VIP

Har blivit VIP inbjuden till det nya gymmet som till helgen öppnar precis utanför dörren till lägenheten! De har "mingel och förhandsvisning" ikväll men eftersom Oskar jobbar känner jag inte för att gå själv. Efter en lugn vecka med förkylning är jag taggad att pröva dess utbud nästa vecka(håll tummarna!) (:


Vår funderingar

Kanske ska satsa på en fräscht turkos/blå färg i vardagsrummet i vår? Har ju redan en del saker som skulle passa så kan ju bli att fixa kuddar och en filt som matchar(:


Åh

Orkar inte gå runt och känna mig äcklig och snorig hela dagarna!! Det räcker nu liksom. Sur på ombyggnationerna också. Dubbla vägen till skolan ungefär så efter en vecka har typ(TYP) halva tanken gått på bilen?? Jag tycker de borde betala mig som fattig student ersättning för detta, så det så. Iaf bjuda på en bulle och be om ursäkt(:


Förkylt

Jag är snorig och seg i lungorna, härligt! Ögonen kliar också. Men men, ska väl gå över det också. Fortsätter äta massa frukt o grönt och hälla i mig litervis av te! Vädret är härligt och ska fortsätta så hela veckan, då känns det sådär att vara instängd i labbet. Men vi gör iaf rätt kul saker(: igår tog vi svalgprov och jag tror nog att jag har en och annan bakterie där i!

Åh, åt årets första jordgubbar igår vilket var såå gott!! Inte svenskasommargubbargott men helt underbart för att vara vinter((:

Pusss!


Problemen ska vara fixade

Har problem med att mobilinläggen inte går att kommentera här på bloggen, appen är inte riktigt 100 att använda. Men jag tror jag ska ha det fixat nu! Blir lite fippel men är ju så tråkigt att aldrig få några komentarer så det blir det värt(:

Puss♥

Sol

En solig dag som denna är lunch ute ett måste! Kött som fått reda sig över natten dagen efter iw vasan och oscarsgalan är ju perfekt(:

 


4 timmar på en walker

Det har jag klarar av idag! Kändes så mycket bättre än jag trodde och nu är jag bara så nöjd(: diplom fick jag men turen var inte med mig så blev inget spurtpris utlottat till mig, men lika glad är jag ändå((: efter en riktig återhämtnings lunch ligger jag här i soffan och bara njuter!


Tenta and I'm on my way

Tentan gick rätt fort hann hem och tänkte käka lite innan jag beger mig mot bussen som ska ta mig till Härnösand! Tentan kändes ganska okej, kunde det mesta och var osäker på Solveiges del men sånt får man ta. Tar ett ömt farväl av Torsten innan jag beger mig.


Pussss♥

Födelsedagspresent

Fick ett presentkort på Nelly när jag fyllde år och nu är det använt. Jag spenderade det på denna skapelse:

Bild på kommer när den används. Den har djupt uringad rygg och är i en klarare färg irl, så även om den nu inte ser mkt ut för världen här på galgen så är den snyggare på!

Tack syster ♥

 


Skoterapi

Blev lite skoterapi när jag var nere på stan. Hittade ett par underbara vårskor som jag kommer kunna bära till allt! De var kampanj på boots så de hade special pris, det kan man ju inte tacka nej till!

 


Godmorgon

Skål! Jag tar en cappuccino såhär efter att jag känner mig halvklar med plugget. Måste in till stan för lite ärenden nämligen så får ta en plugg pause. Ska bland annat köpa hårnålar för nu i veckan hade jag nämligen bort min sista. Har lyckats hålla mig med ett paket ända sedan vi flyttade till Umeå! Det tycker jag är duktigt^^,
Pusss♥

Taggar tvätt och plugg

Har hunnit med både att träna, det blev Indoor Walking 40 + CX30 med Jenny, och vara till skolan för lite frågestund+genomgångar. Så nu har jag laddat upp igen med en matig sallad med Ägg, fetaost och Keso som huvudpersoner och satt igång en maskin tvätt.

Har jag föresten sagt att jag ska köra Indoor Walking Vasaloppet-öppet spår på söndag? 4h på en walker, ska bli spännande^^, Har ju taggat inför Vasa-spinningen som är nästa vecka men där är det väldigt högt tryck på platserna så på detta vis kommer jag att få göra minst ett vasalopps event! Men hoppas såklart kunna delta på spinningen också(:

Nu ska jag läsa lite om Yeast Arteficial Chromosomes så jag vet hur det går till när dem används för att exempelvis sekvensera ett genom!

Pusssss♥


Fettisdagen

Fettisdagen i bilder


Bring it on

Kom igen dagen, nu kör vi!


