Haha,

Hur stor var chansen att Rachel Zoe skulle vara gästdommare på dagens avsnitt av Project Runway?? :D

Saknar RZ!

Haha känns konstigt att sakna en tv-show men det är precis vad jag gör! Har kollat klart på alla Rachel Zoe so far:'(


Jaja, 18 April släpper Lindex Rachels favoriter utav deras vår kollektion i butik och online. Får väl kika då och trösta mig med att hon har valt ut dessa plagg! haha

Puss♥

Redo


Efter en cykeltur till skolan i solskenet är jag redo för ännu en föreläsning om molekylärbiologins centrala dogm! Bring it Viking!

Pusss♥

A day off

Idag tog jag och Oskar ledigt kan man säga. Dagen har varit som en sommardag utan måsten typ. Skönt!
Solen lös hela dagen men för första gången på... veckor kanske månader(!) vaknade jag inte av mig själv klockan 6-7 utan att kunna sova utan jag kunde faktiskt somna om ända till 8!!

Under dagen har vi storhandlat och återfyllt vårt totalt tomma kylskåp och sen bara varit ute i solen med fika en bok och Torsten. Han fick träffa på både hundar och andra katter! Så söt, jätte nyfiken men liite rädd för hundarna. Sjuukt nyfiken och sällskapssjuk med katterna. När de gått igen sprang han runt och jama efter dem.

Nu blire långkok av helkykling med massa gott!

Har även bokat biljett hem nu!! Så skönt att det bara är typ 3 veckor kvar, saknar er där hemma! Torsten ska flyga med också så då får ni se honom irl(:


Storhandling pågång(:


Påfyllt!


Torsten and his friend!


PusssPusssss♥

Saturday

I brist på saker att göra kommer här en bildbomb från i lördags:

Min nya klänning, me like it!


The girls


Oskar var med också!




Freja!

Oskar med sina kontakter fixa in oss på Rex, lite VIP och fick smita före kön! Naaijss;)

Hade en liten fläta runt min toffs.


Not just another day in Umeå

ne, för idag var första dagen för i år som vi cyklade till skolan! Det ni, då måste det väl nästan vara vår? Och när jag kom hem från skolan blev det solhäng ute på uteplatsen i linne! Hur mycket vår som helst ju:D Älskar att vi har grymt solläge på vår uteplats. Det enda som behövs där nu är ett större bord med kanske 4 stolar, tänka om man vill bjuda över folk liksom? Men än så länge kanske det inte är tillräckligt mycket vår för att oroa sig över det.

Jag är iaf så sjukt sugen på fika just nu! Vill bara ha.. vad som helst?? Men orkar inte ta mig för att göra något åt det. Får väl låta det gå över genom att kolla lite snygga skor och sommarkläder sålänge, något som jag är ännu mer sugen på! haha

Pusss♥

Helg

Ja då var denna helg nästan slut. Hade en grym kväll igår! Fick inviga min nya klänning, glida förbi kön utanför rex och komma in ba sådär, kändisspota Peter Jihde, dansa till gamla klassiker och så massor av skratt för att sammanfatta kvällen lite. Bilder kan komma om jag orkar synka min kamera och datorn.

Idag blir det att kika bloppis nere Creativ Lounge, sen ska jag nog bara slappa hela dagen. Jag som skulle PUTTSA(Visst blev det rätt nu? ^^,) fönstrena idag. Oops. Men solen skiner ju faktiskt inte så då är det ovärt!

Nu ska jag rota fram nått att ha på mig!
Pusssssssssss♥

Ljus!

Åh, jag mår såå mycket bättre idag!! Lycklig att det gick över så fort. Idag är jag bara som lite "småstel" i halsen men huvudet är på plats igen!

Dagen har spenderats på stan med min pojkvän. Meningen var att springa in på gina och köpa örhängen men blev lite mer shopping än så. Och det mesta stod faktiskt Oskar för! Sånt gillar vi(:

Här är resultatet:

Mina första jeans på flera år! Härligt(:

Oskar fick sig en ny vårigoutfit♥

Och sen bara måste ja lägga upp några Torreborre bilder:



Så, nu ska jag kanske hoppa in i duschen eller gå ut i solen. Hmm, svårt val! men lutar åt duschen.
Pussspusss♥ Hoppas mors födelsedagsfirande blir trevligt för er som är/har varit där!

