Inte. ALLS!

Ne, jag är inte det minsta avundsjuk på Emma som är nere i Idre och åker skidor i solen. Haha nere!
Puss♥

Planer för dagen.

Snart bär det av mot NUS för att testa om jag behöver ta TBC-vaccin, vilket jag med största sannolikhet behöver då jag inte tagit det förut eller tidigare haft TBC. Men detta medför att jag kommer missa första timmen av föreläsningen på förmiddagen. Känns det värt att komma inklampande försent? Läraren blev väldigt arg förra veckan då min buss fastnat och jag kom 5 min försent till genomgången så känns inte frestande. Eftermiddagen är det provgenomgång som jag inte vet om jag vill gå på. Fick nämligen VG på tentan! Tycker inte jag var värd det med tanke på hur dåligt jag skrev på vissa frågor!! Men jag klagar inte.

Men eftersom att jag då inte har någon anledning att gå till skolan efter vaccineringen betyder det att jag kan göra come back i gymmet igen. ÄNTLIGEN! Förövrigt är plusgrader här idag och solen skiner! Wihooo!!


Pusssssssssss♥

En tanke.

Varför är böcker så dyra? Har fått ett sug att köpa färgglada, vackra, inbundna böcker om mode och stil den senaste tiden. Men eftersom att böcker är så dyra kan man ju inte köpa hur många som helst att fylla upp bokhyllan med. Det är lite tråkigt. Filmer går ju enkelt att fixa på andra sätt utan att man riktigt förstör känslan av att kolla på dem, men böcker måste man ju ändå fysiskt köpa. Det är absolut inte lika upphetsande att sitta och läsa in scannade sidor på datorn. Därför önksar jag att man kunde få en obegränsad tillgång till böcker i sitt eget hem! Vore inte det underbart?

Pusssssssss♥

Så här såg jag ut idag btw!



Utan att frysa! Nästan vår ju. Haha.

En dag på stan

Idag kände jag för att dra ner en sväng på stan så jag tog med mig Oskar ut i det fina vädret. Vindstilla och näästan 0 gradigt(säger vi) så jag tog på skinnjackan. Och det gick utan att man frös! Fint. Så vi gick runt och kollade lite, några fräschare vårplagg fick följa med hem och så en stor väska vilket jag har behövt sedan jag lämnade min gamla hemma i kbk.


Det blev också en mysig lunch på Sagami, ett japansktställe. Vi tag varsin dagens japanska rätt som var en speciell friteradkyckling med ris. Mycket gott! OCH jag kom ihåg att ta kort på maten innan jag ätit upp den... helt iaf. hihi

Det var misosoppa till om ni undrade vad som var i röda skålen. Det fanns såklart också sushi på Sagami och jag som redan tidigare i veckan blivit inspirerad av Jenny blev otroligt sugen på att göra sushi till kvällsmat. Så vi köpte  med oss lite grejer hem till det, och till vår Oscars natt vi ska ha imorgon! Det är ju Oscars galan och Filip&Fredrik ska sända ett program med det som vi tänkte följa. Det ska bli spännand! Då får man offra att vara lite trött på måndag sedan(: hihi

 

Pusssssssssss♥


Ledig

Idag är jag ledig! Har ingen skola och ingen uppgift att jobba på.
Inledda morgonen med ett glas av mitt hemgjorda citron-ingefärate och hembaktbröd. Gottgott. Nu hade jag tänkt gå igenom min ekonomi. Det ni, serious suff! Men blev attackerad av vår kattunge så får ta och leka lite först(:



Pusspusss♥


Back to life!

Inatt vaknade jag runt 4 med feber. Tog en ipren så gick det över och sen har jag har varit pigg hela dagen. Skööönt!

Dagen spenderades först i labbet där vi började odlingen av cellerna. Därefter blev det lunch med Jenny på café Göteborg, ett riktigt mysigt ställe! Rekomenderas om ni har vägarna förbi(: De hade roligaste toaletten! Där inne fanns nämligen till kundernas förfogande: Hårspray el. mousse, två olika sorters handukar, tre olika sorters tvålar, två olika handkrämer och två smaker utav tuggummi! Det var ljust och fräscht och det fanns även en radio där inne så ännu mer plus på det!


Ursäkta min medverkan på bilden, insåg inte att jag syntes^^,

Efterår gick vi en sväng på stan där vi mötte upp Sandra och köpte annsiktsmask så att vi kunde åka hem till Jenny och skämma bort oss lite.

Nu sitter jag hemma med Torsten och har precis käkat succini(?) lasagne som stod redo i ugnen när jag kom innanför dörren. Lyxdag!

Pussssss♥

Snuva,

Idag tror jag att febern har försvunnit tror jag och det har istället övergått till snuva, så på bättringsvägen är jag! Det är bra, för det händer lite saker nu veckan jag inte kan missa. Vi skall bland annat odla en typ av cancerceller från Henrietta Lacks som avled i livmoderhalscancer 1951 i en laboration. Låter ganska spännande va?

Ne, nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Kan inte ligga här och tycka synd om mig själv hela dan!
Kraaaaaaaam♥

?

Är man mer shopping sugen när man inte kan shoppa eller känns det bara så eftersom man inte köper något? I vilket fall är jag sjukt sugen på att köpa ALLT ifrån skor och klänningar till tvålar och kuddar!

