det kanske inte är något "farligt" och salvan kanske hjälper(ingen jag prövat tidigare har gjort det..) men han kunde väl, jag vet inte, skrivit en lapp med något förslag? Betett sig lite mer respektfullt mot mig som patient? Jag fick själv sköta typ 70 % av samtalet eftersom han bara satt där och inte verkade ha några ideer om vad han skulle säga. Såg mest uttråkad ut. FY! Jenny, om du ska bli allmänläkare på vårdcentral måste du lova mig att behandla folk med respekt, även om det har "tråkiga och oviktiga" åkommor!

Svårt att fånga på bild med en dålig webcam men det röda området ovanför ögat är det "lilla" utslaget, näsat ögas är längre. Vadå syns inte? Han hade glasögon, kan det vara dålig syn på han?^^,
 
Var bara tvungen att skriva av mig! Puss på er♥

Frisören och Cobran

Var som sagt, tror jag iaf, och klippte mig idag! Skönt att få fräscha upp ruffset.
Det fräscha topparna är anledning till min psyklyckligmin! Och lilla Cobra(:

Hade även ridlektion som helt oväntat var förberedande hoppning. Jag fick en underbar ponny, ursäkta, häst som heter Cobra! Ganska liten och otroligt söt och snäll. Lite små seg men vi kom väldigt fint överens! Önskar jag fått en dressyrsadel och ett tomt ridhus med honom i en timme eller så, då kunde det hända grejer! Men tyvärr var det ju hoppning och han var tvungen att ha en speciell hoppsadel då han har speciell rygg skulle jag tro. Det resulterade i vilket fall i ganska onda knän för min del då de inte gillar korta läder utan vill vara lite friare. Men det är smällar man får ta! går nog snart över.

Puss på er♥

Skola,jobb,jobb, träning,skola,träning

Mitt liv i ett nötskal just nu! Imorgon är vi "lediga" pga tentastudier så då ska jag passa på att klippa håret och umgås lite med Jenny en snabbis över en träningsdate!
Då jag jobbar i helgen kommer jag missa näst sista tenta festen. Men vi har ju en kvar! Helt otroligt egentligen att vi, pepparpeppar, endast har TVÅ tentor kvar. Utöver ex-arbetet och lite hemtentor liksom.

Jaja i med mitt kaffe och iväg mot Tenton för lite pump!
Pusss♥
 

Vill

Det är mycket man vill. Vill nya saker hela tiden men måste säga att just i denna stund skulle jag helst av allt vilja må bra. Har blivit förkyld, men inte sådär hostig och snuvig utan orkeslös seg, ont i näsan och huvudet. Det är typ 1000 ggr värre för man tycker att kroppen borde vara frisk men det är den inte. Ögonen har svidit konstant i 3 dagar och inte ens sömn hjälper. Jag som tog på mig jobb nu i helgen, hoppas jag mår bättre imorgon! Vill inte krångla till det för dem genom att sjukanmäla mig.
Har ingen inspiration till mat heller. Känner mig egentligen inte hungrig men ändå som att jag vill äta något men så fort jag tänker ut något känns det inte lockande. Får väl helt enkelt bara ta vad som helst bara för att få i mig något.

Ville bara skriva av mig lite, hoppas ni andra mår bra! Pusss

Lite allt♥

Nu har jag lagat mat och ha rett bröd på jäsning. En lax och räkgryta blev det och brödet är efter bästa mammas recept!

Jag har hunnit med så mycket sedan sist, kommer knappt ihåg allt. Men det viktigaste är väl ändå att jag firat 5årsdag med Oskar! Kan knappt fatta att vi varit tillsammans så länge. Men det är underbart, såklart♥ All kärlek till honom!
 
Nu ska jag äta och sedan vila. Eventuellt ta en promenad, känns som jag är snuvig och lite små trög så vill inte riskera att det ska bli värre genom att träna.
Pusss♥

I did it

Nu är trail-touren avslutad! Det gick skitbra och det var underbart väder(: Hade även bästa enmansklacken i form av Agnes ♥
Nu ska vi dra ner på stan för att äta och dansa, blir superkul det med. Allt är bra helt enkelt!

 
Puss på livet♥

Björn?!

Ändrade mig och tänkte ta en pw i skogen istället men kom prcis på att de för någon dag sedan sett en BJÖRN i skogen bakom ersängsskolan(typ på andra sida gatan från vår lägenhet)!! Tror det var en unge till och med om jag inte minns fel? Skulle ju vara hemskt för då finns antagligen en beskyddande mamma i närheten. Får hålla mig till civilisationen och promenera på gatorna istället.

