Kaffe

Funkar mot det mest! Skakis ben efter ett hårt ridpass räknar jag dock inte med att det ska bota.


Lugn morgon

Idag börjar jag 8!! Helt insane, har börjat 7.30 den senaste tiden så jag njuter av att lugnt dricka mitt morgon te innan jag packar väskan full med mat. Ridning idag också, skojigt ska det bli.

Har även fått ett nytt program för mitt knä då jag tröttnat på att köra det andra så det ska bli bra! Får kanske pröva ett pass redan ikväll.

Sen vet jag inte om jag har så mycket mer att berätta, än. Vi får väl höras snart igen. Puss.


Yranhelgen

Inga ord behövs, kan sammanfatta i bilder istället(:


Helg

Har haft en sån himla mysig helg! Shopping, Allstar middag, mer shopping, grillkväll hos oss, soffmys, träning och godgodmat<3

Bara 2 veckor kvar på praktiken varav nästa är på genetiken - nytt ställe, tiden går fortare!

Pussss


Lördagsmorgon

Ligger här i sängen och väntar på att en snilleblixt om dagens planering ska komma. Oskar är ute och går medans Emma sover, vill väcka henne så vi kanske också kan gå en sväng tror jag(:

Puss!


livstecken

Jag lever till 100% även om det inte riktigt kändes så imorse när klockan ringde. Men nu, helg!
Puss♥

Kan bli bra

Har varit hos sjukgymnasten igår och jag är så glad! Hon tror sig veta precis vad felet är och jag har fått ett träningsprogram som jag ska hålla på med för att fixa till det. Om 3 veckor på mitt återbesök ska vi se om jag kanske kan få börja springa igen! Jag har i alla fall ett översträckt knä pga en dominant högersida vilket har felbelastat de olika musklerna runt knäskålen. Detta ska rättas till genom att träna musklerna jämna igen. När jag ska börja springa igen rekomenderar hon att jag köper nya skor och gjuter en helsula på löpkliniken... Som att man är gjord av pengar. Får se hur det känns senare för är ju ändå värt om jag kna börja springa igen!


Nu ligger Emma och sover, Oskar promenerar och jag förbereder för praktik med en ordentlig frukost!
Pusspuss

RSS 2.0