Söndag

Så var helgen över. Imorgon blir det plugg, träning och labb bland annat och sedan kanske jag borde sattsa mer seriöst på att fortsätta plugga då det är tenta nästa fredag. Men detta har varit en sådan kort kurs med ganska lite föreläsningar så motivationen till att plugga tryter.. Men jag ska nog skaka fram den!

Ridningen är inställd ännu en vecka btw. Drömde att jag var på en hopplektion inatt och det var askul! Men var tvungen att hämta saker jag glömt hela tiden så fick hoppa av och springa iväg och hoppa upp igen, försenade lektionen med typ 20 min^^, men drömmar är ju till för att vara konstiga? Tror nästan det.

Very well, ska väl kanske röja lite i köket medans Oskar tar en power nap så att vi kan se mera vänner! Nästan halva säsong 5 avklarad nu(:

Pusss♥

Fredag

Åh, vilken härlig dag! Började med ett lättsamt seminarium och massa soligt ute. Sedan for jag och Jenny ut till hennes stuga och åkte skoter:) Var så länge sedan jag gjort det, var riktigt kul fick lite kännslan av att galoppera i skogen väldigt fort och länge^^, Vi satt en stund i solen och fikade också och jag tror allt jag fick lite färg/fräknar för mina kinder hettar lite i skrivande stund. Bortsett från att vi körde fast en gång gick det hur bra som helst, men det gick också bra för av en slump körde det förbi en vänlig man som hjälpte till att gräva loss skotern. Jag är så fascinerad av hur nästan allt alltid löser sig! För det mesta har jag nog ändå rätt bra flyt.

Jenny packar finskotern!

Nu funderar jag på att åka iväg och köpa en stor godispåse att äta i min ensamhet. Blev erbjuden att följa med Jenny långt bort ikväll, men eftersom att jag ska ut och resa hela nästa helg kändes det ändå rätt att stanna hemma och ta det lite lugnt.

Pusss♥

Onsdag

En mycket trevlig dag skulle jag vilja påstå. Började dagen med morgon-gym tillsammans med Jenny, därefter en kort föreläsning och lite grupparbete. När jag kom hem sken solen och det var inte allt för kallt på baksidan, vi har så sjukt bra läge på vår uteplats, så satt där en stund. Kunde inte hjälpa att längta till sommar och vår då jag får inreda och bona lite där ute. Sen blev det köks arbete både matlådor och bröd är nu fixat!

Både Oskar och jag är lediga imorgon så det är ju trevligt att få träffas lite, när han jobbar 14-23 och jag går skolan på fm blir det ju nästan aldrig att man ses trots att vi bor ihop^^, På kvällen ska jag också iväg och käka med tjejerna på all star! Ska bli så gott, har längtat efter deras kycklingburgare sedan förra helgen(: Så trots ledighet kommer det att vara fullt upp imorgon!

Nu ska jag nog kolappsa i soffan en stund. P U S S!

Happy valentines!

Till er alla mina älsklingar!
Dagen har Innehållit följande: mysfrukost, Oskar, debatt(-.-), stan, solsken, fika, iksu, spinning, Jenny, choklad, massa tidningar, te, Torsten och försök till nya tv serier bland annat. Har varit på bra humör hela dagen + att huvudvärken släppt, tjohoo((:

Hoppas ni alla haft det lika bra som jag!<33


Te

Vill avrunda dagen på en ljusare not, inte bara var deppig och sjuk. Beställde hem lite te från enkoppte.nu i fredags och idag landade även de på posten. Appel & ginger + detox (med smak av nässlor och aloe vera) beställde jag till mig själv och de var riktigt goda! De var bra priser också så om ni är te fantaster vill jag rekomendera den sidan (:



Naw

Vilken överraskning! När jag skulle hämta ut mitt paket från mor idag så låg det en liten extra sak i utöver mina ridbyxor, tack mamma!! Choklad passade perfekt nu((:


Usch

Känner mig lite lätt små hängig. Huvudet vill explodera och det ligger ett högt tryck under ögonen. Började få känningar i fredags så har tagit det lungt i helgen, men när jag idag gick till skolan satt det kvar... Blir tokig av att inte kunna röra på mig!

Ska nog ta en promenad upp till Coop snart iaf för jag har nämligen ett paket där som ligger och väntar på mig. Kanske ska passa på att köpa lite glass också, skulle kunna vara gott för huvudet. Fick smaka glass från Jennys glassmaskin förra veckan och har inte kunnat sluta tänka på det sedan dess^^,

Har ju sett piggare ut!

Pusss♥


Japp

"ridskolans verksamhet kommer att fortsätta vara stängd under vecka 7. Trevlig helg!"

