Önskemål

Fick en önskan om att rapportera hur cheesecake resultatet blev och jag skulle säga att det blev strålande! Väldigt lätt att göra, dock behövdes en del inte allt för "vanliga/finns-alltid-i-skåpet" grejer som behövdes inhandlas. Men det var det värt! Sen är det ett + om man har en matberedare eller vad det heter, vårat mixer verktyg hade inte en så stor skål men alla volymer fick preciiis plats.

Jag älskar smaken. En krämigt chokladigsmak som möter en jordnötighet och en fräschöör allt på samma gång! Så skulle jag villja beskriva den^^, Dock verkar den tydligen inte tilltala alla... Men Jaag skulle iaf ge den en stark 4:a(av 5)! Den blev dock nästan en klar 5:a idag då den blir godare efter några dagar i kylen(:

Sååådär! Nu tycker jag du ska baka mickiis bara för att se om du håller med:D

ALLA sjukdomar är orättvisa!

En av de saker jag hatar mest i världen måste vara cancer. Alla allvarliga sjukdomar är hemska men just maktlösheten mot cancer är skrämmande. Har länge funderat på att göra detta och nu har jag gjort slag i sak: jag är månadsgivare till cancerfonden. Det går att välja belopp och hur ofta man vill ge själv men det går även att göra engångs donationer. Pengarna går till forskning som ska ge oss bättre kunskaper om och förhoppningsvis ett bot på all slags cancer.

Kolla gärna in deras hemsida!

Baka

Jag är sugen på att baka! Därför cyklar jag nu iväg till affären för att köpa ingredienser till denna underbara cheesecake♥ Har vafrit sugen på den enda sedan jag råkade se detta avsnitt av nigella på tv för en vecka sedan^^,

Solen skiiner idag, wihooo!
Puss♥

Lördag

Nystädad lägenhet är alltid lika härligt att ha! Just nu sitter jag här ensam med nymålade naglar och funderar vad jag ska hitta på härnäst. Ikväll blir det appletinis hos Sandra men eftersom hon och Jenny varit iväg på jakt idag och skjutit en älg så vet jag inte när jag kan dra dit och därav har jag svårt att bestämma vad jag ska ta mig för nu!

Blir kanske till att lägga mig under en filt i soffan för det är svinkallt här inne då jag vädrade ur lägenheten under städningen^^,

Känner mig oftast obekväm i målada naglar men eftersom det är så fint på andra tänker jag ge det en chans! Röda är väl passande till en i övrigt svart outfit(:

(HAHA jättehanden! Älska proportionerna)

Pussss♥


Ändrade planer!

Pga av att skolan började tidigare än jag visste slutade den även tidigare så träningen uteblev och istället begav sig jag och Jenny ner på stan för lite spontan shopping! Så helgens outfits är räddade;)


Därefter blev det lite coop-shopping med Oskar och nu ska jag springa ut för en pw/jogging om jag vågar!!
Pusssssss♥

Fredag, fredag

Idag är det fredag! Om ni inte förstått det än^^,
Skola med en liten fl. sen läkemedelsräkning och därefter ett pilatespass som skall följas utav mathandling! Så ser min dag ut än så länge. Låter väl helt okej tycker jag!

Pusssss♥

Lillla följeslagaren

Torsten är så söt! Följer alltid med mig när jag går ut på promenad(: Då vågar man inte gå på några större vägar utan mer omkringvandrande i skogen eller kortare promenader till sophuset. Sötnosen♥ Och idag kaxade han upp sig mot en hund! Det ni, en tokig 9månaders schäferblandning^^, haha

Han ställer motvilligt upp på en bild♥




Gaah

Varför finns försäljare och varför är de så bra på sitt jobb? Känner sig ju som ett pucko om man inte skulle villja ha deras gryma tjänster eftersom det verkar ju så dumt att argumentera för det dåliga valet. Trots att man egentligen bara inte orkar bry sig. Jag ska då alltid komplicera saker och ting^^,

Frukost

Har precis satt i mig en underbar frukost bestående av egen musslimix med yoghurt, varma hallon och kanel och till det en kopp kaffe. Utanför fönstret faller regnet ner... Inte det mest lockande cykel vädret men å andrasidan är bussresan till skolan härifrån världens tråkigaste. Vi får se hur jag tar mig iväg senare.

