Godmorgon

Måndag igen. Efter en spännde morgonpromenad där jag tror jag blev jagad av en mördare som styckar sina offer o lägger dem i en rullväska dricker jag nu min morgonshake och är snar påväg till skolan!

Här har ni en bättre bild på mitt hår sålänge.

Pusshej!





New look

Tadaa! Jag har efter ett års tid tagit till färgflaskan igen(: inte någon bra bild men svart äre iaf!


Mys

Vi har satt in vår gamla tv i sovrummet, är nog största sovrums tvn jag sett! Men är iaf bra att ha 2 tv när battlefield 3 har kommit eftersom oskar då ockuperar xboxen^^, så jag o Torsten ligger o myser framför denna(:

När jag orkar ta en bättre bild ska ni få se en förändring jag gjorde idag!


Kulkul

Vi hade väldigt kul ikväll! Ända till vi blev övergivna på vasaplan, då blev det ett tvärt avslut på kvällen. Nu har vi dock hunnit duscha och ätit macka så att sova är inget omöjligt.
Puss på er!<3


Happy halloween

Nu äre fest hos Sandra(:


Smile

När allt känns skit och hemskt som idag är minsta lilla positivitet välkommet! Jag har två plus: tränaren sa väldigt snälla ord om mig efter ett pilates pass på iksu och jag har klarat tentan som jag var hel säker på skulle gå åt helvete:)
Ikväll är det födelsedags middag för Anki o Lena så då blir det god mat med härligt sällskap också vilket piggar upp!

Puss på er, massa kärlek till er alla<3


Pill och skruv!

Idag har jag gått en snabbis i skolan och sen följde jag med Jenny på diverse ärenden. Det slutade med att vi skruvade ikea möbler i hennes lägenhet då är det mycket skruvande och pillande vill jag lova, mina fingrar är helt öma! Fick ingen bild när vi monterade möbler men en snygg när hon fixar toan!


Föreläsning

Jenny påstår jag är dålig på att updatera. Men hur många updaterar bloggen på föreläsningen?? :o


Bodycombat

Avslutade min helg med lite fighting, brukar få det mesta att kännas bättre! Förutom ryggen som kommer vara död i en vecka men det är skönt det med(:

Sitter nu och fryser på bussen men jag har misstankar om att jag kommer hem till en nybakad pizza, det känns ju inte direkt helt fel!


Outfit

Såhär såg jag iaf ut på sittningen igår! + hatten som jag inte fick någon bild på när jag hade på!


Work in progress

Oskar gick crazy såhär inför hösten. Så snygg!


Sneakpeak

Hur den ser ut på får ni nog se imorgon, men visst känns den bra?(:


in my head

Skola, mat, träning, dilemman, halloween planering, fryser, vill göra allt och tusen grejer till, choklad vore gott, pumpa däcken borde göras, varför försvinner saker sp årlöst, kommer Oskar ta med sig 20kg bakelser från dessert buffén imorgon, när kommer han hem, vad har Torsten för sig när han är ute, hur känns det att bo utomlands, varför går naglarna alltid av när de är sådär perfekt jämnlånga.

Lite av vad som snurrar i mitt huvud just nu.


Pussssssss♥

Dagsbetyg

Den blev helt okej ändå min dag, måste säga mkt lyckad! Dock inte av någon speciell anledning bara allmänt och sånt är väl skönt? (:

Jag har även plockar ihop en outfit till sittningen på fredag, utan att behöva köpa kläder för ett öre! Hade tillräckligt mycket 70-tals influenser i garderoben ändå vilket inte förvånar mig då jag gärna dras lite åt den stilen. Inget som märks kanske men annawii (vet inte hur man gör länk på mobilblogginlägg) är ett perfekt exempel på den stilen jag gillar, precis som Rachel Zoe(:

Pusss på er<3

(klart hatten får följa med!)


På bussen

Finns numera wifi på Umeås stadsbussar, trevligt! Påväg till skolan med naglar som fortfarande är gula från gårdagens currygrytalagande och en unken doft av gammal rökare i näsan. Början på en bra dag?
Pusss<3


Ledighet

Har uppdaterat dåligt, men har bara inte känt för det! Har haft en massa för mig såsom besök av världens bästa syster som jag redan saknar.
Idag var jag ledig från skolan så har tvättat, tränat o lagat lite matlådor, inget exalterande direkt. Men nu har jag mat i skolan framöver iaf(:
Film står näst på schemat.
Pussss<3


Serienerds

Wohoo! Nästa vecka börjar walking dead igen:D Späännande!

