Såja,

Nu har bloggen verkligen hamnat i skymundan! Vet själv att man vill att bloggar man läser skall vara uppdaterade varja gång man kollar in så, skäms på mig! Men har en grym ursäkt ju, har spenderat all tid med min finafina syster(:

Antingen är jag i skolan ensam eller köttar träning, går på stan, bakar lussebullar, dricker julmust eller myser här hemma med emma hihi ^^,

Vi har hunnit med att testa både punch out och afro som var två pass jag inte kört förut, de andra pass vi kört har jag redan provat, så det är kul att testa nya träningsformer! Ikväll blir det Zumba! haha måste säga att jag är väldigt skeptisk till det... Men ska väl ta och prova iaf, skadar ju inte? förhoppningsvis^^

Nu ska jag kolla till kycklingen som Oskar fixat som står i ugnen och snart skall ätas upp som uppladdning!
Pusspuss på er! Första december imorgon!!♥

Åh,

Nuu är min älskade syster här! Är så glad!
Vi har bara varit runt och upptäckt Umeå, hälsat på hos släkten, satt igång med träningen och sånt(: Men nu är det lite tillbaka till verkligheten, dags att plugga för mig och praktisera för min syster.

Pusssss♥

Jaaa, dåå ses vi på lördag?

Jaaa, nu är Carro och Thomas här(: Trevligttrevligt! Vi var och såg Harry Potter igår, helt okej skulle jag säga men behöver en uppföljare som avslut! Var verkligen som en serie med cliffhanger, man vill se vidare NU!

Oskar står och steker kött så snart blir det middag, och imorgon kommer väääääärldensbästasteunderbarastesyssteeeeeeer hit :D:D Läääängtar efter hennnee!

Men ha en trevlig Lördagskväll nu allihopa!
Pusspuss på eeer♥

trötttrötttrööött

Oj, idag har jag pluggat mkt duktigt! Slutade efter lunch och kom hem till ett gryyymt fräschtnystädat hus, inte helt fel! Sen blev det lunch och lite frivilligt pluggande, men som sagt vårat ämne just nu är intressant så känns inte så tungt än så länge(:

Åh, appropå ingenting: HP7 på fredag:D bara jag som längtar? hihi såg de två senaste i lördags så nu är minnet uppfriskat också. På torsdag kommer oskars mor och thomas och sen på lördag kommer min älskade syster! Så kommer få lite "hemkänsla" mot slutet av veckan. Det ska bli skönt faktiskt, längtar!

Pusspussss♥

farsdag!

Åh, enligt traditionen skulle jag ha varit och fikat hos farmor och farfar idag för att fira min egna världens bästa faar men tyvärr är ju detta omöjligt. Men han är ju inge mindre bäst för det, så här får du ett eget inlägg tillägnat dig far!

Björn Markgren, Du är väärldens bästa pappa♥

Pussochkraaam, saknar dig!

wihoooo

åh, härligt väder idag! Solen bara skiner, ska nog ta mig ut på en motionsrunda snart(: Är nämligen ledig igag! yay:D Och ikväll blire tjejkväll med bowling, haha kuul! Men jag är SÄMST på bowling så det ska bli intressant^^, mkt skratt lär det bli iaf!

Dne här veckan har vi laborerat med blod, räknat blodkroppar och kollat i mikroskop. Det var ganska skoj faktiskt, gillar att kolla i mikroskop alla småsmå saker som vi är uppbyggda av är så annorlunda och fina att kolla på(:

Jaja, det var väl en kortt sammanfattning av veckan och dagen!
Pusspuss på eerrr♥

GRAAAATTTIIIIIIIISSS ♥

wihoo, min syster är sååå grym! Och jag gissar att hon är ungefär så häääär glad över sitt egna körkort:D



Fast hon är nog liite gladare på bilden, där fick hon ju träffa sin syster!! hihi nedååå. Men gratttis igen Emma, du är så underbar!