Blä!

ÅÅÅHHHHHHHHHHHHHH!!!

Hade just skrivit vääärsta inlägget om hur jag är sådär förkyld att ALLT blir jobbigt. När jag skulle trycka publicera vad händer? Jo, torsten rusar genom rummet och hoppar upp på bordet och landar PRECIS på avstängningsknappen av datorn.... Hur glad blev jag?

Sammanfattar vad jag skrev för orkar inte skriva om:
Förkyld=jobbigt, tenta=dåligt trots mest plugg och inte svårare kurs, roligt = sushilunch på sagami♥ och ny klänning.

Pusss♥

Edit,

NU är det dags att fira! igår steg rekordet till 20 besökare, ojojoj progress. Snart ligger jag 1:a på bloggtoppen;D

Sista dagen innan tentan,

och jag känner en krypande känsla i halsen och har ett lätt yrsel i huvudet. Ska jag bli sjuk igen, lagom till tentan? Blev ju sjuk precis på tenta dagen förra gången. Usch. Tänker dricka massa honungs te, ta ipren och ignorera all symptom. Men blir tyvärr ingen träning idag då jag inte tänker riskera något!

Haha torre är linslus! Såg inte ens att han kom när jag tog bilden^^,

Sötaste katten♥

Back to the books.
Puss♥

Today

Idag är jag svart/vit. Ska packa klart väskan och bege mig mot bussen nu. Puss♥

Åh!

Äntligen hittat en klänning jag gillar. Står överst på min önskelista:

Medicinsk biokemi med laboratoriemetodik 2

Okej, jag har aldrig varit bra på att plugga på morgonen. Speciellt inte om jag ska iväg någonstans senare på dagen. Blir bara stressad och känner att jag inte kommer hinna fixa något om jag sätter mig och pluggar nu. Vad som behöver fixas vet jag inte. Men därför har jag tagit förmiddagen ledigt idag eftersom jag ska till skolan på frågestund vid 1. Blev morgonpromenad, grötfrukost, Rachel Zoe och liite små koll på β-oxidationen. Får plugga mer när jag kommer hem eftersom att jag pluggar mycket effektivare då.

Pussssssss♥

Måste firas!

Hade visst besöks rekord för nån dag sen, 17e tror jag. Hela 19 läsare! Wohoo!! Måste firas med bubbel och finmiddag! haha^^, ( Läs: knäckebröd och grönt té)

Pusss♥

Today

Dagens:

Morgonpromenad i solen. Frukost. Stylisterna. Fix. Plugga lite. Sushi lunch m. Jenny. Plugga vidare på bibloteket. Sen är dagen öppen!

Pusss på er♥

Eat a snickers!

Det är vad Oskar säger till mig nu. Vadå, blir jag sur och envis som en 3-åring när jag är hungrig eller? Har jag väl aldrig hört! Men det är jag nu iaf!! Huungrig och det finns inget tinat bröd:( Vill baka men då har vi inge mjölk. Orkar inte engagera mig att hitta recept utan mjölk även om det finns massa så nu sitter jag här och önskar att allt ska lösa sig självt.

Ja, förövrigt är tentaplugget igång och dagen har spenderats med Jenny på MB. Lite har man väl fått in i huvudet men frågna är: räcker det? Det får vi hoppas!

Pussssss♥

Gaah!

Alltså, massa updates! Men jag står och väntar på bussen, det är fortfarande ljust, skymning kanske, och jag fryser inte det minsta!! Vår känslan kittlar i magen trots att jag vet att den inte är här för att stanna så vill jag, om så bara för ikväll tro det!!<3

Prinsessfest!


