Mask



Dags för en ordentlig rengöring. Ansiktet kan behöva piggas upp lite. 
Var ett tag sedan jag hade tid för en dag hemma i soffan med en ansiktmask. Skulle göra saken bättre om jag var feberfri och ledig och inte med sjukfrånvaro. Men tiden har ett sätt att hinna ikapp.

Kärlek till er alla mina vänner, ha en trevlig Valborg💕

.

Jag önskar jag kunde säga att de är en fas vi går igenom
En storm vi måste orka rida ut
Och jag önskar jag kunde säga att vi klarar det tillsammans
Att allting kommer ordna sig till slut


Men när du redan gett upp, gått vidare och börjat ett nytt liv finns det inget kvar.
Jag trodde aldrig du kunde behandla mig så här. Jag trodde du var någon annan. Jag hade fel.

💔

Falun

Hej på er!

Vilken helg!! Det var MK open i Falun som vi var ett gäng ifrån boxen som åkte och kollade på. Så roligt, hade butit arbetsdag för att kunna hänga på då jag tyckte ja förtjäna lite ledighet och roligheter. Alla våra atleter gick till semifinal, så grymma! Speciellt min finaste vän Mikaela, så grym som alltid! Min idol<3

Jag och Oskar hyrde in oss i ett rum med två nya vänner hos en trevlig herre i Falun(som tydligen kom från Västerås) via Airbnb och bodde därför som kungar och kunde tom ordna årets första grillkväll. Så kul!!





<3

Pusssss och kram på er!!

Extra

Ops! Hade visst, snäll som jag är, tagit på mig att jobba extra på måndag så min kollega kunde åka på semester. Så där gick den lediga dagen bort. Jaja får ju i alla fall vara ledig på fredag igen(: 

Dags att sätta igång helgens arbete!
Kraaam

Enda lediga kvällen

Har nu haft min enda "lediga kväll" denna vecka. Gått ut på att handla och baka följt av min sovmorgon som kommer att gå åt till att tvätta och städa! Nyttiga grejer så ska inte klaga.

Torsten är just nu en väldigt söt tanig katt! Han bestämde sig för att följa med in i duschen, trots att jag spruta vatten på honom där för någon dag sedan, så idag blev det en hel dusch. Stackarn((: Men nu är han i alla fall ren och fin!

Pusss och kraaam

Påväg

Väntar nu på tåget till Köping. Har blivit i princip två veckor där nu. Helt ok men så mycket mindre att göra där. Missförstå mig inte, kan bli körigt där också men på ett helt annat sätt än i Västerås.

Men tycket om morgonrutinen att ta med min frukost till tåget, lyssna pod och läsa bok!

Nä nu kommer snart tåget,
Puss och kraaam💕

Måndag

Den sista röda dagen för denna påskhelg. Som jag ska njuta!
En löptur på rocklunda tillsammans med Mickaela och Martin står på schemat. Det var inte igår jag snörade på löparskorna så det ska bli kul.
Senare när det är dags för den nattjobbande Oskar att vakna bär det av på tallriksshopping. Så kul! Har länge varit sugen på nya tallrikar så nu är det verkligen dags att införskaffa dem.
Har även planer på att vårstäda lite här hemma, plocka bort vinterjackor som bara tar massa plats till exempel.

Nu ska jag ordna en kopp ljummet mango/ingefärste med honung i för att förebygga förkylningar och halsont!

Pusss på er trogna läsare som fortfarande kollar in den här ytterst aktiva bloggen <3
 

RSS 2.0