Such a loney day should be banned,

Idag har jag klassikern "lonely day" som sound track till min dag. Alla i klassen åkte hem innan helgen eller igår och Oskar satte sig nyss på flyget. Och här sitter jag i soffan. Ensam.



Och sjunger med....

Haha, nedå men det ska bli ganska mysigt att vara här alldelles ensam faktiskt. Kunna fokusera endast på mig själv och få packningen gjord t.ex. Så inga sura miner här inte! Ska ju till Idre imorgon och träffa alla i familjen:D

Pusspåer♥

Någon som vet?

10. Hur är sköldkörteln uppbyggd, vilka celltyper återfinns, vilka hormoner insöndrar dessa samt vilken funktion har hormonerna?


Lite hjälp någon? Hahaa endokrinasystemet är segaste hittills att svara på frågor om. Det blir så långa svar vilket betyder att det tar tiiiiid!!

jaja, blir väl till att fortsätta igen då. PUSS♥



Shoesshoesshoes

Så, nu har jag tagit bilder! Faktiskt så är det både jag och Oskar som skaffat oss nya skor. Kan ni gissa vilket par som tillhör vem? ;)





It is trickeeey, riiigth?
Hihii♥

Let it snow!

Jaa, idag har det snöat konstant! Mindre än en vecka kvar till jul också, bra stämning(:

Åh, igår kom mina skor jag beställde!! Älskaaar dom:D:D bild kommer senare, fick inte till n bra ljus men ska exprimentera lite!

Idag har vi fullt upp med tenta plugg här hemma. Jag ligger på soffan och Oskar i sovrummet, men börjar tröttna nu. Vill hellre åka in till stan och ta en fika eller något! År jättesugen på riktigt gott fika. Då menar jag inte en pepparkaka och ett glas mjöölk för det finns ju här hemma utan något annat! hihi

Jaja, nu ska jag fortsätta med det lymfatiskasystemet!
Pussssss♥

17 December

Godmorgon!
Ännu en tidig morgon sitter jag här i soffan och ska snart ge mig av mot skolan. Nu är alla case klara iaf både infarkt och diabetes, härligt! då kan man fokusera på tentan fullt ut:D

Usch, visst blir man besviken när man tar en mandarin och den bara smakar vatten typ? Vill ja ha en good mandarin:( Vilka problem! haha

Nej nu ska jag lägga mig under en filt tills det är dags att gå mot bussen.
Pusssssss♥

Eye of the storm

Har haft en konstig dag idag. Punkt slut. Men den avslutades underbart iaf med ett par skor beställda och påväg i snöstormen! Hihi

Pussssssssssss♥

P.s Julkryddade popcorn är awesome! Ni får fråga Oskar om receptet för jag har ingen aning, vet bara att det är sjuuukt gott :D hihi

Hm,

Woooah! Fick nyss värsta panik känslan som om jag glömt något.. Men vet inte vad? hmm. Jaja, kommer väl på det med tillslut^^

Idag måste jag bara berätta vilken underbar och världsbäst pojkvänn jag har! Haha, ska inte skriva massa gulligull men måste berätta vad som hände idag iaf(:

Jag drar till coop för att handla efter träningen på IKSU. Har världens otympligaste väsk fullpackad, sådär att hela axeln och halsen känns som de slits sönder när man har den på sig. Sedan går jag inn och handlar två matkassar som jag nu tänkte bära hem. Tar dem i varsin hand, fan glömde vantar! Får väl gå fort (är typ -20 ute). Tar tag i påsarna som inte är jättetunga men de väger ju ändå, och går ut. Känner att det drar kallt på magen, dragkedjan gick sönder. Bara sådär? Jaja orkar inte sätta ned kassarna och fixa det. Går mot bussen och känner en stark smärta i händerna, aldrig varit med om ngot liknande? Missar precis bussen så får lov att gå dne inte allt för långa vägen hem. Men händerna gör så ont!! Försöker sätta ner påsen och värma dem, men det blir värre? försöker leta i väskan efter en tröja eller liknande att linda runt dem men gör så ont att ta i saker att jag inte lyckas hitta något där i. Fortsätter gå men ger upp. Får med hjälp av knogarna ta upp mobilen ur fickan och ringa Oskar som kommer och möter mig med vantar! Men när jag ska ta bort händerna från påsarna går det inte, upptäcer att fingrarna inte rört sig och sitter fast runt handtagen... läskigt! haha så Oskar får värma dem med sina händer ett tag innan jag kan forma om händerna så de går in i vantarna. Värme tänker jag! Smärta tänker händerna och jävlas med mig. Sen kom vi iaf hem och jag upptäcker att Oskar har städat HELA lägenheten och diskat berget med disk, alltså offrat hela sin lediga dag då han skulle plugga till att fixa! Och räddat mig från att dö! Hihi han är grym!♥

Nu ligger jag nedbäddad i sängen med en kopp te och tränar inför morgondagens redovisning, äntligen varm! Dock känns fingrarna som om jag klämt dem i en bildörr? Gör typ ont att trycka på tangenterna, så nu räcker det med skrivande för idag!