Vadå trevlig helg?? Har nog världens bästa flyt jag, tror det faktiskt, i allmänhet liksom.


Lördagens höjdpunkter

Lyxade till det lite extra i lördags med en massa härlig ledighet tillsammans med Oskar och fint väder. Massa god mat blev det också och för en gång skull tog jag även bilder på det! Så här har vi lördagen sammanfattad i dess måltider:



Frukost: mackor, ägg, mango + en kopp indrya

 


Lunch: rågpankakor smetade med en hallon, banan och kesoröra toppat med nötter + mjölk så klart!

 

Middag: stekt ryggbiff, klyftad sötpotatis, bea, sallad + ett glas rött

Pusss♥


Alltså

Vill ju inte skrämma er för mycket med mitt förra inlägg så här kommer en gladare, sommrigare och kärleksfullare bild på mig och min saknade syster♥




Torsdag

En planerat "ledig dag" blir mer strukturerad. Gårdagen var ganska rörig så det känns bra att ha kommit upp redan vid 6.30 för grötfrukost och studier av massa fall med lyckad genterapi. Önskar att all genterapi skulle funka för det vore så himla bra! Man skulle kunna bota i princip alla sjukdomar. Tyvärr har vi inte riktigt tekniken och metoderna för att alltid lyckas i dags läget men forskningen går framåt och det är ju ett gott tecken! I Teorin vet man redan hur man skulle vilja fixa det mesta men det vill inte riktigt funka så lätt i praktiken. Men jag har hopp!

Tyvärr har jag inte hopp inför debatten på tisdag:/ Det är verkligen det väärsta jag vet! Skulle hellre hålla en 1 h föreläsning om vad som helst än att delta i ännu en debatt. Hatar att behöva försvara något, hatar att bli nertryckt och dumförklarad av motståndet och att publiken ska välja en sida att hålla med. Hatar helt enkelt hela konceptet. Så. Var tvungen att slänga ur mig mina aggretioner.

Haha känner bara för att dra av mig annsiktet i ilska och panik ^^,

Får väl fortsätta läsa på massa fakta som är intressant och kul men kommer hjälpa mig 0 % på tisdag.


Puss!

När tiden finns

Blev till att laga godaste lunchen som avslutades med kaffe framför top model. Sen fick jag ett ryck och ordnade upp mina smycken mha en hängare jag impuls köpte i lördags utan anledning. Men tycker det blev rätt bra(:


Oj då

Vart visst ledig idag. Råkade kolla lite fle på schemat men det är sånt som händer! Litev varmare idag och Torsten springer runt och jamar av oklar anledning. Försöker med allt men inget verkar vara vad han vill... Får väl klappa han en stund istället(:

Vad gör man av dagen då? Är "ledig" med grupparbete tor och fre så känner egentligen inte att en extra hemma dag var så behövligt. Funderar på baka, promenad, åka ner på stan, kolla top model, läsa om genterapi, men kan inte bestämma mig!


kolla söt-toffsen^^,
pussss


Hockey

Idag drar i till ö-vik för hockey! Modo - AIK, fel aik men det är lungt för då känns det mindre jobbigt att stå med modo fansen;) Först blir det mat tsm och sen till nordmaling för bastu! Kan behövas i kylan((: Nu ska jag slänga i mig min sallad och springa till bussen,



Pusss och hej!

Brr

Okej, Har blivit ett jävla tjat om kylan men den förstör min kväll!! Ligger ensam här hemma i soffan och har ett stort begär efter choklad meen finns det hemma? Nej. Vill man promenera ut i -25+blåst? Nej. Får nöja mig med nötterna jag köpte tidigare, funkar men det är inte choklad!


The result

Så, hur nöjd som helst((: Emelie gör alltid ett bra jobb och denna gång blev det ju verkligen en förändring också!


Btw

Hur mkt har inte brunnit den senaste veckan?? Minst 2-3 ställen per nyhetssändning:s är det rapporten om det som ökat eller är det brandvänligt just nu? Bara en tanke.


Nu blire klippt

Idag hade jag en lite mer spännande anledning att vakna, ska nämligen till frisören klockan 9! Dock glömde jag att ställa klockan igår kväll. Iaf mobil klockan för jag vaknade prick 7.00 av mig själv, vilket jag hade tänkt mig var en bra tid! Så efter några mackor och lite nyheter rör jag mig mot bussen. Stay tuned for the result((:

Pussss


Nytt

Har fått ett ny tillskott på vår "oranga station", denna gång en vatten bubblare! Mummmss(:


Suck

Var taggad på ridningen som skulle börja idag men då går hästarna och drar på sig kvarka. Så det gick ju inte. Vilket flyt!


RSS 2.0