Då drar jag snart då!
Pusssssss♥

FYI

Blev varma hallon + kiwi som sällskap till min bok: Elsas mode som tog slut igår. Efter det annsiktsmask + fotbad tills Oskar kom hem. Då blev det spikmattan framför Outsorced och Community. Helt klart en lugn och skön Fredagkväll som uppladdning inför idag!
Nu sitter jag med en hårinpackning och städar hemmet smått i brist på annat att göra. Skulle villja ner på stan eller något men vill ju inte lämna lilla Torsten själv i onödan så får ta och surfa runt och kolla kläder istället. Och drömma. "If I was a rich giirl.." Haha:P

Jaja, snart in i duschen och skölja ur håret!
Pusssss, Hoppas ni alla får en härlig Lördag♥

Fredag

Nu är det helg! Så, vad gör man? Min sambo har övergett mig för ett BJJ läger över helgen. Så inge sällsap här hemma. Kanske slår på en bra film och gör lite annsiktsmask osvosv. för att "princessifiera" mig inför imorgon? Eller nördar lite Assassins Creed brotherhood? Eller.. Bakar? Ne jag vet inte!

Eller fortsätta pyssla Paint med Torreeeeo? naah, hittar på något nu!

Pusssssss♥

Almost over,


Så, Torsdag. Veckan är nästan slut! Skolveckan iaf. Det gillar vi starkt, och firar det med en nypressadjuicedrink med blodappelsin och hallon, maassa vitaminer inför sista fl. innan tenatn nästa fredag. Men nog om plugg! Nu sitter jag och FaceTimear med Emms och lillingen♥ Pusss till dom!!

Nu ska ja snacka klart!
Pussheeej♥

Njuter

Idag njuter jag av att få sluta tidigt, komma hem till en lägenhet full utav soljus som strömmar in genom fönstrena, nystädat och nytvättat överallt och världens mysigaste roomies! Dagen till ära kom ELLE hem i brevlådan också. Så nu har jag ELLE, Style by och Elsas mode att läsa. Underbart med rolig läsning och inte bara "principles of biochemistry" som på sitt sätt är roligt, men inge kul att sitta hemma och läsa bara sådär om ni förstår.

Mysroomies!♥

Pusssssssssssssssssssssssssssssss♥



Haha,

Hittade en bild från återsparkssittningen, tror aldrig jag visade min outfit?

This is mee in the making:


Tadaa:

Sailor Jupiter!;D

Pusss♥

Skidor and sol = me likee

Agnäsbacken attackerades då alltså av oss igår, såhär såg det ut ungefär:


On our way,underställ och handskar från boden är är på!

Redo att börja åka, utrustning sponsrad av Jenny Larsson!

Oskars skidor var mer hyrda av agnäs.

Lunchmys i solen!♥ Älska vädret!!

Grilla lite korv.


Fina bilder från lunchen.

Här, i den svartapuckelpisten, skulle man kunna tro att jag rammlar och skadar mig. Nej... i den gröna backen-.- haha

Utmattad och skadad. Men som tur är ville lilla Torsten trösta mig!♥

Foto: Oskar Eriksson

Sådääär då!
Pusssssssss♥

Sunday

Hallå!
Ja vi var ju och åkte skidor igår, grymt kul att äntligen få gör det igen. Har massa fina, soliga bilder från backen som ni ska få se senare. Det enda lite,lite negativa med gårdagen är att jag har en liten skada... Har aldrig skadat mig när jag åkt skidor! Men jag fastnade iaf med skidan i snön på slutet av dagen när den var mjuk och uppåkt. Så vred om knät lite, så ömmar och gör ont när jag rätar ut benet och försöker gå på det. Men inget farligt, ska nog gå över efter någon dags vila! Känns redan bättre än igår(:

Har precis sett veckans avsnitt av Rachel Zoe, har ju börjat klockan 8 nu istället för 11. Vilken tur att jag är morgon pigg! Senar ska vi ut och kolla runt lite på Strömpilen eftersom detta är vår sista dag med bilen. Och jag kan inte köra vilket är lite tråkigt:( Men men det är soligt ute och jag är glad ändå:)

Pusspusssss♥

Vi drar till fjällen!