Pussspuss på er, hoppas jag inte babblade för mkt där, hihii♥

Luciadagen

åh, sämst lucia någonsin! Har inte ens fått se något luciatåg irl:( Såg ett snabbt klipp på tvn imorse men det gills ju inte, önskar det hade funnits något att kolla på en tid jag INTE hade lektioner -.- Alla var typ kl 11 liksom! Verkade som att kolbäck hade ett fint luciatåg i år, hade velat se det och då fått höra Theresé sjunga också(:

Jaja, får väl ta och träna bort mina sorger! Idag blir det nämligen ett nytt BP pass:D Spännande!

Pusspusssssss♥

10 December

Godmorgon på er! Ligger här och käkar frukost i soffan och laddar inför förhoppningsvis sista case mötet innan vi börjar träna för redovisning. Sen blir julklappsletartime på stan med Oskar(:

Idag är det även 10 Dec: Nobellmiddag, Flaggdag och min namnsdag, för att inte glömma att man får öppna lucka 10 i angry birds seasons! Ojojoj, inte dåligt va?


Visst ser jag pigg och glad ut?

Pussssssssss♥

Första sovmorgonen!

Åh, idag hade jag sovmorgon(: Så skönt! Det behövs inte mkt bara att man en gång får vakan utan att klockan ringer liskom, sen är det bara upp och plugga med ny energi!

Igår hade vi julmys med greveholms maraton hemma hos Jenny, och med vi menar jag: mig själv, Jennie, Jenny och Sanna(: Har aldrig sett en julkalender i sträck förut men det tog ju bara 4 timmar? haha Mysigt var det iaf!

Ja och idag blir det skola, sittningsplanering och träning! Låter väl bra?

Pusspusssss♥

Försökte leka detektiv...

men gav upp! Haha har köpt en ask Merci att skicka till snälla Jennie som hittade min plånbok, inte så mkt kanske men iaf en liten gest som tack(: Försökte hitta en adress men det finns många Jennie Johansson i Umeå så efter lite detektiv arbete gav jag upp och frågade henne på facebook. Det dumma då är att hon kanske inte vill avslöja sin adress och då får hon ju inte sin merci:O Men vill ju inte skicka den till fel person så hoppas hon är sugen på ett litet "Merci"!  Tyckte det var väldigt passande iaf, tycker inte ni?

Pusspussssss♥

Tröööööööööööttttt.........

Det är vad jag är. suck. måste säkert upp 7 imorgon också... ÄR ingen morgonmänniska tror jag, eller andra tycker det eftersom jag oftast inte kan sova längre än 9 max 10 om jag får sova hur länge jag vill, men att gå upp TIDIGT är ingenting för mig! Haha somnade på laborationsgenomgången.. Satt på första raden och vaknade av att läraren frågade om Ida kunde labba med någon av mig, Jenny eller Jennie^^, Men oklart om han upptäckte att jag sov då min lugg låg i hela annsiktet, haha..

Åh, nu luktar det gottgottgott i lägenheten! Vi har en julskinka i ugnen på griljering:D Mmmmm, ska bli såååå gott med en hårdmacka med skinka och senap(:

Pussspussss♥

KÄRLEK till facebook!

Åh, har som ni kanske märkte på förra inlägget haft en dålig dag. Upptäckte imorse att min plånbok var borta! Har 14 kort i den så den är typ mitt liv! haha Usch... Jag tänkte att om någon vänlig själ hittar den och söker mitt namn ifrån körkortet så hittar de inte mitt nummer eftersom jag inte står med på typ eniro och sådant. MEN efter en dag av oro får jag ett underbart medelande på facebook av Jennie Johansson som hittat den!! Hur underbart är inte det? :D Dagens teknik underlättar allt! "Förr i tiden" Hade jag typ fått knackat dörr eller ringa alla affärer i området och polisen typ varje dag för att kolla om något dykt upp. Så idag känner jag en äkta kärlek och lycka över att vara medlem på facebook!♥

Haha, Puss på er och ha aldrig plånboken i fickan!!♥

Food is the shit,

Bokstaligt talat! haha Idag har jag "ätit bort mina sorger", tryckt i mig en massa skit och väntar nu på en pizza, känner jag mig bättre? Njaa, lite gott ärä det iaf.

Jaja, ska inte tråka ut er med tråkigheter. Hoppas ni har det bättre!
Pusspusssssssssss♥

P.S Oskar klarade graderingen och fick sitt nya bälte! Gultbälte eller 1 kyu som det heter:D

Lördag och snöö

Hejhej!

Nu skulle jag egentligen sitta på bussen mot IKSU, men eftersom jag är duktig och glömde mitt IKSUkort i byxfickan på det andra paret byxor så får det bli om 20 min istället^^, Oskar är iaf påväg in nu för att göra en gradering i sport jujutsu(?) och skaffa sig ett nytt bälte! Han är så duktig(:

Efter det ska vi dra till gammlia på julmarknad. Mysigt att det snöar lätt ute nu, så passande!

Igår fick huset en riiiiktig storstädning, har ju haft gäster sedan 18:e så har inte blivit av att städa ^^, Men nu så är det underbart fint! (Förutom tvätten som hänger och torkar över halva lägenheten^^)

Jaja, ska väll klä på mig igen och göra ett till försök att dra mig mot IKSU,
Pusspusssspåer♥

RSS 2.0