Ciaooo!

Vilken härlig dag

Fick låånghelg idag klockan 13 ungefär så då cyklade jag ner på stan ett tag för att spana på lite höstkappor, det är en djungel alltså. Har nog dock 2 jag väljer mellan nu men är ganska säker på vilken det kommer att bli. Fick med mig lite nödvändigheter ifrån stan också som jag plockade på mig emellan kapporna jag testade. Bland annat en grymt fräsch ansiktstvätt ifrån bodyshop! Hälsade lite på Oskar också som precis börjat jobba när jag ändå hade vägarna förbi. Sen njöt jag bara allmänt av att vara klar med allt för tillfället. Och att Agnes kommer hit imorgon! Så kul!

I morse hade jag även en energifull start med spinning och catch-up time med Jenny som jag inte sett sedan skolan startade. Alltid trevligt!

Nu ska jag njuta lite mer, som den lilla livsnjutare jag kan vara ibland, med ett avsnitt förhäxad i soffan. Pussss!

Picc

HAHA! Hittade snyggaste bilden från samlingen innan förlöpet. Jag är taggad och glad;)
 

Strax ut i regnet

Dags för sista förlöpet inför Salomon trail tour. Kunde varit bättre väder men nu är det som det är. Är anmäld och klar nu i alla fall, kul. Vill bara poängtera för er alla att jag endast gör detta som en rolig grej, ser det inte som en tävling. Många har frågat om det är en tävling men jag har aldrig ens tänkt på det som det utan gör det som sagt för skojs skull.


Puss på er♥

#tröttsängennuu

Hade världens softaste arbetsdag. jobbade 13-21,30 men allt flöt på så kändes som 2h typ. Eller nja, men det funkade bra iaf(: Dock är jag trött. Somnade tidigit igår, sov länge(typ 8) idag men ska ändå bli så sjuukt skönt att krypa ner under täcket och värma sig efter den "uppfriskande" cykelturen hem. Önskar jag hade haft mössa på mig! Blir att komma ihåg till nästa gång(: Nu: Sängen!!

Ledig dag

Eftersom jag jobbade förra helgen och gör det även i helgen hade jag inte räknat med ledighet förens nästa lördag. Vi var dock så effektiva med grupparbetet att denna dag blev fri för ledighet!
Började dagen med en mysig runda på stan tillsammans med Oskar, vi lunchdejta på Victoria och därefter åkte jag till universitetet och sålde en kursbok. Klirr i kassan^^, nu väntar inget särskilt fram tills kvällen då jag ska träffa lite kurskamrater!

Pusss<3


Springaspringaspringa

I Tisdags var jag med på ett av förlöpen inför Salomontrailtour som går av stapeln 15e september här i Umeå. Det är en 10(eller som bansnittslaren(?) sa 11)km lång bana - inne i gammliaskogen och upp för bräntberget. Man springer alltså på stigar hela tiden, i och över diken, upp för berget 2ggr och över lite myrmark. Var sjukt kul och jobbigt, inte minst pga regnet och blåsten. Får hoppas på bättre väder när det blir dags på riktigt! Är ett förlöp kvar innan riktiga loppet så där ska jag försöka vara med igen också.

Idag blev det intervallträning på löpband då det blåser mkt ute + att jag trivs bättre med intervaller på band. Distans funkar bäst ute men vid intervaller gillar jag att ha alla siffror framför mig för att anpassa hastighet och tid efter önskemål.

Kan hälsa alla som undrar att mina knän mår super!! (bortsett från lite skrapsår som uppstod de sista 150metrarna ner för ett lerigt bräntberg...)
 

Pussss ♥♥

Back to school

Så var skolan igång och jag kan inte sluta hosta. Blev förkyld i Torsdags och har inte haft en ordentlig natts sömn sedan dess. Fick även jobba extra i helgen med en nästan obefintlig/manlig mörk röst vilket resulterade i en hel del extra upprepningar(från min sida) i konversationerna med de äldre.

Skönt att ha igång vardagen iaf, inveg även IKSU för terminen med ett corepass som kändes lagom ansträngande i mitt skick.
 

Nu ska jag nog göra en kopp te och kolla lite förhäxad, ciaao!♥

RSS 2.0