Oreda

Nu blev min helg precis mkt mer rörig, hade räknat med en fm tur imorgon så skulle julstäda osv efter men blev inkallad att jobba till 5 så får se hur det blir med det. Kanske blir till nästa vecka!
Puss på er<3


Ögon, öron, kinden klappen få

Hallå,
Tänkte bara visa upp mina ny rengjorda öron som jag nu har lock i. Sen tackar jag för mig. Pusss och hej♥

AJ

var på ett totaltraining pass igår med tema vinter, försäsong. Kul tänkte jag, lite vinter feeling! Icke ont anande traskade jag in till ett pass med sjuk fokus på ben och rumpa. Underbart säger huvudet, ont säger benen idag. Men det är det värt! Så bodycombatpasset idag blir nog pilatespass istället för att spara in på sparkar eftersom att min plan att löpa bort träningsvärken imorse inte ville fungera.

Så, där fick ni ett inlägg med 100 % fokus på träning! Så kan det gå ibland♥

Glad

Det är jag idag! Efter en underbar helg, med ledighet och livsnjutning kan jag inte annat än le av glädje. Ungefär såhär mycket:

 
Puss på er! Hoppas ni också mår bra♥

Trötthet

Om inte mitt nästa hem har ett badkar kommer jag bygga ett av silvertejp och soppåsar. Har aldrig känt mig så trött som just nu och skulle göra vad som helst för att få lägga mig i ett varmt bad i mörkret med lugn och fin musik i bakgrunden. Och kanske ett ljus eller två. Låter som en klyscha men jag älskar det.
Får nöja mig med en kopp te i soffan och tystnad, vilket är som ljuv musik för mina öron efter snart två veckor på kemlab.

 
Puss på er♥

Tiden går så fort

Gud vad tidigt de börjar julpynta/sälja saker i år har jag tänkt nu ett tag men igår så slog det mig, det är ju december NÄSTA månad. Om 3 veckor, när jag är klar med praktiken faktiskt. HELT galet. Då är det jul, mysipys. Men så är året slut också. himmel vad fort det gått. Jag hänger inte med längre alltså^^,

Har nog inte visat mitt hår för er här på bloggen heller kom jag på! Det har numera en kopparröd nyans i topparna, ni får bättre bild sen. Pussss♥

RSS 2.0