Nu sitter jag och laddar upp med mussli för en hel dag av skidor! Eftersom att jag och Oskar fått låna bil tänkte vi dra till Agnäs och åka lite(: Ne nu måste vi packa!

Pussssssssss♥

Bil!

Åh, i vanliga fall skulle jag nu behöva skynda mig till bussen meen vi har bil fram till på Söndag! Härlig(: Taack Bylundh family!

Pusssss♥

Ny duk!

Köpte en ny duk eller löpare som det så fint heter idag när jag, Jenny och Sandra var på stan för lite ärenden. Visst passa den bra?(:


Matbomb

"Fettisdagen" i ära kommer här lite bilder på god mat/fika som jag fått i mig på senaste tiden!


Semla från idag!

Dagens pasta! Sjuuukt gott:D

Teaparty(:

Kina buffé med sötaoskar!

hemmagjord varmchoklad med grädde. MUMMS!

Avocadosoppa in the making!


Dessa bilder är från vårat Oscar-gala mys!


Pussssss♥

Även Fettisdag och Kvinnodag!

Kom jag på! Grattis alla kvinnor!! Och hoppas ni fettar upp er allihopa inför fastan!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Studentsportardag

Ja, idag på min lediga dag gick jag upp klockan 6 för att tvätta! Det ni. Väntar nu på att gå upp och byta plats på tvätt och torken osvosv... Men senare blir det teparty hos Jenny, så något roligt händer det ändå! Har även träningsverk från gårdagens styrka, det gillas:)

Åh, föresten Agnes!! Drömde att jag hälsade på dig på Tunbo som såg helt annorlunda ut och du hade chokladbrunt hår! Det var aaassnyggt!!:D just sayin!

Halvtrött Malin som springer upp och ner för trappen med tvätten. Frääschtjej!


Pussssssssss♥

Veckan

I brist på bättre saker gör jag en överblick av veckan:

Måndag:
Morgonträning, Föreläsning, redovisning, tvätta?
Tisdag: "Studentsportardag"=ledigt, semla med någon vänlig själ?
Onsdag: Skola, IKSU
Torsdag: Skola, Bodycombat!
Fredag: Skola, stan?
Lördag: Öppet!
Söndag: Öppet!

Haha, förstår inte riktigt vittsen med att skriva upp detta men som sagt tidsfördriv!

Idag igen?

Hur lyckades jag? Jag visste att vi började 10.15 idag men ändå går jag upp en timme för tidigt? Hade planerat att köra lite morgon träning och duscha så jag skulle gå upp EN timme tidigare än jag tänkt. Men det blev två timmar tidigare eftersom jag av någon anledning tänkte ta bussen tjugo över 8 istället för 9 när jag planerade.. Jaja har ju blivit morgonpigg av mig sen det började bli ljust tidigare än 10 så det är lungt! 

Idag blir det redovisning igen, yay!:D ^^,

Pusssssssss♥

och Graaaaaaaaaattis massa på 75årsdagen farmor!! ♥♥

Godmorgon!

Vad gör jag vaken nu? Det är ju söndag!! Jaja, då kanske jag kan få lite extra saker uträttade.
Kvällen igår var fin, men tog tyvärr inga bilder.
Ne nu ska jag hitta på något att utnyttja min extra tid med.
Pussssssssss♥

HoM och myslördag

Halloj!
Började dagen med lite löpning på IKSU, därefter blev det till att köpa biljetter för mig och Oskar till House of Metal ikväll. Väl där ska vi möta upp Jenny, Sandra m.m folk. Det ska bli kul!

Efter biljett inköp blev det mer utgifter med en lunch på stan, kina buffé, mumms! Eftersom att solen sken kunde vi inte motstå en promenad längs vattnet. Tyvärr blåser det lite mycket bara. Men det var mysigt(:

Nu är det största problemet KLÄDERNA!! Men tror jag kommit fram till en bra outfit. Kanske kommer bild sen, vem vet?

Har jobbat länge med mina vita nagler, men syns inte så bra i kamran med det här ljuset. Det är snyggt irl iaf!

Pussssssssssssssssss♥


.

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Såja.

RSS 2.0