Fredag

Härligt med helg snart! Men nervöst att jag då sätter mig i bilen för att köra ca 48 mil. Men det ska bli en upplevelse det också. Längtar tills jag kommer fram och får träffa min älsakde syster och se var hon spenderat senaste halvåret ungefär. Men först ut: praktik! Är på nya ställen varje dag nästan så är helatiden nya saker att ta in men det gör det hela lite extra spännande för finns ju liten chans att det ska bli långtråkigt! Förutom när man får lång lunch pga att man är klar ena stället tidigt och ska vara senare på eftermiddagen på nästa. Då blir det lite segt men det går ändå.



Nu ska jag svepa i mig flingskålen och packa det sista!
Pusss♥

Fullt upp

Det är vad det varit den senaste tiden, där av min frånvaro. Har påbörjat praktiken vilket är väldigt roligt, fått hem min kära sambo och börjat cykla regelbundet allt mest. Imorgon åker jag till Åre, herregud vad spännande det ska bli!

Sitter på fikarast på sjukhuset nu så skriver väl mer när tid fås, när nu det kan bli!
Puss!!


Klar

Väntar på att få skjuts till Nordmaling och jag är klar. Problemet är bara att vi inte åker förens 16... Vad ska jag nu hitta på? Tv I guess.


Sängen

Ibland är det såå skönt att bara ligga och dra sig i sägen. Efter en morgonpromenad i snöfallet, ett pass hemmaträning och en lång dusch är det skönt att bara ligga här och vara. Laddar batterierna inför kvällen kanske?(:

Pusss♥


Nu

Händer det grejer i Umeå: Bomb på tomtebo
Tur jag bor på andra sidan stan!

Inte så hemsk

Dagen var inte så hemsk ändå, hade nog bara sovit för lite för att vara positiv imorse. Soft skoldag, sol och shopping på stan, massa cykel med en del motvind, världensgodaste hamburgare och 2 filmer om minnesförluster. Inte helt fel efter en späckad vecka!
Imorgon bär det av mot Nordmaling för grillning, skoj!

Puss<3


Vilken dag detta kommer bli.

Somnade närmare 1, ibland fattar jag inte vad katten gör ute i 4 h?? Så nu är jag lagom pigg inför 2 redovisningar jag inte förstår ett skit av. Har skrivit ned en massa siffror men vet inte vad jag ska säga om dem. Sen kommer det bli lika segt som förra fredagen eftersom att alla ska redovisa samma sak.

Kanske åker ner på stan efteråt iaf vilket kan vara avkopplande! Har ju lite presentkort osv som kan vara intressanta att använda.



Pusss♥

Grilla eller något

Grilla på fredag någon? På lördag är det försent:o är dock flexibel så grilla är inget måste men känner för en aktiv helg denna vecka!


Herregud!

Somnade runt 20.30 igår? Oskar ringde vid 9 tiden och jag pratade med honom som i sömnen, när jag tänker på det nu känns det som en dröm. Hade kläder och allt på så halv 1 på natten vaknar jag av att torsten sitter och biter påsnöret i nederkanten av mina byxor? Kommer då på att jag ska byta om till sovkläder och sover sedan vidare till runt 5 när jag vaknar pigg och utsövd. Så vid 6 tog jag en morgonpromenad i solskenet och bestämmer mig för att idag är en cykel dag! Så snart ska jag byta om och pinna iväg till skolan.

Ser varken ut att vara eller känner mig så utvilad som jag borde!

Pusss♥


Haha

Man måste älska vår pizzeria. Vår beställning: en chicken pizza och en pepperonipizza med sås. Vad får vi? Jo: en pizza med skinka och en pepperonipizza utan sås! Så kan det vara. Men katterna bekantade sig iaf, lite små dustar var det väl dock var båda lite små mesiga så inget major. Förhoppningsvis klarar de att spendera någon helg tsm då och då ungefär!

Puss!!


Infall

Har en påse mandelmjöl i skåpet, hur ofta används det liksom? Hittade nu ett recept på pankakor med mandelmjöl så mina tankar går till ett mysigtkvällsmål av pannkakor. Så får det nog bli!

Pusss♥

Biomedicinska analytikerdagen

Den var det igår! Och inga presenter fick jag, inte ens ett litet grattis:'( Hur kunde ni glöma? Okej, ne nu ska jag vara lite serious istället, det var det iaf så idag hade vi en inspirationsdag med en massa föreläsare och fika med biomedicinska analytiker ifrån länet. Det var trevligt. Dock kände jag att jag hade för mycket att göra så var inte med hela dagen, men visade iaf mitt stöd genom att gå dit(:

Har storstädat, oljat in utemöblerna, gjort klart oponeringen av labrapport och suttit och stirrat på statistik uppgifterna. Finns inget mer att få ut ur dem tycker jag, inget relevant iaf men antagligen så gör det det. Men nu får det bära eller brista!

Cyklade till "skolan" idag också, första gången för i år och det var härlig. Ska bli mer av den varan nu framöver - bilen får vänta till kalla, regniga, lata dagar.

Min dator har sämsta ljudet så måste numera sitta med hörlurar för att kunna höra på musik/serier. Men de är så fint rosa och matchar datorn perfekt så gör inte så mkt!



Pusss♥

Brr

Undrar om jag är riktigt frisk? Har frusit hela dagen, innifrån liksom så det värmer inte ens att ligga under täcket. Får ta en kopp te och se om det hjälper.♥

Söndag

Ännu en gråmulen dag. Vaknade vid 7 så har redan hunnit med att bocka av endel från min "att göra"-lista. Bland annat fixat cykeln, grubbla över framtiden och söka ännu fler jobb - vilket iof tillhör framtiden. Nästa sak på listan blir nog statistikuppgifterna från veckans ILM. Känner igen all typer av tabeller vi fått och känner på ett ungefär vad det är som ska undersökas men kommer inte ihåg hur man gör det eller hur vad det man får fram betyder. Får jobba på det!