Här har ni en bild på mitt ungefärliga serie-schema(några ser jag tsm med oskar och vissa själv). Haha värsta nörden^^, men på myepisodes.com kan man skriva in alla serier man ser och få se ett schema över när de sänds! Awesome, så ett litet tips bara till er som gillar att följa serier! Måste också tacka Lotta som introducerade oss för sidan(:

Om pretty little liars sänds nästa onsdag eller inte återstår att se, väldigt förvirrande uppgifter om fortsättningen av den serien...

Pussspåer♥

Måndag morgon

Ojojoj, imorgon är det tenta. Hur känns det? Jag vet inte. Känner mig ganska så otaggad. Men har snart gått igenom allt som ska gås igenom iaf och det är ju alltid något!

Idag sken solen under min morgonpromenad och det bådade ju gott för dagen men nu är den borta:( Jag ska iofs stänga in mig framför datorn hela dagen så det gör inget!

Nu kör jag igång.
Pusssss♥

Hej

68hcDz on Make A Gif, Animated Gifs
Puss♥

En tjejkväll för mig själv

Det är vad jag ska ha ikväll. Ska vara ensam hemma för första gången på läänge och bara göra vad jag känner för(: Till att börja med blir det något smarrigt att äta iaf, sen film, dance central eller annat xboxigt, läsa en bok eller ja varför inte måla en tavla^^,

Haha något ska jag nog hitta på iaf!
Pussss♥

God morgon!

Jag är idag uppe med tuppen efter en lite tidigare kväll igår. Jag är uppe för att IKSU har inspirationsdag vilket betyder att de har massa roliga pass! Tänkte testa på ett som heter bodyattack tror jag, låter spännande. Hade velat vara med hela dagen och testa andra pass men måste ju plugga så ett får räcka för idag(:

Får energi från min morgon shake!

Pussssssss♥


Min helg har redan varit

men nu är det ju Fredag? Det kanske låter konstigt men den här veckan har nästan varit som en helg de senaste dagarna, har haft för mig så mycket roliga kvällsaktiviteter! Bullbak, allstar middag och hockeykväll med tjejerna. Så helgen komer därför vigas åt det som fått brista något i veckan: plugg. Men det är lungt för jag har fått en hang up på Imogen Heap osm går i mina hörlurar ständigt och ökar koncentrationen(:


Pussss♥

Hockey

Ikväll tar vi tåget ner till ö-vik och kollar hockey! SAIK-Modo, jag kommer att få stå och skämas med modo folket men kan väl ändå bli en trevlig kväll hoppas jag(: Man behöver lite roliga avbrott ifrån allt pluggande såhär i tentatider.

Jag ska vinka till pappa och farfar som sitter bänkade hemma vid tvn!

Pussss♥

Vad händer?

Antingen borrar de med världens största borr här ute eller så lyfter en jumbojet eller så är det jordbävning! Kan vara något, kan vara allt. Jag vet inte!?

Good news everyone!

På tisdag natt anländer min älskadesyster till Umeå! Hon fick resan i födelsedags present av mig men det blir ju som en present till mig med, saknar henne<3 Har ju tenta på tisdag också så det blir som en belöning för allt slit! Läääängtaar:D


Väntan och tenta-plugg

Jag sitter idag på IKSU och pluggar! Känns som en inspirerande plats + att jag älskar ljuset här! (+ att det låter för mycket hemma ifrån tv:n eftersom att nååågon är hemma och är sjuk^^,) Men nu har jag skrivit klart min hemtenta tror jag så väntar på att få gå på ett CXWORX pass, det är nytt men ska vara som en tuffare version av core, följt av lite indoor walking! Sen blir det lunch och tenta plugg.

Är lite trött i huvudet men träning piggar nog upp!



Kvällen spenderas med en tjejmiddag på allstar förmodligen och det gillar vi!
Pusssss♥

Min tisdag

Den stavas plugg, lab och kanelbullar!
Let it begin♥

Lillepojken!

Kolla så liten Torsten var innan sommaren:

Sötnooos♥

Hittade bilden i datorn när jag egentligen skulle plugga. Men tycker jag har varit tillräckligt effektiv idag så nu blir det Dexter!! Spännande:O + kantarellmacka! mumms!

Pusss♥

RSS 2.0