Kan lova att pilatesen igår känns i kroppen! Var cirkel träning så blev som stationer med pilates-styrka som tog riktigt bra på såväl djupa som ytliga muskler(:

Idag blir det laboration - injektion/infusion i skolan sen hem till hemtente eller läkemedelsräkning.
Pussss♥

Efter mycket eftertanke

har jag bestämt mig för att börja svara på era kommentarer i bloggens kommentarsfält^^, har tidigare haft hopp om att hitta ett sätt att svara på kommentaren i kommentaren, om ni förstår, men har insett att den funktionen inte finns hoss blogg.se så numera skriver jag separata svar ifall jag sett kommentaren och känner för att svara något! Kanske kan va trevligt att veta??
Puss♥

Konstig men smått fin dag

Har känt mig helt utmattade idag. Har pluggat lite olika saker under dagen, tränat pilates, gått promenad med Emma(i telefonen♥), gjort lite ultraljud på carotidkärlen och sedan tagit en fullproppad buss hem! Väl hemma låg jag i fosterställning i soffan och stirrade dött på tv tills Oskar lagat till lite blodpudding och efter det var jag människa igen^^, haha en energilös Malin är inte världens roligaste! Däremot har vädret varit fint idag, höstigtfint(:

Nu tänker jag göra en kopp jasmin te och lägga mig i sängen för att se lite serier!
Pussss♥

Me <3 matte

Åh, vet ni hur mysigt jag har det hemma nu? Sitter med en kopp kaffe, en chokladruta och ett rutigthäfte, miniräknare och en massa uppgifter att räkna! Nu inser jag att jag saknat matematiken, hur nördigt det än låter!! Dock är den lite väääl enkel - fast så kan jag inte säga då kommer det gå dåligt bara för det^^, (men det är sant!)

Alla dessa funktioner är lite överflödiga, men likväl är det härligt att få använda den igen!

Pusssssssss♥



4 år

Idag har jag varit världens lyckligaste tjej i 4 år, eller jag har iaf haft världens finaste pojke vid min sida under denna tid!
Det ska firas med middag på tapas och en kopp nymalet kaffe när vi är tillbaka hemma(:

Pussssssss på dig älskling♥

YApiFQ on Make A Gif, Animated Gifs
make animated gifs like this at MakeAGif

Hemstudiedag

Har vi väl typ idag. Meningen är att jag nu ska sitta och skriva hemtenta(Patienten och provet i primärvården) men det är inte riktigt vad jag gör, blir senare! Nu har jag nyss lagt i två maskiner tvätt och druckit en frukostshake för snart bär det av till IKSU igen(: Har ju varit lite risig i veckan men det känns mycket bättre nu och jag är redo för ett core controll pass!

Jaja nu ska jag packa väskan så att jag kan ta en bastu med hårinpackning när jag ändå är på IKSU sen.

Waranbehandling, HbA1C, fS-triglycider, Troponin T, Hälso- och sjukvårdslagen - allt detta och mer finns med på hemtentan! Bara att börja googla när jag är tillbaka(och läsa den där himla lagen igen-.-)!

pusssss♥

Seg?

Ja det har jag varit. Iaf på att updatera! Agnes var ju här över helgen och vi hade det riktigt mysigt(: En underbar helg med andra ord! Utgång och tacos i fredags, sightseeing, shopping och filmmys i lördags och sen en solig promenad längs älven i söndags. Härligt♥ Tyvärr har jag inga bilder från helgen eller jo, en :D

Så hääär mkt tyckte Agnes om husets vita på tc!

Men jag gick även och blev förkyld över helgen:/ Det resulterade i en mycket ond hals, segt huvud och snorig näsa! Så i måndags stanna jag hemma från skolan och kurerade. Tycker det är viktigt att ta det lungt när man blir sjuk så att det går över fort! Jag har proppat i mig ingefära och diverse vitaminer och antioxidanter i form av frukt o grönt för att hjälpa kroppen och det tycks ha gett resultat. Kännde mig redan piggare i tisdags och blev överlycklig när jag igår fann att Strepsils hade smaken ingefära, så nu känns inte halsen heller längre(:

Hemkommen från en morgonpromenad spenderar jag lite tid med min nya kärlek!


Så var det med det! Eller ni kan få en till bild föresten, blev sjukt nöjd med min middag igår och det känndes så tråkigt att jag var den enda som skulle få se den:( Så här kommer den:

 

Ungsbakad lax med sesamfrön, tomat och vitlök till en linspure samt en melon och fetasallad! Mumms:') och ett stort, iskallt glas citronvatten på det♥

Pussssss♥

Så!

