Fredag

Oj, på tisdag är det julafton. Så himla fort tiden går. Det har man ju sagt några gånger men seriöst det var ju nysa sommar pch jag hade precis flyttat hit från Umeå. 

Jag trivs på mitt jobb. Det är inte glamoröst eller världsomvänande men just nu känns det helt okej att bara jobba på och lära sig nya saker. Ingen dag är den andra helt lik, på pappret ser det så ut men i verkligheten händer det alltid något nytt. Nu börjar jag känna mig ännu mer varm i kläderna också så man kan hantera situationer annorlunda och det känns kul när man klarar av en knepig situation på ett riktigt sätt. 

Trots detta krånglar jag till det ibland. Vad sägs om att låsa in skåpnyckeön i skåpet och leta igenom hela labb efter en bultsax klockan 19 en kväll när det är tomt på folk? Eller missa att fylla på tågkortet när man ska till Köping varenda arbetspass till efter nyår ungefär? Men det löser sig ju också! Nu sitter jag tillexempel på tåget igen efter runtflängning på sjukhuset efter en rekvisition till vl och har förhoppningsvis lärt mig att hålla koll på antal resor som är kvar i fortsättningen!


Pusss<3

RSS 2.0