Pusssssssss♥

Lite bättre(:

Kan i alla fall få ut några hest viskande meningar nu! Allt som behövdes var x antal chokladbollar och mucaogin(?). Har legat i sängen och kollat lite Rachel Zoe och Glee, och Torsten som jagade sin egen svans i en halvtimme. Visste inte katter gjorde det påriktigt? haha sötis^^,

Skulle egentligen vara och träna nu, iklädd mina träningsskor jag köpte för mina födelsedagspengar(Tack!), men kanske ska lyssna på Mikaelas råd istället och spana in trassel?(: Men först måste fler chokladbollar eller annat fixas!
Pusssssss♥

tystnad

Jag dör av uttråkning! Har så ont i halsen att jag inte kunnat prata på hela dagen. Inget alls! Kommer jag på något jag vill säga är det inte ens värt att försöka, känner redan i tanken hur ont det kommer göra. Vill inte klaga här men kan ju inte ens klaga på det i verkligheten så får skriva av mig lite istället. Har feber också så ligger nedbäddad i sängen och kan inte träna idag som jag brukar. Kan inte prata med Torsten heller.

Usch!! Idag är ingen bra dag... Trots att det snöar jättefint utanför fönstret! Stora, mjuka flingor. Fast i fredags var nog finaste snön någonsin! Det var så små, små flingor att de inte syntes utan bara glittrade och å tätt föll dem att det såg ut som om hela luften gnistrade, riktigt magiskt!

Pusspåer♥

Tenta!

Så idag var då den stora dagen med tentan. Kändes okej. Vaknade med svidande hals. Inte okej. Så nu sitter jag och hostar och jämrar mig. Nåväl, jag får ta och sova en stund på soffan och hoppas jag känner mig piggare inför ikväll då det är tenta fest!

Så länge får ni njuta av lite bilder:


Så såg det ibland ut när jag försökte plugga^^,


Här skrevs tentan, ÖP sal  1!

Såhär såg jag ut dagen till ära.

Här får lilla pojken leka med snö(:

Pusssssssss♥

Soool

Men -20 grader. Tyvärr! Hade gärna gett mig ut och hittat på något som skidor, promenad, gå och kolla på stan(med betoning på kolla! haha) eller ja vad som helst! Men lika bra är väl det nu när slutspurten inför tenten imorgon(hjälp!) är igång.

Gjorde nyss kesoplättar med hallon i. Var väldigt gott men så fina blev de inte! haha Antingen är det svårare med keso i eller så har jag bara inte talangen för det där^^,

Kul att ni uppskattar bilder föresten! Ska försöka få till flera nu när jag har en bra kamera i mobilen(:

Pusshejj på er♥

Grey

Den här dagen har varit grå och seg. Så kör på en bildbomb!




♥ Detta sätter färg på mina dagar♥

När ELLE dyker upp på posten...

är det ju mycket mer frestande att lägga sig på soffan och sträck läsa! Men lite självdiciplin får jag lov att ha så här i tenta tider. Jaja, är ju nääästan lika kul att läsa principles of biochemistry! som förövrigt är över 1000 sidor lång. Suck. Menmen, jag lär mig väl antagligen mer av att plugga(: Nu är vi positiva tycker jag!
Torsten ligger återien och myser i mitt knä, det är ju så man smälter! Då är det svårt att inte vara positiv.

Pussss♥

Så ska de göras!

Att plugga gör man bäst med en varm kopp te och en sovande kattbebis i knät!
Säg hej till Torsten♥ alla!



Massa kärlek och hjärtan, varje daaaag♥♥

Så skönt!

Haha, skulle väl egentligen skrivit att det var mig själv jag testade när jag stack ut på skidorna. Spåret antog jag skulle vara dugligt. Frågan var hur jag skulle behärska det tillsammans med skidorna. Men det gick super! Det här ska jag definitivt göra igen, längsta spåret då också för jag fegade ur lite idag och körde 3,5 km eftersom jag inte visst hur det skulle gå.

Gif Created on Make A Gif

Men såhär glad är jag nu! Funderar på att klä på mig rejält och sätta mig ute i solen en stund? Skulle vara så skönt att få lite soljus på sig(: Vad tror  ni?
Pussssssss♥

Skii

Nu sticker jag ut och testar spåret här ute, solen skiner så varför stänga in sig och träna på ett gym?

Ha det grymt alla!♥


Iphone

Hej sötnosar! Idag är jag så glad. Allt går så bra och känns så fint(: Sitter här och har kvällsmys för mig själv och reflekterar över massa saker. Med min nya gigantiska tekopp. Framför ett avsnitt av Glee, söt serie. Klippte håret igår också btw! Är nöjd, blev ju såklart kortare men känns så fräscht. Det är härligt! Pussssss! PS om någon känner för att komma upp till Ume i helgen så är ni välkomna(: hihi<3

Labblabb

Igår hade vi lab hela dagen och halva dagen idag(: Så har pipetterat mkt humantblod och hemolyserat massa eretrocyter! De ni(: hihi

Sen älskar jag FaceTime, hur har man kunnat leva innan det? haha nerå men är så kul att kunna kolla på min syster, familj och vårt hus samtidig som vi pratar(: Love it!!

Nu är det dags för en näringsriktig lunch planerad av min sambo som nu studerar näringslära!
Pussss♥

RSS 2.0