Måndag

Idag har vi firat Linn som fyllt 14(!!), jag har tappat mina första givare på blod och imorgon flexar jag sovmorgon. Inte helt fel!

 
Nu chillar jag i cosycorner med Sven. Pussss♥

Mobillös

Eftersom min mobil misskött sig nu i 2 veckor tänkte jag skicka in den på lagning. I samband med detta åker vi även till gran canaria så blir inte kontaktbara igen före nästa torsdag. Men fb funkar ju om jag har tillgång till dator så det är det eller Oskars mobil som gäller om det är något. 

Pusss på er

Måndag

Efter min första dag på BC har jag fått erfara landstingets framförhållning i planeringen. Schemat inför min inskolning har det varit prat om sedan jag fick erbjudandet att ta jobbet, men väl på plats är det fortfarande inte riktigt klart hur min dag ska se ut. Allt mindre min vecka. Men blir nu iaf upplärning Mån, Tis och Fre så ska jag till Hallsta flm på Onsdag och Torsdag. Då vet ni det.

Idag har jag känt mig lite svag och febrig med den obligatoriska nackstelheten som det innebär. Det betyder - viloläge med eventuell promenad och massa honungste med överdosering av ingefära! Så får vi se hur det hjälper, brukar alltid funka(:

Kraaaam!

Helg

Den här helgen har varit så skön. Att efter två intensiva flyttveckor faktiskt kunna börja njuta av hemmet och leva lite vid sidan av allt fix och pyssel har gjort mycket.

Har avklarat mina första träningspass i Västerås, som Västeråsbo och träffade av en slump Frida på f&s. Så vu har svettats ihop på både skivstång och cirkelfys! Inte illa. Idag kändes kroppen stel och mör så fick bli en tur i rocklunda spåren.

Massa god mat har vi hunnit med att laga också! På dagens schema har det rymts både bananpannkakor och quinoabiffar.

Nu ska jag fixa mig för natten, sov gott allesammans!
Pusssssss


I'm back

Sitter just nu på bussen på väg hen från min, överraskande nog, sista dag på vårdcentralen i hallsta! Blir att börja min inskolning på tappningen i Västerås på måndag. Det ska bli spännande!

Jag och min lilla familj är nu återförenade i vår egen lägenhet inne i Västerås där vi än så länge trivs hur bra som helst!

Jag är lagom sliten efter en helg+vecka med alldeles för lite sömn men nu är det helg igen så jag är glad ändå! Har två lediga dagar + början av ett nytt äventyr på måndag så varför klaga?!?

Ps solen skiner!!

Pussss


RSS 2.0