Resultat

För er som suttit som på nålar och undrat hur sushi experimentet gick kan jag berätta att både Emma och mamma gillade det! De blev förvånade över att man blev så mätt på det som man faktiskt blev och jag tror sushi kommer ätas igen i denna familj framöver(:

Kvälsstur

Ikväll jobbar jag kväll. Värsta timingen att det just skulle vara tisdagkväll jag jobbade denna vecka för annars hade ett roligt träningspass med min gamla träningskompanjon att väntat mig! Menmen det får bli en annan gång, tog iaf en morgonpromenad + tränade lite armar/axlar imorse så har ju fått något gjort.

Nu sitter jag bara här hemma och väntar på att få börja iaf, kanske blir till å läsa lite!



Pusssssssss♥

Trött och sushi!

Har precis vaknat av att min syster kom hem från jobbet och nu är det dags för ett experiment! Min syster och mor har aldrig ätit sushi så vi köpte lite take away så att de får prova. Jag själv har jobbat hela helgen så ikväll är jag lite död, men filmmys och sushi ska jag väl klara!

Förövrigt fyller min kusin 18 idag, grattis Anton! Har varit där i Enhagen på en massa gott fika efter jobbet för att fira honom och träffa lite släkt. Det var en ursöt bäbis där som fick mig att skratta så jag grät, så gullig och då är inte jag en bäbis människa^^,



Thats a little about ma weekend, men näsat helg blir Legendarisk! Haha vi håller tummarna för sol!
Pussss♥

Friday

Dagen började med ett åskoväder som var mysigt, jag gillar åska! Men regnet som störta kunde vi klarat oss utan. Jobbade nämligen imorse och ska strax tillbaka för att jobba lite till.

Så ögoninflamation, svalgont, regn, jobbpåenfredag och oförmåga att träna "förgyller" min dag. Eller tvärtom-.- Jag längtar otroligt mkt tillbaka till umeå studer som dessa. Tänk att kunna träna på IKSU! Saknar IKSU. Jaja snart bär det av uppåt igen(:

Pusssssssss♥

Till marknaden uti i Nooora

Igårkväll drog jag och Oskar en spontan tripp till Nora för att käka glass. Har nämligen hört att det är lite utav en speciallité som dom har där. Det var en mysig liten roadtrip då vädret strålade och Nora var en väldigt söt liten stad vid vattnet! Min mobil dog tyvärr men Oskar knäppte lite kort:

Härliga hallon hetta min goda glass

Oskar valde Fabrikörens favorit!

Såhär glad var jag över den vackra utsikten(:

(I påsen ligger kanske världens finaste skor som jag fick utav min älskling efter att vi sett dem stå och styla i ett sött litet skyltfönster!♥)

Så var det med den kvällen(: Dagen innan spenderade vi i sthlm där Oskar uppdaterade sin garderob rejält! Jag fick också med mig ett och annat bla skjortan och halsbandet jag har på mig på bilden. Så två fina lediga dagar har vi haft! Var ledig även idag men imorse vaknade jag med ett öga som inte gick att öppna-.- Ögoninflamation, weeii!! Menmen det går nog över fort, har en bild på hur jag såg ut när jag vaknade men jag vill inte skrämma ihjäl er så den förblir "classified";)

Pussssss♥

PS. Idag drog Jenny till USA btw och jag är INTE avundsjuk! sådeså^^, Nääråå, hoppas du har en awesometime därborta!

Oh my...

Tjohoooo, dör ni av längtan efter fräscha uppdateringar? Här kommer en rykande het!

Sitter och kollar igenom lite bilder från det gångna året i Umeå och det känns helt overkligt. Nu när man är tillbaka i kolbäck känns det så otroligt långt borta att jag nästan får fråga mig själv "är det där jag?" när jag ser mitt breda leende och alltid så väl kisande ögon på en bild. Helt sjukt. Men jag vet att det har hänt, att det är mitt glada ansikte och andra gången jag kollar på bilderna slås jag av hur kul jag haft det istället!

Nyss hemkommen från en springtur efter ännu en dag på jobbet. Nice!


Så var det med det(: ♥

RSS 2.0