Saucony Mirage 3

Ah! Jag är helt uppspelt över det faktum att jag snart tänker köpa hem ett par Mirage 3 som uppgradering och komplement till mina nuvarande 2:or.Jag älskar mina nuvarande skor och har känt mig lite i valet och kvalet om jag skulle leta upp någon som säljer de äldre paret och bara köra vidare på dem men nu är jag helt säker på att det blir att gå vidare.
 
Hittade en recension här som gjorde den saken helt klar!
Hon har haft precis samma relation till sina 2:or som mig, det var dom som hjälpte oss båda tillbaka efter en knäskada, så jag längtar efter att få ge de nya en chans att förhoppningsvis vinna över mig till deras sida! Sen att de är fantastiska färger på dem skadar ju inte det minsta♥
 

AW

Hallå!
Sitter på kontoret och har egentligen inget mer att göra idag. En lustig grej är att jag på det här tangentbordet nästan allt träffar fel när jag ska skriva .se och det blir istället .aw, tecken på att jag är redo att gå hem kanske?

Det regnar så är inte 100 % motiverad att ge mig ut på cykeln men måste städa hemma så kanske är lika bra att ta tag i saken. Har ju mitt knallrosa regnställ till min räddning! Haha ser ut som ett rosa monster när jag cyklar runt iklädd stället, keps, hörlurar och min matchande cykel såklart!
Kanske får någon att dra på mungiporna och piggar upp i regnet iaf?

Pusss!

Söndag

Idag har jag haft en härligt solig dag med Jenny. Vi började med lite solande på uteplatsen och tog sedan en promenad ner mot Mariedal för shopping och lunch. Jag köpte bara träningskläder och en leksak till stackars uttråkade Torsten så då var det okej, bara nödvändigheter alltså.
 
Nu ska jag nog försöka ta en snabb dusch och förbereda lite mat inför Oskars hemkomst om en timme ungefär!
Pusss♥

Shopping

Kunde inte låta bli att köpa med mig ett par skinpumps från DNA. Har kollat på dem ett antal gånger och de hade 25% rabatt hela helgen, ooups! Men annars skötte jag mig ganska bra och höll mig till de nyttiga sakerna.

Puss


Lördag

Vaknar lite smått uttorkad trots flera liter vatten igår, så huvudet dunkar som en trumma. Men det är lätt åtgärdat med några glas vatten och en mummsig frukost! Såklart framför morgonpasset i P3 som är lite va en tradition här hemma på lördagsmornarna.
Efter detta ska jag pallra mig ner på stan för att träffa lite klasskompisar för en shoppingrunda, få se om man hittar något kul. Har litte smått nödvändiga saker på min lista än så länge så det blir några köp iaf.
 
Pusss på er,
Ha en toppen lördag♥
 
Haha laddade snabbt ned ett program att ta bilder med, där av den fina rutan i hörnet men orkar inte fixa något nytt nu^^,

Halvmara, check!

Sådär! Målet uppnått, har sprungit min första halvmara((: känns så himla bra!

Taggad Malin innan, svettig och glad Malin efter!


Fredag

vilket betyder: Helg!
Sköönt, var bara sisådär en 11 dagar sedan sist(:
 
Har ett möte och lite observation av min maskin kvar först.
Pussss♥

Examensarbetet

Här sitter jag hela dagarna och skriver, funderar, läser och ibland chillar. Min del av kontoret lääängst bort i vår laborations korridor:
 
 
När jag gör något aktivt, alltså utför mina försök arbetar jag med denna maskin:
 
 
Sedan odlar jag celler och tar hand om dom också i ett cellodlingslabb en bit bort men där ville jag inte ta några bilder. Men detta är alltså huvuddelen av mitt arbete som bygger på ECIS: Electrical cell-substrate impedance sensing, vilket denna maskin utför. Den mäter ex cellrörelse genom svaga elektriska strömmar.
 
Nu vet ni det,
Pussss♥

Hej

Tänkte bara titta in och säga hej, bloggappen har krånglat så inte kunna skriva inlägg på några dagar... Förlåt för det ♥ Puss!

Here we go again

Ännu en vecka är påbörjad, några mätningar körda och jag är trött. Haha så kan det vara. Ska släpa mig över till gymmet och köra några lugna 6,5 km efter gårdagens distanspass som blev till ett pb på 15 km. Det ni, ibland så!

Pussss♥

Torsdag

Det är sjukt så fort dagarna försvinner nu! Åker till labbet på morgonen, sätter igen ett försök, skriver och läser artiklar i några timmar, tolkar resultat, startar nytt försök, hem, träna, äta, se serier, sova och om igen! Så ser ungefär mina dagar ut. Det är mycket roligare än det låter kan jag lova, bara svårt att beskriva.

Så, nu ska jag in i duschen - har precis avklarat 8km, 3 min planka och några armhävningar på det utöver en lång härlig stretch. Är såå rädd att knäproblemen ska komma tillbaka så kör lite extra länge mjukgörande efter mina pass.

Pusss!

Replacement

Hittade även en klänning på halvareapriset som kunde ersätta mitt gamla fynd som jag tyvärr förlorade i en rulltrappsolycka. Lider fortfarande av posttraumatiskstress av de där rullbanden... Men detta hjälper som lite terapi!


Skor i mitt hjärta

Inga mer skor innan snön är borta sa jag, för ungefär 1månad sedan. Hur gick det sen då? Det snöade hela helgen och nu sitter ett par nya älsklingar på mina fötter! Sånt är livet liksom, går inte riktigt att styra över allt!


Still alive

Inte så fin bild rent estetiskt men det är bevis, min blomma lever fortfarande! Han sover lite på dagarna när solen ligger på som bäst så kanske inte är ultimata blomfönstret men det är det fönsterläge vi har att jobba med. Så jag är nöjd!


Fredag

Första veckan av examensarbetet nästan avklarad! Har mjukstartat lite då min handledare inte varit här hela veckan men gjort mina första försöka och ska utgå ifrån dem till nästa vecka bär vi startar ordentligt. Trivs mkt bra på avdelningen och tycker arbetet är kul, solen skiner, jag har kommit igång ordentligt med löpningen och Torsten har blivit av med struten! Allt känns toppen alltså(:

Pussss!


Hockey


Vi har det bra

Kan inte klaga, scones påväg!


RSS 2.0