Milen

Igår sprang jag milen! Första gången sedan skadan och det känns så jävla BRA. Det var på löpband dock så nästa steg blir något spår, ser framemot att få tid till det. Denna vecka kommer bli ganska fullbokad så blir nog till nästa vecka att göra det.
 
Min mobil är för det mesta avstängd nu för tiden för att den inte ska ringa upp massa folk hur som helst. Dock startar den sig själv ibland så om ni får ett samtal från mitt nummer är det med största sannolikhet inte jag.
Puss♥

Snabbspola

Nu vill jag komma igång med skolan igen! Blir så stressad av att inget händer. Jo visst, jag jobbar och dagarna flyter på men det känns som att man bara står och trampar vatten liksom. Det är inte till någon vidare nytta. Jag vill plugga, utvecklas och bli klar. Dock känns framtiden så oviss så på så vis är även framtiden stressande. Just nu vill jag därför bara vara inne på höstterminen, endast där. Examensarbetet ligger dock där bakom och lurar, vad ska man ta sig till? Får tänka på saken, kanske kan hitta på något skoj.

Puss!

Skeppsvik

Har spenderat ännu en natt ute i Skeppsvik med Oskar och hans arbetskamrater, riktigt trevliga! Avundsjuk på deras arbetsmiljö? Ja!
Alfons fyllde även 6 år igår så vi var förbi Peter och Åsas stuga en sväng med lite presenter och idag blev jag bjuden på fika, myspys.

Men eftersom stackars Torsten är ensam så mycket nu när vi båda jobbar ganska mycket så fick jag lov att åka hem idag. Hade gärna stannat hela helgen och gjort en weekend av det. Men skönt att vara hemma och bara andas lite också. Körde ett backpass i spåret idag och då kan jag ju verkligen säga att jag andades, sjukt hårt! Precis som det ska vara.

Nu väntar laxen i ugnen och teet i koppen.
 
XUmPpx on Make A Gif, Animated Gifs
make animated gifs like this at MakeAGif

Pusss♥

MOBILJÄVEL

Hej måste bara berätta att min mobil nog numera strejkar på heltid så kan vara svårt att få tag på mig, så ni vet!

Hade en gryym löprunda idag btw, så härlig! Men sen fick jag sitta i 5 min och försöka stänga av runkeeper när jag var klar. Jag överdriver inte utan såg tiden ticka vidare tills jag äntligen fick trycka på yes, i'am done knappen som dök upp.

Nu åskar det ska nog lägga mig i sängen och mysa med Torsten innan jag sticker iväg till jobbet om ca 1 timme.

Pusss!

Företagsmiddag

Solen höll inte men blev en mysdag på stan med Jenny. Sedan huxflux blev vi inbjudna på företagsmiddag, det tackar man inte nej till!
 
Ska kila, pusssss♥

Muskellördag

När jag slog upp ögonen klockan 9 efter att ha legat och dragit mig sedan strax efter 5 tog jag fram mobilen för att se om de fanns något roligt pass på tenton under dagen. Till min glädje fanns det ett muskelpass som började redan 10 så blev till att hoppa upp, mixa en drink, klä på mig och skutta över till gymmet. Nu efter ett par äggmackor och en flaska vatten känner jag mig pigg och redo för en ny dag. Solen lyser till och från men just nu ser det lite mulet ut. Vore galet skönt om vi kunde få en fin kväll så att man kan hänga och grilla lite eller något liknande tycker jag! Vi får se vad som händer.
Pusss♥

Btw

Har fått jobb i höst också! Kommer börja gå schema var tredje helg from 18 augusti för ett privat hemtjänst företag, attendo, vilket känns super(: Tack Åsa för tipset!


Regnregn

En regnig fredag som denna spenderas bäst med en god frukost framför suits följt av ett köttigt ryggpass på gymmet. Tänkte springa lite längre idag också då 4-5km verkar tillåtas av mitt knä numera! Regnet är dock lite avtändande men då är det bra att bo granne med ett gym, blir nog ett besök hos min gamle vän löpbandet alltså. Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Pussss!


.

Kunde nästan andas igen, nu går det tungt.

Ska vi säga att det är bra för nu slipper han kämpa och ha ont.

Det tycker jag.

Men en lättnad känns aldrig så tung.

 

Kommer alltid att älska dig morfar, kommer alltid att sakna dig♥


Fredag morgon

Usch!! Torsten hade med sig en fästing hem igår, trots rykten om att de inte ska finnas i norrland. Men nu är den iaf bortplockad.

Onsdagen spenderade jag som sagt ute hos Oskar i Skeppsvik. Blev kvar där även över natten då jag fick plats i en stuga(: Det var hel mysigt! God lunch buffé var det också men blev ingen räkfrossa på herrgården för mig på kvällen utan blev bjuden hem till Peter och Åsas stuga på middag istället!

Idag väntar mer jobb. yay.
Pusss♥

Tisdag

En vecka med oväntade jobbmöjligheter har påbörjats, fick jobb tors-söndag trots mitt skadade finger. För er som inte hört är mitt finger numera handikappat pga en liten olyckshändelse involverad en mandolin(tänk vass, stor osthyvel)... Men men det läker fint!
Dagen har spenderats i solen och på stan, strömpilen med Oskar varvat med Jenny och Sandra. Bland annat fick en rosa keps följa mig hem! Hittade även andra fina sommarrea plagg på mq som nu hänger i garderoben.
Imorgon följer jag med Oskar ut till Skeppsvik där jag chillar under dagen så ni hör nog mer från mig då.
Pusss♥

RSS 2.0