Pusss♥

Härnösand

Så, mycket sent men jag hade lovat att göra ett "fint inlägg" om min resa till Härnösand ifrån datorn och inte ladda upp bilderna från mobilen.

Jag åkte ner en fredag efter tentan och det bar tillbaka dagen därpå eftersom att jag skulle köra indoor wasan på söndagen. Men här har vi resan i bilder:



Det blev pizza för att fira mina ankomst^^, De höll verkligen vad de lovade även om det inte framgår av bilden var Agnes kebabpizza sjuukt stor!



Förfest i Agnes lilla mysiga studentrum!♥



När vi var ut och dansa på Svenssons(?) hade de en fiffig upfinning på toadörrarna, handtagen ändra färg beroende på om det var upptaget eller inte!


De hade också en stor spegel och en bar, till en början, full av sambuca och cider^^,



♥♥

Alltså, kunde ju inte bli annat än lyckat! Har alltid kul med er tjejer, kändes nästan som på den gamlagodatiden när vi som nyblivna 18-åringar intog storstan västerås. Måste ses snart igen, ni vet att ni alltid är välkomna om ni befinner er på mina breddgrader!
Pusssss på er♥

Belöning

Den hör dagen ser jag som belöning för allt slit i veckan! Jag ska inte ens tänka på skolan utan jag ska njuta av solen, kanske gå på body pump, storhandla och bara njuta av frihet. Har ändå ons planer för helgen så statistik+oponering av rapport får bli sysselsättningen då!

Puss!


Stackare

Vi har så tät dimma och fuktig luft här ute idag, kolla hur katten såg ut efter en runda ute! Sötis<3


Haha

Bästa appen! Helt klart, lyssna på namnet: zombies, run! Det är en app som typ simulerar att du är jagad av zombies så att du måste springa för att rädda dig. Som runkeeper men med en massa flåsande zombies i öronen. underbart, om jag kunde springa skulle jag prova^^,


Glass

Åh gjorde typ bästa köpet när jag var hem sist! Köpte sånna isglassformar ni vet, som man hade när man var liten. De passar perfekt för man kan göra vilken smak man vill, äta hur mkt som helst när det passar(nästan, när de tar slut krävs ju framförhållning)! Både nyttigt och billigt beroende på vad man har i, rekommenderar.
Puss!


Frukost

Åt godaste frukosten nyss! Tog typ 5 s att göra: Värmde hallon och pressade över 1/2 Lime och hackad persilja. Tärnade mango som jag blandade i och hällde över diverse gott så som kli, soltroskärnor och linfrön. Lyx känsla.

Har sett att det tjatats lite om ett speciellt motto på senaste tiden hos träningsbloggarna "Jag är bara ett träningspass ifrån ett bra humör" och skulle vilja instämma total! I tisdags trodde jag aldrig jag skulle le igen, nästan, men efter ett pass klättring var mitt dåliga humör som bortblåst. Även gårdagens ridpass fick mig att dra på smilbanden. Så där har vi lösningen!

Pusss♥

At the airport

Andra flygningen nu då. Upp mot Norrland. Upp mot en tom lägenhet. Upp mot ovissheten och förvirringen.
Det blir nog bra det här också ska ni se. Jag brukar alltid säga att allt löser sig men är det verkligen sant? Ibland undrar jag.

Puss på er iaf!


Instagram

Har skaffat instagram och uppmanar er att göra det samma mina vänner(:

Mitt namn är såklart: MaaalinM

Nu blir det vin och bastu med saknade Miix!!
Pusspådet!


Morgonpromenad

Mamma och jag tog mölntorp runt såhär i morgon solen. Mysmys! Sen ska vi in till Erikslund igen eftersom vi var där vid stängning igår. Har spanat in ett par skor som kanske följer med hem.

Puss!


Glad påsk

Har haft en sjukt mysig dag idag! Sp underbart att få komma hem till alla välbekanta ansikten och mitt älskade Kolbäck. Ja för ju mer man är borta inser man hur bra det egentligen är, inte bara Kolbäck utan även Västerås. Blev helt förtrollad idag då vi gick i alla affärer ute på Erikslund, bara ett köpcentrum och redan typ dubbla Umeås utbud^^, inte för att klaga på Umeå, just sayin! Hihi

Nu blir det familjemys innan Emma åker tillbaka till Åre.
Puss!!


HAHA

Kom precis på att jag är en äkte påskkärring idag! Ska ut och flyga med min katt, hem till blåkulla/kolbäck - vad är skillnaden liksom?!

Nu vet ni♥

Torsdag, flyg och nervositet!

Ja så ser min dag ut. Flyger hem ikväll, längtar♥ Men Torsten ska med och jag har tyvärr ingen skjuts så måste åka buss och det är alltid ett orosmoment. Torsten gillar inte buss och bara skriker, man måste krångla så mkt för att få på djur på bussen, sitta långt bak lämna väskan långt fram osv och sen eftersom Torsten måste checkas in minst en timme innan avgång måst jag börja bussresan väääldigt tidigt för att komma i tid och det är ju också ett moment - att inte missa eller få en försenad buss. Ojojoj... Och jag har inte ens börjat packa än. Tur att flyget går 7 ikväll.
Men min mummsiga frukost kankse lyckats lugna ner mig lite, ska kolla förhäxad nu på tv också.

Me and Torst are coming home


Puss på er alla, hoppas ni får massa påskkärringar på besök idag♥

.

Igårkväll och idag... Aprilväder kanske?


RSS 2.0