Lillskrutt

Torsten var till veterinären idag. Han är förmodligen matallergiker av något slag, så han har blivit tvättad och fått en specialmat att äta under 8veckor på husarrest. Får se hur mkt vi kommer att få sova dessa månader med tanke på den pratgladhet han brukar drabbas av 4-5 på morgonen när han har övMierskottsenergi. Men bara han blir frisk så!


Örhängen

Tog en sväng på stan idag med Jenny och Sandra, tänkte inte köpa något bara umgås mest. Men ni som känner mig vet min svaghet för örhängen. Jag kom hem med 6par nya! Utöver det en donut till håret, nattkräm, världensgodastenötter och havssalt ifrån duå. Kan motivera min köp med, bli inte chockade nu, grymrea!

Puss


Ny vecka, ny kurs

Jajamen så är det! På sätt och vis känns detta även som en nystart. Jag har positiva framtidsutsikter och solen skiner på vår uteplats. Där har det återigen blivit vår lång före resten av Umeå får vår.
I eftermiddag ska jag även till tandläkaren, det var inte igår. Så min mun ska även få en nystart är det tänkt.

XOXO

Storstädning pågår

När en tenta är över finns det tid till annat, kul? Köket har fått sig en omgång och snart blir det resten av hemmet.

Pusss och hej!

Tentan är över

Känns vemodigt kanske, eller? Men hoppas ändå på att få slippa göra om den^^,

Nu blir det tentafest i: Holmsund av alla ställen, man ska väl se det mesta här i livet antar jag;)

Puss!


Biomedicinska analytikerprogrammet

För er som fortfarande inte vet vad jag håller på med om dagarna: http://vimeo.com/60081067

Såg ni nån bekant?((:


Solen

Tar en liten paus från plugget, ute, i solen<3 det piggar ju upp en 110% på em gång! Något annat kul är att det nu bara är en vecka kvar innan jag åker till Åre. Så ska snart in och kämpa med det sista inför tentan imorgon, med så mkt positivitet inom mig kan det inte gå dåligt!

Pusss


Den uuppmärksamma

Såg nog redan i förra inlägget, men jag har iaf gått tillbaka till ett mörkt hår igen! Darkbrown heter färgen och jag är supernöjd, även om jag älskade att ha lite ljusare hår ett tag kommer det mörka nog alltid följa med mig genom livet. That's me liksom.
 
 
Pusss♥

Dö tenta, dö

ALDRIG varit så trött på att plugga....


Tentavecka

Detta blir, pepparpeppar, sista gången ni behöver läsa om en tentavecka i dem här bloggen(på ett bra tag iaf). Jag ska plugga så bra som jag aldrig pluggat förr är det tänkt. Puss på er!





BOKAT!

Nu har jag äntligen bokat biljett till Åre för att träffa min lilla älskade syster!! Henne har jag saknat kan jag lova och ingen i världen kommer vara gladare än jag när vi äntligen får ses igen ♥

Happy Valentines

Puss på er!


Flygbussen

Sitter nu på bussen mot flyget. Blir en dygnsvisit söderut för lite jobbintervjuer och sushilunch på alla <3 dag!
Kommer bli hektiska dagar framöver, precis vad mina lungor och kropp behöver men ibland så är inte livet så smidigt och vältajmat. Vi får ta en dag i taget helt enkelt.

Puss!


Suger

Allt suger just nu men det är bara att acceptera läget. Vill vara frisk och kry och ha det varmt med barmark! Är så sjukt sugen på en löprunda utomhus!! Aldrig trodde jag att som älskade att springa på löpband att jag skulle tycka det blev segt när man väl sett tjusningen med att springa ute på grus, i skog, bland hus och så vidare. Men ja, får nöja mig med ett löpband när jag väl blir frisk det vill säga!

Gammal bild från en sommarrunda, innan jag skadade knäet till och med! Så gammal alltså.


Blev värre

Min hals blev bara värre och värre under helgen. Idag är mina
lungor så slemmiga att det är smått jobbigt att andas... Precis vad jag behövde denna vecka! Not.

Nu vill jag inte ha någonting annat än en semla eller två, tror jag skulle bli frisk då!

Jag stannar i sängen idag.
Försiktig kram på er


Inlägget som inte blev av

Hade tänkt göra ett Tokyo del 2 nu men mitt huvud och min hals protesterar högljutt! Varför kan min förkylning aldrig ge med sig? Den är aldrig ordentlig, knappt ens märkbar utan kommer bara så där smygande med tungt huvud, svidighals och segt att andas i någon dag här och var. Då vilar jag - känner mig bättre och går vidare. Sen en vecka senare är den tillbaka. Sämst.

Ska ut och äta med tjejerna ifrån klassen ikväll men får se om jag orkar. Kanske piggnar till av min "glass" som Oskar gjorde till mig imorse av banan och yoghurt!

Pusss♥

I need my sleep

Det var helt sjukt, igår hade jag(!!) svårt att somna. Så mycket tankar som flög runt i huvudet. Det får mig helt ur balans att inte sova ordentligt. Har varit sjukt känslosam åt alla håll, tårar av glädje, tårar av frustration, apatiska stunder i fosterställning och dans i euphori om vart annat! Nu är jag helt slut. Ikväll blir det nog inga problem att sova kan jag lova.
 
Pusss♥

Polefit

Igår bjöd jag över mina vänner på aftrernoontea som uppladdning inför kvällens äventyr: prova på pass i poledance/polefit! Det var riktigt roligt, lite små läskigt först men när man vågade lite på att det gick att hålla grepp i stången var det jättekul! Kände redan igår att jag skulle få betala för det idag dock och som ett brev på posten kom dem, blåmärkena:


Frisören

Igår rök det lite hår, bara torrt och slitet hår för det mesta men även en bit på luggen. Blev supernöjd och känner mig vårfräsch! Funderar på om jag ska hitta på något med färgen också men det blir senare.
Pussspuss


Lördag

Blev en ofrivilligt ledighelg nu. Trodde jag skulle jobba men icket, blir först 16 feb. Skönt och tråkigt.
Har i alla fall börjat komma igång med träningen efter min förkylning i veckan så blev lite löpning och flow idag. Min rumpa och mina lår är döda sedan squatsen igår så var ganska tungt att spring kan jag lova, men jag tog mig igenom det.

Sitter nu i min nya mysiga tröja och funderar över vad jag ska ta tag i härnäst. Blir nog lite köksbestyr.
Pusss!

RSS 2.0