Världensbästasyster PUSS på DIG ♥

mitt paket,

är ju tvungen att hålla vad man lovar, eller hur? Så tänker därför visa vad som var i mitt paket jag skrev om igår även om detta var en liten pik och inte så seriöst(: hihi Men här är dem:

Efter flera års letande, en månads väntan pga krångel hos H&M är de här: Mina fluffiga öronmuffar! :D



Hihi, passar perfekt i kylan! Dock har vi inge snö som ni i söder verkar ha... Man trodde man flyttade upp till snön och en lååång vinter, sen har ni mer snö drä hemma? hihi så det kan gå(: Men jag är glad ändå, inte för att tjata men jag trivs otroligt bra här uppe!!

PUSSPUSSSSSSS♥

R.I.P

Min kära, kära iPod nano 100år gammal †

En dag gav han bara upp. Startade inte. Trodde han kanske bara var kall, att han inte orkade med dagen men min största räddsla besannades då han en dag senare inte heller orkade öppna ögonen. Aldrig mer kommer displayen lysa upp och visa awesome bandnamn, aldrig mer kommer jag sätta hörlurarna som var en aning trasiga och lät lite wierd i mina öron och översköljas med härlig musik. Aldrig mer jag och min iPod nano. Aldrig mer vi. Vi hade fina minnen tillsammans, även tillsammans med flera av er. Så jag hoppas att vi alla ser på hans liv som något gott som gjorde våran dag lite ljusare och önskar att han nu befinner sig på en bättre plats.♥


Low update,

sorry för min dåliga updatering, den beror faktiskt på varierande orsaker! Förra veckan hade jag så mkt som hände, en underbar vecka, så lev ingen tid till att skriva. Men denna vecka bara flyter på, har inte hänt något speciellt än, jag vet att det är måndag men ändå^^ har inte haft någon insperation helt enkelt(:

Ligger iaf ett paket nere på OK/Q8 och väntar på mig! Ska förbi och hämta det imorgon tror jag, vet inte om det ska beållas än. Men isf får ni se vad imorgon(: Spännande va? HAHA

Glömer jämt att beställa min litteratur också!!! Måste komma ihåg, ska gör det nu med en gång kanske? När jag ändå tänker på det.

Jaja, Pusspuss på er allihopa! Älskar er♥

Julkänslor,

Åh, jag vet att det är över en månad kvar men kan inte låta bli att känna hur julen smyger sig fram. Snön, allt julpynt i affärerna, julavsnitt på serierna på tv... Ja och sen så älskar jag ju julen så kan inte låta bli att längta! I fredags köpte jag en liten present till Oskar, glögg-muggar och glögg så blev ju tvungna att inviga dem också och då var det ju nästan lite jul(: Vi tog också en sväng till affären för att köpa saffransgifflar, pepparkakor och ädelost för att det bara är så himla gott!



Mmm, jullängtanmys!




Vi tog även en mysig promenad runt nydala sjön idag, det är så fint d
är(:

Pusspussss

Bonjour,



Min pojkvän tyckte jag såg fransk ut idag, kanske? Vore trevligt att vara i frankrike iaf(:

PUSS♥

Nanananaaa,

Måste bara tillägga lite mer härliga saker som har hänt sedan mitt senaste inlägg!

* Fick VGVGVGVG på kemi tentan:D wihoo! 0,75 poäng ifrån fullpott!! Trodde jag inte, så jag är grymt glad(:
* Har tagit mitt första blodprov, och blivit tagen blod ifrån av en "förstagångenstickare"!

Har säkert hänt något mer men det var väl vad jag tänkte på just nu(:

PUSSS♥

wohoo

Allt känns så bra just nu!

* VG på alla inlämningsuppgifter hittills(VG+ på statistiken, hihi)
* Härliga tjejer i klassen att sitta och snacka med i flera timmar över en kinabuffé
* Världens bästa pojkvänn/sambo
* Syster kommer om bara 2veckor och 5 dagar:D
* En lånad bil för några dagar
* Rolig träning på IKSU
* Köpte ett underbart grönt te idag med smak och himelskdoft av japanskt körsbär!

Enjoying life!

Ciaooo♥

RSS 2.0