Nu har jag städat, handlat, plockat fram gästsängkläder, tvättat och så vidare! Så att Agnes kan komma hit nununu tycker jag, fast 16.30 är inte långt borta(:

Bara väntaaaan



Ni som ska till paradisbadet idag, nordmaling imorgon eller varför inte nollningssittningen då får ha en gryyym helg! Det tänker me and aggielaggieloo också ha:D

Pussss♥

Klart man älskar...

Att man är först på plats på busshållsplatsen och efter 20 min väntan ändå hamnar sist i kön^^, äsch! Solen skiner ju nästan idag så jag klagar inte:D och imorgon kommer Agnes upp över helgen! Jag klagar ännu mindre:D Pussss<3

Skolan är igång

Igår hade vi som sagt upprop men det blev också lite information om kommande kurser. Låter roligt! Allt utom läkemedelsräkning där 100 % rätt behövs på provet för godkännt... Menmen kan ju inte få panik innan vi ens börjat med kursen och sett vad det handlar om så för tillfället glömmer vi det.

Igår var jag med Jenny på några lägenhetsvisningar som jag kanske nämnde tidigare och gissa om man blev sugen på att flytta! Tänk vad kul att leta egen bostadsrätt = mycket snyggare och fräschare lägenheter än hyreslägenheter + att man kan golv osv som man vill. Jaja, sånnt får man spar tills man har pengar(:

Nu ska jag snart ge mig ut i blåsten för att trampa iväg mot skolan. Kommer säkert börja regna också. Jaja då får jag se ut som en blöt hund i skolbänken^^,

Pusssssssssss♥


Helgen

Har inte uppdaterat på hela helgen, det har inte hunits med faktiskt! Blev lite runt ränning i affärer, fest för Jenny som kommit hem från läänge i USA, labbrapport fixning och lite smått och gott. Har faktiskt för en gångskull bilder från i Lördags, det är ovanligt för mig som aldrig kommer ihåg att använda kameran^^, men då är jag istället lat och inte orkar ladda in dem i datorn så vi får se om det blir av. Haha.

Idag börjar iaf skolan! Först ska jag kolla på en lägenhet med Jenny som går i flyttankar sedan bär det av till skolan för "upprop"(:

Pusssssssss♥

mememe

Idag har jag haft en riktig ta-hand-om-dig-själv-dag. Börjad med min, som alltid, underbara frukost som följdes av en utmaning i wordfeud av Oskar! Den pågår ännu och det är en hård kamp, helt klart min svårast motståndare hittills(: Sedan cyklade jag till IKSU för att utnyttja gymmet, blev ett härligt ryggpass. Det var uppskattat med en god svampomelett efter det kan jag säga! Sen har jag duschat, fixat och smort in mig, haft lite som  ett hemmaspa! Så nu sitter jag här med en kopp te och  funderar på hur jag ska fortsätta denna dag. Vi får se vad som händer!


Blev en jääättekopp^^,


Pusssssssss♥

Inspirerad

Jag tänkte sno niotillfems koncept med ett foto i timmen idag men det gick väl sådär. Här är resultatet:

13.15:


Jag och Oskar cyklar till intersport/d&d för att kanske hitta något roligt att köpa. Och det gör vi! Jag hitta en klänning och Oskar ett "sportställ" med tröja och vindbyxor.

14.15:


Vi har tagit oss vidare till coop för att fylla på kylskåpet.

15.28:



Lunch/mellis i form av feta macka + sallad. Mummsigt! Fick abstinens då rost (som har världens godaste fetamackor hade flyttstängt när vi var där igår) så vi gjorde egna(:

16.30:



Läser lite ute i solen i ett desperat försök att få på mig lite solstrålar. Läste ut boken! Men rekomenderar den inte så vi glömmer det.

17.30:



Spelar wordfeud med lite olika folk. Jag är rätt bra och har änsålänge 100 % vinst-rate! Men har dock inte ens spelat en vecka men rekomenderar det. Är en iphone app för er som inte visste det btw!

19.13:


Och nu är det pajbak pågång! Broccolipaj- mmmmm. Min duktiga kock som inte fått laga mat på två dagar nästan, jag har tagit över köket! haha

Sådär! Funkade väl ganska bra. Vi vaknade otroligt sent idag dock. 10.23!! Trodde inte mina ögon när jag kollade på klockan. Därför har mattiderna varit lite underliga om ni tänkte på det^^,
Pusssss♥

RSS 2.0