Host, harkel och seeeg!

Ja så går det när man slarvar med sömn, mat, träning och hittar på massa kul istället! Då blir man sjuk minnsann-.- Så jag får väk ta en speed recovery eftersom mitt rabetsschema drar igång på torsdag med en heldags jobb. Det ska jag nog klara av då det bara känns som en förkylning med kanske lite feber. Det går att bota med lite serie kollande, att äta frysta bananer och dricka honungste!

Har iallafall som sagt haft grymt kul den senaste tiden! Började med sthlms trippen, sen lite mysigt midsommarfirande, födelsedagsgfirande och en natts maraton med true blood kollande inför sesongspremiären av det i söndags natt ca 5.15 + sol och bad i det härliga sommarvädret. Så veckan har varit grym! Precis vad jag behövde eller nja kanske inte precis om man ser hur kroppen reagerade på det men psykiskt behövdes det för att orka dra igång jobbet på allvar(:

Såhär ser jag ut nuförtiden iaf för er som har undrat och kanske glömtbort mig!

Tycker bara jag blir snyggare med tiden(:

Pussssssssssss♥

Inter hostel

Här ligger jag nu nyvaknad och väntar på att fler ska vakna så att man vågar börja packa ihop utan att väcka någon. Vi hade en mysig och rolig kväll igår men hamnade då inte på något speciellt ställe, bara chilla lite med mikaelas klasskompisar(: Föresten, vi åt sushi på rullband också!! Något att rekomendera. Har alltid velat testa det! Men nu ska jag återgå till att lyssna på regnet och bara vänta... Pussss på er<3

Sthlm?!

Nu ståt jag på stationen och väntar på två snyggingar, snart bär det av mot the capital of Sweden! Nu ska vi ha kul:D pusssssss!!

Under konstruktion!

Det jobbas på bloggens design nu så ni vet, när vi klurat ut det hela kommer en ny header! Spännande va??:D


Regnregn!

Är rätt skönt med regn ibland faktiskt! Då blir det inte lika varmt och svettigt och så kan man vara innomhus med gott samvete(:

Har fått massa extrajobb nu för de har kort om personal i kbk så det är ju bra! Går sista introkvällen ikväll.

Annars då? Livet rullar på och jag mår bra. Finns väl inte så mycket mera att tillägga nu. Jo, mitt hår är så tort att det prasslar!! Förslag på lösning? Har haft olivoljeinpackning i en timme utan resultat-.-



Pusss♥


Fy skäms Malin!

Så dåligt jag uppdaterat nu på senaste tidem. Usch! Men nu så kommer det en liten översiktlig beskrivning av vad som pågår just nu. Torsten är kastrerad till att börja med men han jamar mer än någonsin då han vill ut men inte får. Intron har dragit igång på jobbet och än så länge trivs jag väldigt bra! När jag väl börjar jobba(30 juni) har jag inte en ledig helg fram till 12 augusti och samanlagt 9 lediga dagar under perioden dock är mycket halv dagar så ska nog hinna med att träffa kompisar och så ändå! 

Ja det var väl about it!
Pusss på er alla och hoppas ni kan njuta av vädret♥

ZzzZzzzZzzz

Njuter av livet och drömmer om sommarens planer. Kanske sluter ögonen någon minut nu. Värmen gör mig sömnig och sömn har jag definitivt inte fått tillräckligt av i helgen... God natt!


SÅÅ!

Ja, jag lever! Haha har fått lite önskningar om en uppdatering så här kommer den. Har haft FULLT UPP sedan jag kom hem. Inte en lugn stund och idag är faktiskt första gången jag sitter här hemma ensam och känner lugnet. Det blir alltid så att när man kommer hem ska man träffa alla och måste delta i allt med en gång så det brukar vara en hektisk tid. Men förhoppningsvis börjar det lägga sig lite nu, har ju faktiskt träffat alla om än snabbt så är första mötet gjort nu.

Har till och med packat in kläderna i garderoben nu så då kanns det ännu mer som man är hemma lite mer permanent.

Jag drar en snabbsammanfattning av helgen:
Ankomst. Mat. Fest. Sol. 65 års firande. Picknick på klippor. Konspirationsteorier. Satte upp pol. Spela xbox. Åt hos Oskars. Kubb-kollande. Kolla film. Sol på strand. Anundshög. Träna magen. Doppa sig. Käka lax. Kolla tv. Tagit kort på hästsaker. Fixat rummet. Ätit vivaldi i vasa. Kolla junitroffén... Och nu sitter jag här med Torsten!

Den ENDA bilden ifrån helgen:O


Det var min helg i snabbspolning(: Har haft det sjukt härligt i värmen och bränt ryggen nån nyans^^ haha

Nu är jag då avundsjuk på Sandra och Jenny som snart befinner sig i gööteborg!!

Pussssss♥

Hej då!

Säger vi nu till Umeå för denna gång. Du har varit så fin och trevlig med oss så tack för det, vi ses i Augusti!
Pussss♥

Sista kvällen

usch, det känns jättkonstigt att tänka att jag lämnar Umeå i flera månader nu! Känns inte bra just nu.. Men ibland längtar jag bara hem till allt och alla och självklart kommer jag vara lycklig när jag väl är framme men ju mindre tid som är kvar här desto sorgligare känns det.

Har iaf haft en mysig sista dag som spenderats med de allrabästa Umeå har att erbjuda i varmapooler, cyklandes längs älven och drickandes lyxshakes! (:

Nu blir fortsatt packande med min bossiga pojkvän som tvingar mig packa och sortera tvätt när jag bara vil ligga i soffan och kolla tv!! haha



Pussss♥

funny

Bil funnen i UMEå:


Bil funnen i KolBäcK:


Tyckte det var lite kul^^,

SOMMARLOV

Solen lyser skööönt! Eller ja, det gjorde den igår ef/kväll iaf! Och det var då vi fick sommarlov(:

Dagen började med tenta som vi cyklade till i spöregn... så satt och frös i tenta salen men som tur var så var tentan ovanligt kort och typ alla var klara efter en timme? Vi få hoppas det gick okej^^
Sen blev det sko shopping! Jenny gick all in och köpte två par, men efter två "hårda" terminier var hon värd det;) Sandra köpte också ett par skor och de var skitsnygga allihopa!



Sen blev det grillmys på kvällen och lite runt ränning på stan med början på tc, kön till all star och någon av båtarn med avslutning på Happy med en kebabtallrik. Härlig kväll!



Idag ska vi cykla iväg och spa:a oss lite då IKSU guldkort är uppgraderat till IKSU sport&spa över sommaren!
Pusss♥

RSS 2.0